رامبد جوان: «اَفتو» با «جناب‌خان» فرق دارد انتشار شماره پانزدهم فصلنامه بارثاوا با موضوع روایت محیط‌زیست تلفیقی از تئاتر و تعزیه | درباره نمایش آیینی «رحل نی» کاری از گروه «اشک خاک» ادبیات الکترونیک و شناخت ماشینی | آیا ربات ها خواب گوسفند برقی می بینند؟ تئاتر «جمجمه‌‌ای در کانه‌مارا» در مشهد اجرا می‌شود + پوستر مترجمان زیر بار قراردادهای غیرمنصفانه ناشران نروند فیلم کوتاه «روزی روزگاری» با موضوع جنگ ۱۲روزه آماده شد لوگوی فصل دوم سریال «حکایت‌های کمال» رونمایی شد + زمان پخش انتشار مجموعه چهارجلدی «داستان‌های غولی» با موضوع آب برای بچه‌ها پخش فیلم «بر بال فرشتگان» همزمان با زادروز حسن جوهرچی حمید گودرزی با سریال «عملیات مهندسی» به شبکه سه می‌آید بررسی فیلم «زن وبچه» در کمیسیون فرهنگی مجلس فیلم «زن و بچه» سعید روستایی در راس گیشه آمار فروش فیلم های سینمایی در گیشه جهانی | ابرقهرمان‌ها در گیشه تابستانی می تازند نواختن آهنگ «ای ایران» توسط یک فرانسوی در شهر لیل + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ هادی حجازی فر با فیلم «ناتور دشت» در راه سینما «احسان علیخانی» برای ادامه تولید جوکر خانوادگی دست به کار شد رقابت انیمیشن «باگ» در جشنواره آمریکایی
سرخط خبرها

کارتون | خیاط در کوزه افتاد

  • کد خبر: ۵۳۸۰۱
  • ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۲
کارتون | خیاط در کوزه افتاد
آخرین اثر کلی بنت در سایت خبری «چاتانوگا» منتشر شده است و دستگاهی فتوکپی را نشان می‌دهد که دارد رای چاپ می‌کند. به محل قرارگیری دستگاه دقت کنید. به‌ظاهر در انباری یک اداره است و قبل از این کار نمی‌کرده، یعنی خراب بوده است.
امیرمنصور رحیمیان | شهرآرانیوز - لبخندی را که از فکر کردن به این قضیه، عضلات صورتم را کش می‌آورد، نمی‌توانم کنترل کنم. لبخندی موزیانه و از روی رضایت. لبخندی که با خودش فکر‌های ناطور زیادی را در کله‌ام به پیچ‌وتاب می‌آورد. تقلب آن‌هم در انتخابات کشوری که مدعی دموکراسی حقیقی در جهان است، خودش به قدر کافی خنده‌دار است. برای من که اصلا آدمی سیاسی نبوده‌ام، این لبخند و فکر کردن به آن، یعنی باید درمورد انسانیت خودم فکری بکنم. فرض می‌گیرم که تقلب در انتخابات آمریکا، صورت گرفته باشد. اولا به من و ما چه مربوط است؟ ثانیا اگر تقلب کرده‌اند، هم خوب کاری کرده‌اند. تازه از آن‌هایی که تقلب کرده‌اند، هم تشکر می‌کنم که یک شارلاتان را کله‌پا کرده‌اند. به نظرم که حقش بوده است.
 
ولی بین این‌همه شلوغی و سروصدا یک موضوع را فراموش می‌کنم. آدم‌هایی که قربانی این بازی‌های کثیف و خون‌آلود سیاسی می‌شوند، درحقیقت مردم عادی هستند. به بیانیه‌هایی که دولت آمریکا، هر روز در محکومیت تقلب در انتخابات دیگر کشور‌ها می‌دهد، دقت کنید. از ادعای کم‌فروشی و تقلب در انتخابات سنگاپور و سنگال و نیجریه گرفته تا انتخابات برزیل و کوبا و روسیه. همیشه هم با یک ادعای مشخص، این بیانیه‌ها را صادر می‌کنند و از اینکه فلان آدم در فلان کشور حقش پایمال شده و رای بهمان آدم در بهمان کشور کم و زیاد شده است، شکایت دارند.
 
در ذهن بیمار سیاسیون آمریکایی، اصلا امکان ندارد انتخاباتی برگزار شود و تقلب در آن رخ ندهد. این یعنی می‌دانند که این اتفاق نه‌فقط مربوط به آن‌ها که مربوط به تمام دنیاست و این‌بار هم همه‌چیز طبق قاعده بوده است. ادعایی که در آخرین اثر «کلی بنت» به آن پرداخته شده است. این اثر در سایت خبری «چاتانوگا» منتشر شده است و دستگاهی فتوکپی را نشان می‌دهد که دارد رای چاپ می‌کند. به محل قرارگیری دستگاه دقت کنید. به‌ظاهر در انباری یک اداره است و قبل از این کار نمی‌کرده، یعنی خراب بوده است.
 
دستگاهی ازکارافتاده، خراب و فاسد به تعریفی. دستگاهی خراب و ازکارافتاده که مسئول همه این اتفاقات است. هیچ‌کس مسئولیت کار‌هایی را که دستگاه انجام می‌دهد، برعهده نمی‌گیرد و در همان احوال هم همه از عایداتش بهره می‌برند. مصداق بارز اینکه سیاست، پدر و مادر ندارد. ادعای تقلب در انتخابات اخیر، همان شیوه قدیمی است. فرقش با بقیه این است که این‌بار، خیاط در کوزه افتاده است.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->