طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است
سرخط خبرها

رئیس افغان فیلم: صداوسیمای ایران و افغان فیلم می‌توانند مرز‌ها را کنار بزنند

  • کد خبر: ۵۳۹۶۳
  • ۰۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۲
رئیس افغان فیلم: صداوسیمای ایران و افغان فیلم می‌توانند مرز‌ها را کنار بزنند
رئیس افغان فیلم با انتقاد از بی‌توجهی دولت و بخش خصوصی افغانستان به فلج‌شدن فرهنگ و مهاجرت نخبگان این کشور گفت: با‌توجه‌به اینکه فیلم‌سازی آموزشی در راهبرد پنج‌ساله این مؤسسه قرار دارد، ساخت فیلم‌های تاریخی را آغاز کرده‌ایم، اما در این مسیر نیاز به کمک داریم.
به گزارش شهرآرانیوز؛ صحرا کریمی‌ که به ایران سفر کرده است، امروز در دیدار با علی فهیم دانش، مدیرکل امور بین‌الملل سازمان صداوسیما تصریح کرد: اکنون افغانستان در جنگ با تروریسم است که مردم را درگیر کرده است، اما جنگ اصلی که جریان دارد و دولت هم متوجه آن نمی‌شود، جنگ فرهنگی است.
 
وی افزود: این جنگ با ساخت یک سلسله سریال‌ها و فیلم‌های ضد ارزشی انجام می‌شود و با آن قصد کم رنگ کردن فرهنگ اصیل افغانستان را دارند. برای احیای سینما و فرهنگ افغانستان نیاز به دوستانی داریم تا دست ما را بگیرند و کمک‌مان کنند. نیاز داریم از تجربه کشور‌های منطقه به خصوص ایران استفاده کنیم.
 

افغانستان می‌تواند بازار خوبی برای محصولات ایرانی فراهم کند


کریمی با اشاره به همکاری رسانه ملی ایران و افغانستان افزود: صداوسیمای ایران و افغان فیلم می‌توانند مرز‌ها را کنار بزنند. می‌توانیم یکی از شاخه‌های دانشگاه صداوسیما را در افغانستان تأسیس کنیم و به تربیت نیروی متخصص بپردازیم. می‌توانیم کارگاه‌های مشترک تأسیس کنیم و  توجه به بازار آزاد افغانستان می‌توانیم شرایط خوبی برای محصولات ایرانی و مشترک فراهم کنیم.
 
فهیم دانش هم در این ملاقات با اشاره به توانمندی‌های علمی، فنی و تخصصی رسانه ملی از فعالیت‌های رسانه ملی در زمینه اعتلای فرهنگ افغانستان گفت و تصریح کرد: رسانه ملی دفتر نمایندگی در کابل دارد و تلاش کرده است واقعیت‌های جاری در این کشور را به شکلی صحیح به نمایش بگذارد.
 
وی با بیان اینکه رسانه ملی ایران به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده سریال‌ها و فیلم‌های مذهبی وظیفه خود می‌داند تا به افغانستان کمک کند، گفت: سریال‌های تولیدی رسانه ملی مثل مختارنامه، امام علی، مریم مقدس و یوسف پیامبر حتی در لبنان و عراق و ترکیه نیز پخش شده‌اند.
 
فهیم دانش همچنین از ظرفیت تولید مستند فرهنگی و گردشگری در رسانه ملی گفت و تصریح کرد: اگر اتاق فکر مشترکی در این زمینه‌ها تشکیل شود می‌تواند به تسریع و بهبود روند کار کمک کند.
 
گفتنی است مؤسسه افغان فیلم یگانه اداره تولیدی، فارسی‌سازی و ناظر در امور سینمایی افغانستان است که ۵۲ سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده است. این مؤسسه در دوران جنگ‌های مجاهدین کم کار شد و در دوره طالبان هم تا آستانه فروپاشی پیش رفت؛ اما در ۲۰ سال اخیر فعالیتش را تقویت کرده است.
 
منبع: صداوسیما
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->