شورای عالی فضای مجازی امروز درباره رفع فیلترینگ تصمیم می‌گیرد (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳)+ویدئو پاسخ معاون وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ (۳ دی ۱۴۰۳) بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر
سرخط خبرها

خداحافظ Web User

  • کد خبر: ۵۲۷۲۹
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۶
خداحافظ Web User
 شیوع کووید ۱۹ در پایان سال ۲۰۲۰ یک قربانی خاص در دنیای علم و فناوری گرفت. نشریه تخصصی Web User آخرین شماره سال ۲۰۲۰ و آخرین شماره خود را منتشر کرد. آن طور که رابرت ارواین، سردبیر این نشریه بریتانیایی، می‌نویسد، مدیران نشریه پس از ۲۰ سال تصمیم به تعطیلی نشریه گرفته اند.
نجفی | شهرآرانیوز - شیوع کووید ۱۹ در پایان سال ۲۰۲۰ یک قربانی خاص در دنیای علم و فناوری گرفت. نشریه تخصصی Web User آخرین شماره سال ۲۰۲۰ و آخرین شماره خود را منتشر کرد. آن طور که رابرت ارواین، سردبیر این نشریه بریتانیایی، می‌نویسد، مدیران نشریه پس از ۲۰ سال تصمیم به تعطیلی نشریه گرفته اند.
 
به همین مناسبت، پرونده اصلی آخرین شماره با نگاهی به آینده، به پیش بینی چشم انداز‌های جهان وب در سال‌های آینده پرداخته است. در ادامه، برخی از این پیش بینی‌ها را مرور می‌کنیم. ویندوز ۱۰ که از سال ۲۰۱۵ عرضه شده است، در ۲ سال آینده با به روزرسانی‌های خیره کننده‌ای در کارکرد و شرایط ظاهری عرضه خواهد شد. برای تماشای گروهی فیلم و سریال‌های محبوب دنیا نیازی نیست در یک محل جمع شوید.
 
با سرویس‌های جدید نتفلیکس و دیزنی و ... با هم تماشا می‌کنیم. عرضه و فروش محصولات فروشگاهی به صورت اینترنتی به امری عادی تبدیل شده است، اما مرحله بعد از فروش تحویل کالاهاست. در سال‌های آینده علاوه بر بزرگانی مانند آمازون، سوپرمارکت‌ها نیز به سراغ پهپاد‌ها خواهند رفت و تحویل اقلام در کمتر از ۳۰ دقیقه امکان پذیر می‌شود. هوش مصنوعی به خودی خود در حال رشد و بهینه سازی است و روند آن را در الکسا یا دستیار‌های صوتی گوگل و اپل می‌بینیم، اما این فرایند‌ها تا ۲۰۲۵ رشد چشمگیرتری خواهند داشت تا جایی که بیش از ۹۵ درصد از مکالمه‌ها و خدمات برخط مشتریان در شرکت‌ها از سوی روبات‌های پاسخ گو انجام خواهد گرفت. شبکه ۶G و WiFi نسخه ۷ و اینترنت ماهواره‌ای ارزان قیمت برای همگان نیز از دستاورد‌های حوزه‌های ارتباطی در دهه آینده خواهد بود. همه ما درباره اینترنت اشیا یا IoT شنیده ایم، اما یکی از شگفتی‌های آینده دنیای وب، اینترنت رفتاری یا IoB خواهد بود. تا سال ۲۰۳۰ سازمان‌های حاکمیتی یا شرکت‌های تجاری اطلاعات رفتار و عملکرد کاربران اینترنت را گردآوری و از آن برای تأثیر بر عملکرد‌های بعدی کاربران استفاده می‌کنند.
 
دانلود این شماره
 
 

شماره‌های دیگر Web User
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->