ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود
سرخط خبرها

جلسه تأمین واکسن کرونا به ریاست جهانگیری برگزار شد

  • کد خبر: ۵۲۱۹۹
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۷
جلسه تأمین واکسن کرونا به ریاست جهانگیری برگزار شد
جلسه تأمین واکسن کرونای مورد نیاز کشور ظهر امروز به ریاست معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز - اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، ظهر چهارشنبه در جلسه تامین واکسن کرونای مورد نیاز کشور با تاکید بر اینکه یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های کشور در مقطع کنونی تامین واکسن کرونا از شرکت‌های معتبر بین‌المللی است، گفت: با وجود فشارها و تحریم‌های ظالمانه آمریکا، دولت تمام ظرفیت‌ها و امکانات موجود را برای رفع نیازهای مردم به کار گرفته و از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد.

 

وی ضمن قدردانی از فداکاری و زحمات مدیران، پزشکان و کادر درمانی کشور که از زمان شیوع بیماری کرونا تاکنون ادامه دارد،‌ اظهار امیدواری کرد تا در سریع‌ترین زمان ممکن و با محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واکسن کرونای مورد نیاز کشور تأمین و در اختیار مردم قرار گیرد.

 

معاون اول رئیس جمهور، بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت امورخارجه را موظف کرد تا با محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تأمین منابع مالی و نیز رایزنی‌های لازم برای تأمین واکسن کرونا اقدامات مقتضی را انجام دهند.

 

وی همچنین با اشاره به توان داخلی شرکت‌ها و دانشمندان کشور در تولید دارو و واکسن،‌ گفت: صنعت دارو در ایران یکی از موفق‌ترین رشته‌های صنعتی است که می‌تواند علاوه بر رفع نیازهای داخلی، ارزآوری قابل توجهی نیز برای کشور داشته باشد.

 

جهانگیری با بیان اینکه توان شرکت های داروسازی کشور در منطقه بی‌نظیر و قابل رقابت با برخی از کشورهای پیشرفته است، بر حمایت از شرکت‌های دارویی و حفظ بازارهای صادراتی منطقه تاکید کرد.

اکنون به‌دنبال تهیه واکسن برای جمعیت هدف در کشور هستیم

سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نیز در این جلسه با اشاره به مذاکرات انجام شده با شرکت‌های معتبر تولید‌کننده واکسن کرونا،‌ گفت: اکنون به‌دنبال تهیه واکسن برای جمعیت هدف در کشور هستیم.

 

وی با ابراز تاسف از سیاست‌های دولت آمریکا در جلوگیری از انتقال منابع مالی برای خرید واکسن،‌ تصریح کرد: خوشبختانه شرکت‌های داروسازی داخلی توانسته‌اند گام‌های موثری که مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی نیز واقع شده در بخش تولید واکسن کرونا بردارند و بسیار امیدواریم که در آینده نزدیک بتوانیم با واردات و تولید داخلی واکسن کرونا، نیازهای کشور را تامین کنیم.

 

در این جلسه که معاون علمی و فناوری رئیس جمهور نیز حضور داشت پس از بحث و تبادل نظر پیرامون راهکارهای تأمین واکسن کرونا، مقرر شد که سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت امور خارجه با محوریت وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی اقدامات لازم را برای تأمین منابع ریالی و ارزی و عقد قرارداد با شرکت‌های معتبر بین‌المللی سازنده واکسن کرونا انجام داده و در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به تأمین آن اقدام نمایند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->