واکنش احزاب مخالف نتانیاهو به کنفرانس مطبوعاتی بی‌بی | نمایشی فاجعه‌بار از یک نخست‌وزیر شکست‌خورده حماس: اظهارات نتانیاهو چیزی جز تلاشی مذبوحانه برای تبرئه رژیم اسرائیل نیست روسیه: گرسنگی دادن مردم در غزه توسط اسرائیل جنایت جنگی است وزیر ارتباطات در دیدار با اصحاب رسانه: از کیفیت اینترنت راضی نیستم بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند حماس به دروغ‌های نتانیاهو واکنش نشان داد وقوع انفجار در اطراف فرودگاه نظامی حماه (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: خواسته‌های ایران در رابطه با کریدور زنگزور رعایت شده است وزیر کشور: یک میلیون و ۱۰۰ هزار تبعه غیرمجاز از کشور خارج شده‌اند | کاهش ۶ درصدی در تراکنش‌های خرید نان واکنش چین به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه حذف چهار صفر از پول ملی در دولت تصویب شد عراقچی: دور بعدی مذاکرات فعلاً تنظیم نشده است واکنش انگلیس به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه | یک میلیون نفر آواره خواهند شد کشور‌های اروپایی در مخالفت با اشغال غزه بیانیه صادر کردند نتانیاهو برای پایان‌دادن به جنگ علیه غزه شرط گذاشت بدهی آمریکا چقدر است؟ نشست سه جانبه اردن، سوریه و آمریکا در امان برگزار شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) حمله تازه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد صحبت‌های مهم رئیس جمهور درباره سهمیه بندی بنزین | نباید به دهک‌های ۸ تا ۱۰ یارانه بنزین بدهیم (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) فرمانده ارتش پاکستان برای دومین بار در دو ماه گذشته به آمریکا رفت ادامه هشدار برنامه جهانی غذا درباره قحطی در غزه شهادت ۶۱ فلسطینی دیگر در غزه | شمار شهدا به ۶۱ هزار و ۴۳۰ نفر رسید (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: ظلم به کارگران و سوء استفاده از منابع معدنی قابل قبول نیست | تقویت آموزش‌های مهارتی برای رفع کمبود نیروی کار ماهر در مشهد زنگزور، کنسرسیوم جدید آمریکا برای مهار ایران، روسیه و چین راهپیمایی حمایت از مردم مظلوم غزه در استانبول شهادت یک جنین در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه
سرخط خبرها

شورای نگهبان: تاکنون هیچ داوطلبی از طریق لابیگری تأیید صلاحیت نشده است

  • کد خبر: ۵۴۲۲۴
  • ۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۰
شورای نگهبان: تاکنون هیچ داوطلبی از طریق لابیگری تأیید صلاحیت نشده است
عضو شورای نگهبان در گزارشی درباره لابی‌های ناکام در بررسی صلاحیت داوطلبان به مردم گفت: تاکنون هیچ داوطلبی از این طریق تأیید صلاحیت نشده و حدود ۳۰ پرونده قضایی برای بیش از ۱۰۰ نفر در این زمینه تشکیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هادی طحان نظیف در گزارش ۶۱ از سلسله گزارش‌های خود به مردم درباره جلسه چهارشنبه سوم دی‌ماه ۱۳۹۹ این شورا نوشت: در این جلسه، گزارشی از آخرین وضعیت پرونده‌های سوءاستفاده در بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس به شورا ارائه شد. پرونده‌هایی که با عناوین مجرمانه‌ای نظیر جعل، کلاهبرداری، غصب عنوان، تحصیل مال از طریق نامشروع و همچنین اعمال نفوذ بر خلاف حق که در جریان بررسی صلاحیت‌های داوطلبان یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و قبل از آن تشکیل شده و در حال پیگیری است.

 

عضو حقوقدان شورای نگهبان خاطرنشان کرد: از ابتدای شروع مراحل برگزاری انتخابات و همچنین روند بررسی صلاحیت‌ها تاکنون حدود ۳۰ پرونده قضایی برای بیش از ۱۰۰ نفر تشکیل شده است. از میان پرونده‌های کیفری تشکیل شده تاکنون برای چند پرونده، رای محکومیت صادر شده است؛ موضوعی که در هفته‌های اخیر نیز سخنگوی قوه قضائیه به آن اشاره کرد و البته چند پرونده دیگر نیز در مسیر دادرسی است.

 

طحان نظیف تصریح کرد: متاسفانه همیشه و در همه جا افرادی بوده و هستند که با کلاهبرداری و فریب افراد ساده‌اندیش در سطوح مختلف ادعای ارتباط و انجام چنین اقداماتی را دارند و از طریق خلاف و نامشروع کسب مال می‌کنند. طبیعتا نسبت به مقوله بررسی صلاحیت‌ها نیز افرادی به دروغ و با جعل عنوان و منتسب کردن خود به شورای نگهبان چنین ادعایی کرده‌اند و متاسفانه موفق به فریب تعداد اندکی از داوطلبان تایید صلاحیت نشده گردیده‌اند و حتی از برخی مبالغی اخذ کرده‌اند. اما با گزارشات و مستنداتی که در جلسه ارائه شد به لطف خدا این اشخاص تاکنون از انجام چنین اقداماتی راه به جایی نبرده‌اند.

 

وی افزود: با افتخار می‌توان گفت که -برخلاف برخی فضاسازی‌های نادرست و القائات غلط- تاکنون هیچ داوطلبی از این طریق تایید صلاحیت نشده است و در این خصوص هیچ شبهه‌ای در هیچ سطحی اعم از اعضا، مدیران و کارمندان خدوم شورای نگهبان وجود نداشته است.

 

طحان‌ نظیف ادامه داد: نکته مهم و اساسی اینکه ما همیشه مدعی این موضوع بوده و هستیم چرا که تک‌تک اعضای شورا نسبت به سلامت نهاد شورای نگهبان حساسیت ویژه دارند و معتقدند این امر جزو خطوط قرمز شورای نگهبان و مربوط به اعتبار و حیثیت این شورا در اذهان عمومی و اعتماد مردم به این نهاد است و احیانا حقی شخصی نیست تا بخشیده شود. لذا شورای نگهبان نیز تمام موارد این چنینی را تا حصول نتیجه پیگیری قضایی خواهد کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این پرونده‌هایی دیگری نیز به طور مستقل توسط ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرائم و تخلفات انتخاباتی قوه قضائیه در حال رسیدگی است.

 

عضو حقوق‌دان شورای نگهبان یادآور شد: در ادامه جلسه مواد باقی‌مانده از لایحه مالیات بر ارزش‌افزوده نیز بررسی شد.

 

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->