آیا تراشه‌های الکترونیکی هم شامل تعرفه‌های سنگین ترامپ می‌شوند؟ هوش مصنوعی Runway Gen-4 رونمایی شد | تولید پیشرفته ویدئو + فیلم افزایش قابل‌‌توجه زباله‌های فضایی در سال ۲۰۲۴ عیدی ویژه همراه اول به مناسبت عید فطر + روش فعال‌سازی هدیه ویژه ایرانسل به مناسبت عید سعید فطر + روش فعالسازی چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک‌ انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ اولین اشتباه آمریکا، آخرین اشتباه آن‌هاست | هر نوع ماجراجویی، آغازی بر سقوط یک امپراتوری استکباری خواهد بود ویژگی جدید اینستاگرام معرفی شد: تماشای سریع‌تر ریلزها تاریخ جدید لیست‌شدن توکن پاوز مشخص شد | آیا پاوز در بایننس هم لیست می‌شود؟ طرح استفاده از هوش مصنوعی در درمان برای اولین بار در کشور در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود آیفون ۱۷ به قابلیت فیلم‌برداری 8K مجهز می‌شود مقایسه ضخامت گلکسی S۲۵ اج و S۲۵ اولترا + ویدئو ایرانسل در برخی شهر‌های مازندران قطع شد + علت (۶ فروردین ۱۴۰۴) شمار مسافران اتوبوس‌های بین‌شهری به مقصد مشهد از نیم‌میلیون‌نفر فراتر رفت | زائران بلیت رفت و برگشت را همزمان تهیه کنند ویدئو | حرکات شگفت‌آور ربات انسان‌نمای Unitree ویدئو | حالا راه‌رفتن ربات انسان‌نمای Figure بیشتر شبیه انسان است شهرداری مشهد برای تسهیل اسکان زائرین، ۴۲ مرکز اضطراری راه‌اندازی کرده است نقش سرمایه‌گذاری در دانش‌بنیان‌ها در افزایش تولید و رشد اقتصادی سامسونگ، مدیرعامل خود را از دست داد + علت اولین کسوف ۲۰۲۵ | خورشیدگرفتگی در ایران قابل مشاهده است؟ ارتقای شبکه مخابرات خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴
سرخط خبرها

خداحافظ Web User

  • کد خبر: ۵۲۷۲۹
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۶
خداحافظ Web User
 شیوع کووید ۱۹ در پایان سال ۲۰۲۰ یک قربانی خاص در دنیای علم و فناوری گرفت. نشریه تخصصی Web User آخرین شماره سال ۲۰۲۰ و آخرین شماره خود را منتشر کرد. آن طور که رابرت ارواین، سردبیر این نشریه بریتانیایی، می‌نویسد، مدیران نشریه پس از ۲۰ سال تصمیم به تعطیلی نشریه گرفته اند.
نجفی | شهرآرانیوز - شیوع کووید ۱۹ در پایان سال ۲۰۲۰ یک قربانی خاص در دنیای علم و فناوری گرفت. نشریه تخصصی Web User آخرین شماره سال ۲۰۲۰ و آخرین شماره خود را منتشر کرد. آن طور که رابرت ارواین، سردبیر این نشریه بریتانیایی، می‌نویسد، مدیران نشریه پس از ۲۰ سال تصمیم به تعطیلی نشریه گرفته اند.
 
به همین مناسبت، پرونده اصلی آخرین شماره با نگاهی به آینده، به پیش بینی چشم انداز‌های جهان وب در سال‌های آینده پرداخته است. در ادامه، برخی از این پیش بینی‌ها را مرور می‌کنیم. ویندوز ۱۰ که از سال ۲۰۱۵ عرضه شده است، در ۲ سال آینده با به روزرسانی‌های خیره کننده‌ای در کارکرد و شرایط ظاهری عرضه خواهد شد. برای تماشای گروهی فیلم و سریال‌های محبوب دنیا نیازی نیست در یک محل جمع شوید.
 
با سرویس‌های جدید نتفلیکس و دیزنی و ... با هم تماشا می‌کنیم. عرضه و فروش محصولات فروشگاهی به صورت اینترنتی به امری عادی تبدیل شده است، اما مرحله بعد از فروش تحویل کالاهاست. در سال‌های آینده علاوه بر بزرگانی مانند آمازون، سوپرمارکت‌ها نیز به سراغ پهپاد‌ها خواهند رفت و تحویل اقلام در کمتر از ۳۰ دقیقه امکان پذیر می‌شود. هوش مصنوعی به خودی خود در حال رشد و بهینه سازی است و روند آن را در الکسا یا دستیار‌های صوتی گوگل و اپل می‌بینیم، اما این فرایند‌ها تا ۲۰۲۵ رشد چشمگیرتری خواهند داشت تا جایی که بیش از ۹۵ درصد از مکالمه‌ها و خدمات برخط مشتریان در شرکت‌ها از سوی روبات‌های پاسخ گو انجام خواهد گرفت. شبکه ۶G و WiFi نسخه ۷ و اینترنت ماهواره‌ای ارزان قیمت برای همگان نیز از دستاورد‌های حوزه‌های ارتباطی در دهه آینده خواهد بود. همه ما درباره اینترنت اشیا یا IoT شنیده ایم، اما یکی از شگفتی‌های آینده دنیای وب، اینترنت رفتاری یا IoB خواهد بود. تا سال ۲۰۳۰ سازمان‌های حاکمیتی یا شرکت‌های تجاری اطلاعات رفتار و عملکرد کاربران اینترنت را گردآوری و از آن برای تأثیر بر عملکرد‌های بعدی کاربران استفاده می‌کنند.
 
دانلود این شماره
 
 

شماره‌های دیگر Web User
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->