تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

خداحافظ Web User

  • کد خبر: ۵۲۷۲۹
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۶
خداحافظ Web User
 شیوع کووید ۱۹ در پایان سال ۲۰۲۰ یک قربانی خاص در دنیای علم و فناوری گرفت. نشریه تخصصی Web User آخرین شماره سال ۲۰۲۰ و آخرین شماره خود را منتشر کرد. آن طور که رابرت ارواین، سردبیر این نشریه بریتانیایی، می‌نویسد، مدیران نشریه پس از ۲۰ سال تصمیم به تعطیلی نشریه گرفته اند.
نجفی | شهرآرانیوز - شیوع کووید ۱۹ در پایان سال ۲۰۲۰ یک قربانی خاص در دنیای علم و فناوری گرفت. نشریه تخصصی Web User آخرین شماره سال ۲۰۲۰ و آخرین شماره خود را منتشر کرد. آن طور که رابرت ارواین، سردبیر این نشریه بریتانیایی، می‌نویسد، مدیران نشریه پس از ۲۰ سال تصمیم به تعطیلی نشریه گرفته اند.
 
به همین مناسبت، پرونده اصلی آخرین شماره با نگاهی به آینده، به پیش بینی چشم انداز‌های جهان وب در سال‌های آینده پرداخته است. در ادامه، برخی از این پیش بینی‌ها را مرور می‌کنیم. ویندوز ۱۰ که از سال ۲۰۱۵ عرضه شده است، در ۲ سال آینده با به روزرسانی‌های خیره کننده‌ای در کارکرد و شرایط ظاهری عرضه خواهد شد. برای تماشای گروهی فیلم و سریال‌های محبوب دنیا نیازی نیست در یک محل جمع شوید.
 
با سرویس‌های جدید نتفلیکس و دیزنی و ... با هم تماشا می‌کنیم. عرضه و فروش محصولات فروشگاهی به صورت اینترنتی به امری عادی تبدیل شده است، اما مرحله بعد از فروش تحویل کالاهاست. در سال‌های آینده علاوه بر بزرگانی مانند آمازون، سوپرمارکت‌ها نیز به سراغ پهپاد‌ها خواهند رفت و تحویل اقلام در کمتر از ۳۰ دقیقه امکان پذیر می‌شود. هوش مصنوعی به خودی خود در حال رشد و بهینه سازی است و روند آن را در الکسا یا دستیار‌های صوتی گوگل و اپل می‌بینیم، اما این فرایند‌ها تا ۲۰۲۵ رشد چشمگیرتری خواهند داشت تا جایی که بیش از ۹۵ درصد از مکالمه‌ها و خدمات برخط مشتریان در شرکت‌ها از سوی روبات‌های پاسخ گو انجام خواهد گرفت. شبکه ۶G و WiFi نسخه ۷ و اینترنت ماهواره‌ای ارزان قیمت برای همگان نیز از دستاورد‌های حوزه‌های ارتباطی در دهه آینده خواهد بود. همه ما درباره اینترنت اشیا یا IoT شنیده ایم، اما یکی از شگفتی‌های آینده دنیای وب، اینترنت رفتاری یا IoB خواهد بود. تا سال ۲۰۳۰ سازمان‌های حاکمیتی یا شرکت‌های تجاری اطلاعات رفتار و عملکرد کاربران اینترنت را گردآوری و از آن برای تأثیر بر عملکرد‌های بعدی کاربران استفاده می‌کنند.
 
دانلود این شماره
 
 

شماره‌های دیگر Web User
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->