برای مقابله با تغییر اقلیم باید به طور برابر از فناوری‌های روز دنیا بهره‌مند شویم صدور فیش حقوق آبان ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همراه با متناسب‌سازی، از عصر امروز (۲۳ آبان) + فیلم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۲۳ آبان ۱۴۰۳) | تداوم روند کاهش دما تا صبح جمعه وزیر کار: اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از امروز (۲۳ آبان ۱۴۰۳) آغاز می‌شود | افزایش ده‌درصدی دریافتی حداقل‌بگیران فعالیتهایی که ذهن شما را ۴ سال جوان‌تر می‌کند بارش برف و باران و مه‌گرفتگی در محور‌های خراسان رضوی و ۱۰ استان دیگر (چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳) حدود ۲۴هزار مبتلا به ایدز در کشور ثبت شده است انتشار فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی در نوبت اول توضیحات قاضی پرونده عباس پالیزدار درباره چرایی طرح ادعا‌های جدید روایت تلخ تلخی جوان که در دام اعتیاد و اعمال غیر اخلاقی افتاد آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون ارشد ۱۴۰۴، امروز (۲۳ آبان ۱۴۰۳) | ۴۷۷ هزار نفر ثبت‌نام کردند دادستان کازرون: خودکشی دانش‌آموز ارتباطی با مدرسه نداشته است متهمان به ۲۴ فقره کلاهبرداری با رسید جعلی در مشهد دستگیر شدند والدین با اختلال یادگیری فرزندان خود چه کنند؟ تصادف اتوبوس با چند دستگاه وسیله نقلیه در بولوار پنجتن مشهد و مصدومیت ۵ نفر | حال یک نفر وخیم است (۲۳ آبان ۱۴۰۳) بازنشستگان چشم انتظار واریز حقوق | پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از ساعت ۱۵ امروز (۲۳ آبان ۱۴۰۳) خار پاشنه چیست و چگونه ایجاد می‌شود؟ وضعیت دسترسی به شیرخشک در بازار چگونه است؟ (۲۳ آبان ۱۴۰۳) انصراف ۶۰۰۰ زوج از سقط جنین عمدی با اجرای طرح «نفس» هزینه حج تمتع ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟ ممنوعیت اخراج دائم دانش‌آموز از مدرسه‌| استفاده از راهکارهای جایگزین برای برخورد با تخلفات دستگیری سرشاخه‌های یک جریان انحرافی در تربت‌حیدریه + ویدئو زمان ثبت نام بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد + جزئیات صدور ۳۷ اخطاریه بهداشت محیط برای مدارس مشهد کم‌آبی در مشهد از پاییز آغاز شد! | زنگ خطر کم‌آبی خراسان رضوی به صدا درآمده است بازنشستگان تأمین اجتماعی حساب خود را چک کنند | پرداخت حقوق همراه با مبلغ متناسب‌سازی آغاز شد (۲۳ آبان ۱۴۰۳) همه چیز درباره شرایط ذخیره خون بندناف در سازمان انتقال خون آلودگی هوا، دومین عامل مرگ زودرس است ارتباط بین اضافه وزن با اینترنت پرسرعت چیست؟
سرخط خبرها

 استفاده از آنتی‌بادی‌های شیر مادران برای درمان کرونا

  • کد خبر: ۵۳۷۰۹
  • ۰۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۰
 استفاده از آنتی‌بادی‌های شیر مادران برای درمان کرونا
 در تحقیقی که با همکاری بیمارستان مونت سینای (Mount Sinai) در نیویورک و محققان دانشگاه مرسد (Merced) کالیفرنیا انجام شد، جنیفر هان-هولبروک، استاد روانشناسی بهداشت نشان داد که شیر مادران بهبودیافته از کووید ۱۹ حاوی آنتی‌بادی‌های قوی در برابر ویروس است.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان اظهار کردند: در مبارزه با همه‌گیری جهانی، نیاز فوری به شناسایی عواملی مانند آنتی‌بادی‌های خاص سارس- کوو-۲ در شیر وجود دارد که ممکن است به مصونیت بدن، به‌ویژه برای نوزادان آسیب‌پذیر کمک کند.

 

ازآنجاکه شیر انسان حاوی مقادیر بالایی از این آنتی‌بادی‌های نوع ترشحی است، تغذیه با شیر مادر توسط مادرانی که از کووید ۱۹ بهبودیافته‌اند می‌تواند ایمنی را به نوزادان منتقل کند و این احتمال وجود دارد که آنتی‌بادی‌های استخراج‌شده از شیر مادر، درمانی برای بزرگسالان مبتلابه کووید- ۱۹ نیز باشد.

 

وقتی مادران بیمار می‌شوند، شیر آنان گاهی اوقات حاوی آنتی‌بادی است که به نوزادان کمک می‌کند تا از ابتلا به آن بیماری خاص مصون بمانند. آنتی‌بادی‌ها به سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند تا عوامل بیماری‌زا مانند کووید-۱۹ را شناسایی و از بین ببرند؛ اما کووید-۱۹ یک بیماری کاملا جدید است، بنابراین، قبل از انجام این تحقیق، هیچ‌کس نمی‌دانست که آیا شیر مادرانی که از کووید-۱۹ بهبودیافته‌اند حاوی آنتی‌بادی است یا خیر. مهم‌تر از همه، این تحقیق اولین تحقیق آنتی‌بادی‌های اختصاصی کووید-۱۹ در شیر است تا دقیقا نوع آنتی‌بادی‌های کووید-۱۹ موجود را بررسی کند، زیرا برخی از انواع آنتی‌بادی‌ها محافظت قوی‌تری نسبت به بقیه دارند.

 

خوشبختانه همه مادرانی که از کووید-۱۹ بهبودیافته بودند در شیر خود آنتی‌بادی کووید-۱۹ داشتند. این خبر خوبی است، زیرا راه را برای استفاده از شیر مادران بهبودیافته از کووید-۱۹ برای معالجه نوزادان بیمار یا پیشگیری از بیماری شدید در نوزادان آسیب‌پذیر باز می‌کند. درحالی‌که این تحقیق کوچک بر روی ۱۵ مادر، فقط تصویری ازآنچه احتمالا یک پاسخ ایمنی پویاست را ارائه می‌دهد، دلیل خوبی برای ادامه تحقیق در مورد قدرت شیر مادر در درمان یا جلوگیری از کووید-۱۹ در نوزادان وجود دارد. همچنین یافتن سطح بالایی از یک نوع آنتی‌بادی خاص در شیر به نام sIgA که به‌ویژه در مبارزه با بیماری‌هایی که به پوشش ریه، مانند کووید-۱۹ حمله می‌کنند، بسیار مناسب است.

 

مورد قابل‌توجه در این تحقیق این بود که ترکیبات ایمنی بدن حتی در شیر مادران گروه کنترل که هرگز به کووید-۱۹ آلوده نشده بودند، نیز به کووید-۱۹ پاسخ داد. این نشان می‌دهد که شیر مادر ممکن است برخی از خواص ایمنی عمومی را داشته باشد که به نوزادان در مبارزه با کووید-۱۹ کمک می‌کند، حتی اگر مادران هرگز به این بیماری آلوده نشده باشند.

 

گروه تحقیقاتی در دانشگاه مرسد به مکان‌یابی، ردیابی و مدیریت جمع‌آوری شیر بیش از ۱۶۰۰ زن در ایالات‌متحده پرداخت. همچنین یک نظرسنجی آنلاین برای شرکت‌کنندگان ارسال شد؛ در این تحقیق بررسی تمام آزمایش‌ها آنتی‌بادی به ویروس‌شناسان متخصص واگذارشده است.

 

هولبروک گفت: «امید است که بتوانیم از شیر مادران بهبودیافته کووید-۱۹ برای درمان نوزادانی که با این بیماری مبارزه می‌کنند، استفاده کنیم. هنوز باید تحقیقاتی انجام شود تا دریابیم آنتی‌بادی‌های شیر انسان چقدر در درمان موثر هستند و خطرات احتمالی آن چیست. به‌عنوان‌مثال، ما نمی‌دانیم که آیا شیر مادران بهبودیافته از کووید-۱۹ هم حاوی ویروس است که باعث بدتر شدن عفونت شود. ازلحاظ تئوری، آنتی‌بادی‌های شیر را می‌توان استخراج کرد و برای درمان بزرگسالان نیز استفاده کرد، اگرچه آزمایش‌های بیشتری برای امکان این احتمال لازم است.»

 

شایان ذکر است که از آنتی‌بادی‌های شیر احتمالا برای کمک به تولید واکسن نمی‌توان استفاده کرد و در حال حاضر از آنتی‌بادی‌های خون بیماران بهبودیافته برای درمان کووید-۱۹ استفاده می‌شود. مرحله بعدی مقایسه اثربخشی آنتی‌بادی‌ها در شیر با آن‌هایی است که در خون یافت می‌شود، زیرا آن‌ها کاملا متفاوت هستند. شیر حاوی مقادیر بسیار بالاتری از sIgA نسبت به پلاسماست و sIgA به‌ویژه در محافظت از ریه‌ها مفید است؛ بنابراین، ممکن است آنتی‌بادی‌های شیر حتی در درمان کووید-۱۹ از آنتی‌بادی‌های پلاسما نیز موثرتر باشند. همچنین، ازنظر حجمی، شیر حاوی آنتی‌بادی‌های بیشتری نسبت به خون است، بنابراین می‌توان افراد بیشتری را با هزینه کمتر درمان کرد.

 

وی بیان کرد: «گام بعدی تهیه یک نمونه بزرگتر است تا مطمئن شویم، انواع آنتی‌بادی‌هایی که در ۱۵ مادر اهداءکننده خود مشاهده کرده‌ایم در اکثر زنان وجود دارد.»

 

همچنین محققان قصد دارند بررسی کنند که آیا آنتی‌بادی‌های شیر به‌خوبی با کووید-۱۹ در سلول‌ها مقابله می‌کند و سعی در استخراج آنتی‌بادی‌های شیر برای استفاده از آن‌ها به‌عنوان درمان دارند.

 

محققان دانشگاه مرسد امیدوارند که بتوانند کار‌های اپیدمیولوژیک انجام دهند تا مشخص کنند چگونه عواملی مانند جمعیت‌شناسی، استرس و افسردگی آنتی‌بادی‌های شیر را پیش‌بینی می‌کند. این کار به آن‌ها کمک می‌کند تا به سوالات اساسی درباره تاثیر محیط و اجتماع پیرامون مادر بر سلول‌های ایمنی در شیر مادر پاسخ دهند. البته این مسئله وجود دارد که آیا کووید-۱۹ از طریق شیر قابل‌انتقال است؛ زیرا این موضوع یک خطر بالقوه برای استفاده از شیر مادر به‌عنوان یک روش درمانی محسوب می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->