سری گلکسی S25 سامسونگ رونمایی شد| اعلام قیمت و تاریخ عرضه پرچم‌دار جدید رقابت انسان‌ها و ربات‌ها در نیمه‌ماراتن چین نسخه تکامل‌یافته ماهواره کوثر سال آینده به فضا پرتاب می‌شود گروه «تپسل» اپلیکیشن «کافه بازار» را خرید تجار بالاخره می‌توانند آیفون‌هایی را که شناسه‌شان باز شده، ثبت سفارش کنند توکن PX «نات پیکسل» لیست شد + قیمت اولیه راس اولبریکت کیست؟ | خالق موفق‌ترین دارک‌وب خریدوفروش مواد مخدر ترامپ برای راس اولبریکت، خالق وب‌سایت «جاده‌ی ابریشم»، فرمان عفو صادر کرد استعفای رئیس ناسا آمریکا همزمان با آغاز دولت دوم ترامپ فرهنگستان جایگزین «فوروارد» را معرفی کرد ترامپ دستور بایدن برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی را لغو کرد آیا رمزارزها در نوسان‌ نرخ ارز اثرگذار هستند؟ بیش از ۵۷ هزار حمله سایبری در پاییز ۱۴۰۳ علیه ایران اتفاق افتاد+جزئیات با حمایت ترامپ، ممنوعیت تیک تاک در آمریکا برداشته شد پیام هکرها برای کسب‌وکارهای رژیم صهیونیستی: «غزه پیروز است!» مدت ریلزهای اینستاگرام به ۳ دقیقه‌ افزایش یافت پشتیبانی از فناوری صوتی Eclipsa به گوگل کروم و اندروید می‌آید آمریکایی‌ها بعد از ممنوعیت تیک تاک در کشورشان، از چه سرویسی استفاده می‌کنند؟ امکان رجیستری آیفون‌های فعال قبل از مصوبه دولت فراهم شد (۳۰ دی ۱۴۰۳) چرا فعالیت تیک تاک در آمریکا متوقف شد؟ + حواشی و واکنش‌ها جزئیاتی تازه از پرونده پاول دورف، مدیرعامل تلگرام، در فرانسه (۲۹ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ایجاد ۳۰۰ هزار شغل مستقیم برای فارغ‌التحصیلان توسط دانش‌بنیان‌ها

  • کد خبر: ۵۲۹۸۶
  • ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۵
ایجاد ۳۰۰ هزار شغل مستقیم برای فارغ‌التحصیلان توسط دانش‌بنیان‌ها
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان در سال گذشته ۳۰۰ هزار شغل مستقیم برای فارغ التحصیلان دانشگاهی فراهم کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز - سورنا ستاری روز پنجشنبه در افتتاحیه هشتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی و بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار برگزار شد، افزود: ۵ هزار و ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعال هستند و بر اساس آمار سال  ۹۸ رقم ۱۲۰ میلیارد تومان  میزان فروش شرکت های دانش بنیان در سال گذشته بوده بوده است.

 

وی اظهار داشت: در ۷ سال اخیر اتفاقات خوبی در زمینه دانش بنیان ها رخ داده است، جهت گیری دانشگاه ها، اساتید، مراکز پژوهشی به سمت نوآوری و اکوسیستمی که در این حوزه ایجاد شده است اتفاق بزرگی است.

 

او بیان کرد: یک فرهنگ وحرکت جدیدی در کشور رخ داده است، در حال حاضرصحبت از محصولات دانش بنیان و فعالیت شرکت های دانش بنیان در هر محفلی وجود دارد، مردم محصولات دانش بنیان را فرزندان خود تولید کرده اند را در زندگی روزمره خود می بینند و استفاده می کنند.

 

ستاری اظهارداشت: اکنون در مرحله ای هستیم که می بینیم هر روز یک دارو یا اپلیکیشن جدید عرضه می شود و این اتفاق بزرگی و جددی در بخش آموزش کشور است ...

 

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: هدف از نمایشگاه ایران ساخت این است که بتوانیم تجهیزات آزمایشگاهی را در پژوهش سراها، هنرستان ها، آزمایشگاه ها، دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی به کار بگیریم به طوری که افراد از زمان کودکی با تجهیزات ایران ساخت آشنایی داشته باشند و بتوانند با این وسایل ساخت داخل کار کنند.

 

ستاری با اشاره به اینکه اکنون این خودباوری در کشور ایجاد شده که اکوسیستم نوآوری می تواند در کنار دانشگاه ها، پارک ها و ... فعالیت کند، گفت: در حال حاضر ۶ الی ۱۰ هزار استارتاپ در کشور فعالیت می کنند، همچنین  در حال حاضر ۱۵۰ شتاب دهنده در بخش خصوصی فعالیت می کنند.

 

وی یادآور شد: در این اکوسیستم نوآوری جذب نخبگان و متخصصان ایرانی خارج از کشور ایجاد شده، طی ۳ الی ۴ سال اخیر با برنامه ای توانستیم بسیاری از کارآفرینان و متخصصان ایرانی را به کشور بازگردانیم و اکنون ۲ هزار ایرانی مقیم خارج  متخصص و کارآفرین از ۱۰۰ دانشگاه برتر به کشور بازگشتند و اکنون در قالب استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان و عضو هیات علمی  فعالیت می کنند.

 

ستاری با اشاره به فعال شدن سیستم سرمایه گذاری خطرپذیر در کشور یادآور شد: اکنون سرمایه گذاری VC در کشور در حال توسعه است و ۹ صندوق سرمایه گذاری خطرپذیردر بورش ثبت شدند و به تدریج تعداد آنها نیز افزایش خواهد یافت.

 

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص افزایش ظرفیت وام شرکت های دانش بنیان گفت: در حال حاضر ظرفیت وام گرفتن شرکت های دانش بنیان به بیش از ۱۵ الی ۱۶ میلیارد تومان رسیده که این میزان روز به روز در حال افزایش است.

 

وی ادامه داد:  شرکت های دانش بنیان اقتصاد جدیدی ارائه می دهند که دانشگاه ها مبدأ حرکت این اقتصاد هستند، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی این سال ها همکاری صمیمانه ای با معاونت علمی داشته است و همه کمک کرده اند که اکوسیستم نوآوری شکل بگیرد؛ همچنین وزارت بهداشت، وزارت صنعت، وزارت اقتصاد و ... از جمله دستگاه هایی هستند که با معاونت علمی و فناوری همکاری هایی داشته اند تا این اتفاق بزرگ در اکوسیستم نوآوری رخ دهد.

 

ستاری در زمینه  تجهیزات آزمایشگاهی گفت: محققان در شرکت های دانش بنیان تاکنون تجهیزات پیشرفته ای در کشور ساخته اند که اکنون در دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، پژوهشگاه ها، آزمایشگاه ها و اخیرا در پژوهش سراها و هنرستان ها قابل استفاده هستند، در سال گذشته در هفتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت  ۳۲۰ میلیارد تومان فروش این نمایشگاه بوده و امیدواریم در این دور نیز اتفاقات خوبی رخ دهد.

 

وی یادآور شد: اتفاقاتی خوبی  که در نمایشگاه می افتد و قراردادهایی که با صنعت بسته می شود، و نیز اتفاقاتی که در وزه پژوهش می افتد همگی اتفاق بزرگی در تحول کشور است.

 

بیست و یکمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار وهشتمین نمایشگاه تجهیزات و آزمایشگاهی ایران ساخت که امروز به صورت آنلاین در سالن شیخ بهایی معاونت علمی ریاست جمهوری  با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به صورت مجازی آغاز بکار کرد و تا ۳۰ آذر برپا است.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->