کنسول دستی بامزه و خلاقانه Playdate در سال گذشته ۱۵هزار بازی فروخته است شیائومی تلویزیون‌های جدید سری ردمی A را معرفی کرد + مشخصات و قیمت «بوستون داینامیکس» نسل جدید ربات انسان‌نمای «اطلس» را معرفی کرد + ویدئو اندروید ۱۵ برای افزایش امنیت گوشی، اپلیکیشن‌های مشکوک را قرنطینه می‌کند شیائومی ۱۵ با چه پردازنده‌ای عرضه می‌شود؟ ویژگی‌های جدید گوگل مپس برای حمایت از محیط‌زیست عادت شستن دهان بعد از مسواک‌زدن را کنار بگذارید «اطلس»، مشهورترین و چابک‌ترین ربات شرکت «بوستون داینامیکس»، بازنشسته شد + ویدئو Menteebot، ربات انسان‌نمایی با هوش مصنوعی که می‌توانید با زبان طبیعی هدایتش کنید + ویدئو قابلیت همگام‌سازی گروهی تب‌ها به نسخه‌ موبایل گوگل‌کروم اضافه می‌شود واکنش عیسی زارع‌پور به معامله همراه‌اول و دیجی‌کالا کدام بانک‌های ایرانی پرداخت با موبایل یا NFC را فعال کرده‌اند؟ آموزش‌های کاربردی که‌  می‌توانیم با  آن اینترنت را  برای فرزندانمان امن کنیم معرفی بازی «بابالنگ‌دراز» Daddy Long Legs (اندروید و IOS) + دانلود سامسونگ از حافظ رم جدید خود رونمایی کرد | LPDDR5X، راهی برای ورود هوش مصنوعی به گوشی‌های همراه پاول دورف: کاربران تلگرام به‌زودی میلیاردی می‌شوند ژاپن هم از اپل شکایت می‌کند؟ مدل‌های لوکس iPhone 15 Pro معرفی شدند | مافیای اپل جزئیات جدید از تنظیمات اجرای بازی‌ها در پلی استیشن ۵ پرو جزئیات جدید از حمله هکری به سازمان‌های اسرائیلی | مرکز پژوهش‌های هسته‌ای «دیمونا» هدف قرار گرفته است موتورولا از دو گوشی جدید رونمایی کرد
سرخط خبرها

خداحافظ Web User

  • کد خبر: ۵۲۷۲۹
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۶
خداحافظ Web User
 شیوع کووید ۱۹ در پایان سال ۲۰۲۰ یک قربانی خاص در دنیای علم و فناوری گرفت. نشریه تخصصی Web User آخرین شماره سال ۲۰۲۰ و آخرین شماره خود را منتشر کرد. آن طور که رابرت ارواین، سردبیر این نشریه بریتانیایی، می‌نویسد، مدیران نشریه پس از ۲۰ سال تصمیم به تعطیلی نشریه گرفته اند.
نجفی | شهرآرانیوز - شیوع کووید ۱۹ در پایان سال ۲۰۲۰ یک قربانی خاص در دنیای علم و فناوری گرفت. نشریه تخصصی Web User آخرین شماره سال ۲۰۲۰ و آخرین شماره خود را منتشر کرد. آن طور که رابرت ارواین، سردبیر این نشریه بریتانیایی، می‌نویسد، مدیران نشریه پس از ۲۰ سال تصمیم به تعطیلی نشریه گرفته اند.
 
به همین مناسبت، پرونده اصلی آخرین شماره با نگاهی به آینده، به پیش بینی چشم انداز‌های جهان وب در سال‌های آینده پرداخته است. در ادامه، برخی از این پیش بینی‌ها را مرور می‌کنیم. ویندوز ۱۰ که از سال ۲۰۱۵ عرضه شده است، در ۲ سال آینده با به روزرسانی‌های خیره کننده‌ای در کارکرد و شرایط ظاهری عرضه خواهد شد. برای تماشای گروهی فیلم و سریال‌های محبوب دنیا نیازی نیست در یک محل جمع شوید.
 
با سرویس‌های جدید نتفلیکس و دیزنی و ... با هم تماشا می‌کنیم. عرضه و فروش محصولات فروشگاهی به صورت اینترنتی به امری عادی تبدیل شده است، اما مرحله بعد از فروش تحویل کالاهاست. در سال‌های آینده علاوه بر بزرگانی مانند آمازون، سوپرمارکت‌ها نیز به سراغ پهپاد‌ها خواهند رفت و تحویل اقلام در کمتر از ۳۰ دقیقه امکان پذیر می‌شود. هوش مصنوعی به خودی خود در حال رشد و بهینه سازی است و روند آن را در الکسا یا دستیار‌های صوتی گوگل و اپل می‌بینیم، اما این فرایند‌ها تا ۲۰۲۵ رشد چشمگیرتری خواهند داشت تا جایی که بیش از ۹۵ درصد از مکالمه‌ها و خدمات برخط مشتریان در شرکت‌ها از سوی روبات‌های پاسخ گو انجام خواهد گرفت. شبکه ۶G و WiFi نسخه ۷ و اینترنت ماهواره‌ای ارزان قیمت برای همگان نیز از دستاورد‌های حوزه‌های ارتباطی در دهه آینده خواهد بود. همه ما درباره اینترنت اشیا یا IoT شنیده ایم، اما یکی از شگفتی‌های آینده دنیای وب، اینترنت رفتاری یا IoB خواهد بود. تا سال ۲۰۳۰ سازمان‌های حاکمیتی یا شرکت‌های تجاری اطلاعات رفتار و عملکرد کاربران اینترنت را گردآوری و از آن برای تأثیر بر عملکرد‌های بعدی کاربران استفاده می‌کنند.
 
دانلود این شماره
 
 

شماره‌های دیگر Web User
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->