رشد حضور زنان در مدیریت خراسان رضوی | سهم ۳۰ درصدی برای بانوان رهبر معظم انقلاب: اندیشۀ سیاسی علامه نائینی مبتنی‌بر تشکیل حکومتی است که منطبق با مفاهیم دینی و منبعث از انتخاب مردم است + فیلم عراقچی در دیدار با تولیت آستان قدس رضوی: سیاست دیپلماسی استانی از تأکیدات مقام معظم رهبری است انفجار خط لوله گاز در غرب بغداد، ۴ کشته و زخمی برجای گذاشت (۳۰ مهر ۱۴۰۴) هشدار در غزه؛ بیش از ۱۰ هزار نفر در زیر آوارها هستند ۱۲ کارمند آزاد شده سازمان ملل یمن را ترک کردند افشای برده‌داری زنان صهیونیست در اسرائیل تاکید مجدد روسیه بر حل مسئله هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی مردی که ۴۳ سال به اشتباه در زندان بود، دوباره بازداشت شد روسیه: ۳۳ پهپاد اوکراینی را در مناطق مختلف سرنگون کردیم روسیه، تأمین‌کننده کالاهای اساسی و شریک راهبردی ترانزیتی ایران + فیلم آخرین وضعیت آسمان کشور + نقشه ۷ ایرانی محبوس در ارمنستان به کشور منتقل شدند (۳۰ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان لایحه مشاغل حساس را پس گرفت حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام (۳۰ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به تحرکات اسرائیل برای الحاق کرانه باختری نتانیاهو با حضور نیرو‌های ترکیه در نوار غزه مخالفت کرد دیوان لاهه ادعای اسرائیل علیه آنروا را رد کرد انگلیس: گذرگاه رفح باید کاملا باز شود گروسی: ایران می‌توانست روابط خود با جامعه بین‌المللی را قطع کند، اما چنین نکرد نظارت پوتین بر آزمایش آمادگی نیروهای هسته‌ای روسیه + فیلم بقایی: شهرآرا در ارتقای برندینگ مشهد نقش مؤثری داشته است + فیلم نتانیاهو برای توقف محاکمه دست‌وپا می‌زند یونیسف: اوضاع در غزه بسیار وحشتناک است نخست‌وزیر لبنان: حزب‌الله باید تنها یک حزب سیاسی باشد پزشکیان: تلاش می‌شود بودجه بدون کسری به مجلس ارائه دهیم
سرخط خبرها

احتمال همکاری عبری - عربی در‌زمینه سامانه دفاع موشکی

  • کد خبر: ۵۲۹۳۵
  • ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۷
احتمال همکاری عبری - عربی در‌زمینه سامانه دفاع موشکی
یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم ممکن است در آینده در‌زمینه سامانه‌های دفاع موشکی با کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس همکاری و قرارداد‌هایی را منعقد کند.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این رژیم ممکن است در آینده در‌زمینه سامانه‌های دفاع موشکی با کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس همکاری و قرارداد‌هایی را منعقد کند. موشه پاتل، رئیس سازمان دفاع موشکی رژیم صهیونیستی، در نشستی برای اعلام آنچه وی «آزمایش موفقیت‌آمیز» یک سیستم دفاع موشکی صهیونیستی نامید، مقابل خبرنگاران ظاهر شد. وی درباره سیستم دفاع موشکی جدید رژیم صهیونیستی گفت که این سامانه قادر است اهدافی را که در ارتفاعات مختلف پرواز می‌کنند، هدف قرار دهد.

در این بین، وی با اشاره به معاملاتی که ممکن است میان این رژیم و شرکای منطقه‌ای در زمینه سامانه‌های دفاع موشکی صورت بگیرد، نشان داد که رژیم صهیونیستی مشتاق انجام چنین معاملاتی است. با‌این‌حال، پاتل اعلام کرد که برای انجام چنین معاملاتی هنوز زود است. وی تأکید کرد که اگر قرار باشد در معاملات با کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس از سیستم‌های دفاعی‌ای استفاده شود که با فناوری ایالات متحده آمریکا توسعه یافته‌اند، تأیید واشنگتن نیز ضروری است.
 
پاتل در پاسخ به این سؤال خبرنگاران که کدام‌یک از سامانه‌ها ممکن است به هر‌یک از شرکای جدید رژیم صهیونیستی در حوزه خلیج فارس داده شود یا اینکه این کشور‌ها هم‌زمان با سامانه‌های مشابه فعالیت کنند، گفت: «هر‌یک از این موارد ممکن است در آینده رخ دهد.» وی با اشاره‌به استفاده از سامانه‌های دفاعی مشابه گفت: «البته از نظر مهندسی، این اقدام مزایای زیادی دارد. تبادل اطلاعات می‌تواند از‌طریق دستگاه‌های حسگری که در دو کشور مستقر هستند، به اشتراک گذاشته شود.»
 
پیش از توافق‌های عادی‌سازی روابط میان رژیم صهیونیستی و کشور‌های حوزه خلیج فارس که با قرادادی میان بحرین و رژیم صهیونیستی در کاخ سفید آغاز شد، یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی به خبرگزاری «رویترز» گفته بود که هیچ نوع همکاری در‌زمینه دفاع موشکی با کشور‌های حوزه خلیج فارس وجود نخواهد داشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->