جزئیات مذاکرات ایران و آژانس از زبان وزیر امور خارجه: در متن توافق با آژانس صراحتا قانون مجلس پذیرفته شده است قالیباف در پیامی به رئیس مجلس قطر: اتحاد جهان اسلام، راه مقابله قاطع با رفتار‌های بی‌پروای رژیم صهیونی است حضور وزیر نیرو در خراسان رضوی | بهره‌برداری و کلنگ‌زنی چند کلان‌پروژه در حوزه آب و برق در سفر علی آبادی به تربت حیدریه (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) مذاکرات قاهره؛ تهران مسیر بازگشت آژانس را بازگذاشت نیروهای نظامی نپال مقررات حکومت نظامی را تشدید کردند مراسم گرامیداشت عید بزرگ ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) در حسینیه امام خمینی(ره) پایگاه نظامی در کره جنوبی منفجر شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) نماینده رئیس جمهور: همکاری‌های تهران و بغداد در زمینه‌های مختلف در حال پیشرفت است جولانی با صدور ویزای آمریکا در نشست سازمان ملل شرکت خواهد کرد برگزاری دهمین دور گفت‌وگوهای حقوق‌بشری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه صدور گواهینامه موتور برای بانوان ممنوعیت قانونی ندارد؛ خلاء دارد عارف: آمادگی کامل نیروهای مسلح برای برخورد قاطع با هرگونه شیطنت دشمنان وزیر نیرو: وعده تحقق ۷۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی تا پایان سال اتفاق خواهد افتاد سید حسن خمینی: تجاوز گستاخانه رژیم صهیونیستی به قطر، درستی هشدارهای ۵۰ سال قبل امام را به رخ جهانیان کشید اخبار جدید از حمله تروریستی اسرائیل به قطر؛ از هماهنگی دقیق با آمریکا تا استفاده از آسمان چند کشور عربی گستاخی سفیر رژیم صهیونیستی در واشینگتن: دفعه بعدی رهبران حماس را هدف می‌گیریم بیانات رهبر انقلاب درباره اقتدا به نبی مکرم اسلام(ص) در زندگی فردی و اجتماعی | اُسوه حسنه + فیلم مقام وزارت امور خارجه در مشهد: نام‌گذاری «سال وحدت امت اسلامی» در سازمان همکاری اسلامی تصویب شد هدف قانون‌گذار از ارائه کالابرگ، تأمین کالای اساسی به نرخ ثابت بود اسلام آباد تجاوز هوایی اسرائیل به قطر را محکوم کرد شورای امنیت درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر تشکیل جلسه خواهد داد لاریجانی: پیام حمله رژیم صهیونیستی به قطر قدرت نمایی در آینده است اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون ترامپ واکسن کرونا زد + فیلم

  • کد خبر: ۵۳۰۵۵
  • ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۰۸
معاون ترامپ واکسن کرونا زد + فیلم
معاون رئیس جمهوری آمریکا در یک برنامه زنده تلویزیونی واکسن کرونا را دریافت کرد تا ایمن‌یودن آن را به مردم اطمینان دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، مایک پنس که مسئول کارگروه مبارزه با کرونا بوده و نتیجه عملکرد آن تا کنون بیش از ۳۰۰ هزار کشته و بیش از ۱۶ میلیون مبتلا بوده است، روز جمعه ساخت سریع واکسن را «معجزه پزشکی» خواند.

پنس با اشاره به تایید سازمان غذا و داروی آمریکا برای واکسن مدرنا اظهار کرد: مردم آمریکا می‌توانند اعتماد داشته باشند؛ ما یک و شاید ظرف چند ساعت دو واکسن ایمن داریم.

وی با اشاره به تایید نخستین واکسن فایزر-بیوان‌تک اضافه کرد:اعتمادسازی به این واکسن، چیزی است که امروز صبح، ما را به اینجا آورده است.

همسر پنس و ژنرال جروم آدامز جراح نیز در این برنامه تلویزیونی که در ساختمان دفتر اجرایی آیزنهاور برگزار شد، واکسن دریافت کردند.

آدامز که سیاهپوست است، بر "اهمیت نمایندگی" در ارتباط با جوامع در معرض خطر تاکید کرد و آمریکایی‌ها را به جلوگیری از اطلاعات غلط در مورد واکسن‌ها تشویق کرد.

پنس، بالاترین مقام رسمی آمریکا که تاکنون واکسن دریافت کرده است.

گفته می‌شود جو بایدن رئیس جمهوری منتخب و همسرش هم قرار است در هفته آینده این واکسن را دریافت کنند، اما خبری از دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا نیست و برخی خبر‌ها از امتناع وی از تزریق این واکسن حکایت دارد.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->