فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

کارتون | خیاط در کوزه افتاد

  • کد خبر: ۵۳۸۰۱
  • ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۲
کارتون | خیاط در کوزه افتاد
آخرین اثر کلی بنت در سایت خبری «چاتانوگا» منتشر شده است و دستگاهی فتوکپی را نشان می‌دهد که دارد رای چاپ می‌کند. به محل قرارگیری دستگاه دقت کنید. به‌ظاهر در انباری یک اداره است و قبل از این کار نمی‌کرده، یعنی خراب بوده است.
امیرمنصور رحیمیان | شهرآرانیوز - لبخندی را که از فکر کردن به این قضیه، عضلات صورتم را کش می‌آورد، نمی‌توانم کنترل کنم. لبخندی موزیانه و از روی رضایت. لبخندی که با خودش فکر‌های ناطور زیادی را در کله‌ام به پیچ‌وتاب می‌آورد. تقلب آن‌هم در انتخابات کشوری که مدعی دموکراسی حقیقی در جهان است، خودش به قدر کافی خنده‌دار است. برای من که اصلا آدمی سیاسی نبوده‌ام، این لبخند و فکر کردن به آن، یعنی باید درمورد انسانیت خودم فکری بکنم. فرض می‌گیرم که تقلب در انتخابات آمریکا، صورت گرفته باشد. اولا به من و ما چه مربوط است؟ ثانیا اگر تقلب کرده‌اند، هم خوب کاری کرده‌اند. تازه از آن‌هایی که تقلب کرده‌اند، هم تشکر می‌کنم که یک شارلاتان را کله‌پا کرده‌اند. به نظرم که حقش بوده است.
 
ولی بین این‌همه شلوغی و سروصدا یک موضوع را فراموش می‌کنم. آدم‌هایی که قربانی این بازی‌های کثیف و خون‌آلود سیاسی می‌شوند، درحقیقت مردم عادی هستند. به بیانیه‌هایی که دولت آمریکا، هر روز در محکومیت تقلب در انتخابات دیگر کشور‌ها می‌دهد، دقت کنید. از ادعای کم‌فروشی و تقلب در انتخابات سنگاپور و سنگال و نیجریه گرفته تا انتخابات برزیل و کوبا و روسیه. همیشه هم با یک ادعای مشخص، این بیانیه‌ها را صادر می‌کنند و از اینکه فلان آدم در فلان کشور حقش پایمال شده و رای بهمان آدم در بهمان کشور کم و زیاد شده است، شکایت دارند.
 
در ذهن بیمار سیاسیون آمریکایی، اصلا امکان ندارد انتخاباتی برگزار شود و تقلب در آن رخ ندهد. این یعنی می‌دانند که این اتفاق نه‌فقط مربوط به آن‌ها که مربوط به تمام دنیاست و این‌بار هم همه‌چیز طبق قاعده بوده است. ادعایی که در آخرین اثر «کلی بنت» به آن پرداخته شده است. این اثر در سایت خبری «چاتانوگا» منتشر شده است و دستگاهی فتوکپی را نشان می‌دهد که دارد رای چاپ می‌کند. به محل قرارگیری دستگاه دقت کنید. به‌ظاهر در انباری یک اداره است و قبل از این کار نمی‌کرده، یعنی خراب بوده است.
 
دستگاهی ازکارافتاده، خراب و فاسد به تعریفی. دستگاهی خراب و ازکارافتاده که مسئول همه این اتفاقات است. هیچ‌کس مسئولیت کار‌هایی را که دستگاه انجام می‌دهد، برعهده نمی‌گیرد و در همان احوال هم همه از عایداتش بهره می‌برند. مصداق بارز اینکه سیاست، پدر و مادر ندارد. ادعای تقلب در انتخابات اخیر، همان شیوه قدیمی است. فرقش با بقیه این است که این‌بار، خیاط در کوزه افتاده است.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->