ماجرای گلوله‌زنی به حرم مطهر امام رضا (ع) در ۱۱۹ سال پیش | گلوله‌های احتکار بر تن مردم سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: نظراتم در خصوص شهردار جنبه شخصی ندارد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید به مسائل کوچک و پیش‌پا افتاده در شورا اهمیت دهیم| در هر جلسه شورا باید طرح جدیدی را برای مردم ارائه دهیم رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: افزایش ۲ هزار میلیارد تومانی بودجه معاونت خدمات شهری رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت، سهم مشهد در مالیات بر ارزش افزوده را مشخص کند ۳۰ تصویر، ۵۰ قاب، یک افتخار مشترک | تصاویر شهدای فتح‌المبین قاب‌های مفاخر شهری مشهد را مزین کردند آغاز جشنواره گل‌های لاله در مشهد | بوستان ملت و باغ گل‌ها میزبان هزاران بوته گل لاله آلودگی هوای مشهد برای سومین روز پیاپی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری‌ها پیشران سرمایه‌گذاری برای تولید باشند معاون اول رئیس جمهور وارد مشهد شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | مسائل شهر مشهد جهت فراهم کردن شرایط مناسب‌تر برای زائران بررسی می‌شود شهردار مشهد مقدس تاکید کرد: «کار برای مردم»؛ بیشتر از قبل آدرس و زمان بازار‌های روز و شب مشهد + جزئیات بهره برداری از فاز اول خط ۳ قطار شهری مشهد در اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور رئیس‌جمهور | باب الجواد؛ زیباترین ایستگاه مترو کشور به‌زودی افتتاح می‌شود روایت شکل‌‏گیری محله چهارچشمه مشهد | چهارچشمه‌ای که کوثر شد گلایه های بی سرانجام از کمبودهای درمانی و زیرساخت های شهری محله «عباس آباد» مشهد عبور سبز از تابستان تشنه مشهد کلنگ‌زنی پروژه مسکن ۴۰۵۲ واحدی شهرک شهید رجایی مشهد با حضور رئیس‌جمهور نگاهی به خدمات دهی واحد‌های اقامتی موقت و ارزان در مشهد | اسکان ارزان برای زیارت آسان
سرخط خبرها

شهردار مشهد: خواستار کمک‌های فنی و فرهنگی یونسکو در حوزه آب هستیم

  • کد خبر: ۵۴۳۰۶
  • ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳
شهردار مشهد: خواستار کمک‌های فنی و فرهنگی یونسکو در حوزه آب هستیم
شهردار مشهد با اشاره به اینکه آب موضوعی حیاتی است، گفت: اگر سرمایه زیست محیطی در این شهر افول پیدا کند هرچه هم منابع اقتصادی، سرمایه و زیرساخت‌های اقتصادی حاضر باشد اثری در توسعه پایدار و بلند مدت ندارد و با‌توجه‌به این موضوع معتقدیم سرمایه اصلی توسعه پایدار شهر مشهد آب است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رضا کلائی امروز در مراسم دریافت نشان مشهد «شهر دوستدار آب» از سوی یونسکو که با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، معاونان برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی و خدمات شهری شهردار و مدیرعامل شرکت آبفا مشهد و جمعی از اعضای جمعیت ناجیان آب و سمن‌های محیط زیستی برگزار شد، افزود: اقداماتی که برای حفظ منابع آبی مشهد انجام شده است، بر شانه تلاش‌ها و زیرساخت‌هایی که ابتدا از سوی سمن‌های مردمی ایجاد شده، محقق شده است.


وی اضافه کرد: اگر توفیقی را کسب کرده‌ایم مربوط به زیرساخت‌هایی می‌شود که چندین سال گذشته و زمانی که هیچ کدام از مسئولان به فکر این موضوع نبوده اند، با توجه به سمن‌ها به ویژه انجمن ناجیان آب ایجاد شده است.


کلائی تصریح کرد: تکمیل‌کننده این توفیق‌ها همکاری دستگاه‌های ذیربط از جمله شرکت آبفای مشهد، آب منطقه‌ای، دانشگاه فردوسی و... است که اگر همراهی نمی‌کردند، هم صدایی برای حفظ منابع آبی اتفاق نمی‌افتاد.


وی افزود: اگر امروز افتخاری کسب شده و راه روشنی در پیش داریم بخش زیادی از آن مرهون این هم صدایی و همکاری است و در این مسیر امیدواریم مدیریت شهری نیز بتواند نقش هماهنگ‌کننده‌ای را که برعهده دارد، ادامه دهد و بستری را برای خدمات‌رسانی بهتر این بخش‌ها در حوزه آب ایجاد کند.


شهردار مشهد ادامه داد: توجه به عینیت و عملکرد در موضوعاتی که دارای استاندارد است و می‌خواهیم در آن عنوان یا نشانی را دریافت کنیم و رتبه شهر را در آن حوزه بالاتر ببریم سخت است، زیرا در این حوزه بیشتر به شاخص‌ها توجه می‌شود، اما در موضوع آب، ما به عینیت‌ها نیز توجه کرده‌ایم.


وی گفت: این تنها موضوعی است که در آن به شاخص‌ها نگاه نمی‌کنیم موضوع آب است، زیرا آب برای ما موضعی حیاتی است.


کلائی افزود: اگر سرمایه زیست محیطی در این شهر افول پیدا کند هرچه هم منابع اقتصادی، سرمایه و زیرساخت‌های اقتصادی حاضر باشد هیچ اثری در توسعه پایدار و بلند‌مدت ندارد، همه این را درک کرده‌ایم آب سرمایه اصلی توسعه پایدار و بلند‌مدت شهر است.


وی اضافه کرد: از کمیسیون ملی یونسکو می‌خواهیم با توجه به نقش رابط با حوزه‌های بین‌المللی زمینه کمک‌ها فنی و زیرساختی را در بحث آب فراهم کند.


لزوم حفظ استاندارد‌ها و منابع آبی شهر

شهردار مشهد در ادامه با اشاره افتتاح پروژه‌ی کارخانه نوآوری در هفته آینده، خاطرنشان کرد: این کارخانه که محل فعالیت استارتاپ‌ها و شرکت‌های زیست بوم و کسب و کار خواهد شد، در محل کارخانه قدیمی کوکاکولا که در سال ۱۳۴۱ احداث شده بود، قراردارد.


وی تصریح کرد: جالب است بدانیم، در کارخانه قدیمی کوکا که طراحی‌های آن در سال ۱۳۳۶ انجام شده هزینه‌ای سنگینی برای ایجاد حوضچه‌های زیر زمینی کرده اند تا آب ناشی از باران از طریق سقف‌های شیروانی کارخانه در این حوضچه‌ها جمع آوری و برای آبیاری فضای سبز آن استفاده شود.


کلائی ادامه داد: اگر بررسی کنیم می‌بینیم که ۳۰-۴۰ درصد از هزینه بنای کارخانه کوکا برای ایجاد این سیستم بوده است، کسی باورش نمی‌شود که چنین تاسیسات عظیم و سنگینی را تنها برای جمع آوری آب باران احداث کرده باشند.


وی گفت: با وجود چنین سابقه‌ای از حساسیت بر منابع آب در مشهد و توجه به چنین استاندارد‌هایی آن هم در زمانی که جمعیت، مصرف آب و خشکی اب و هوا به میزان کنونی نبوده است و معضلاتی که اکنون با آن روبه‌رو هستیم وجود نداشته است، وظیفه خود می‌دانیم که بیشتر به حفظ استاندارد‌ها و منابع آبی شهر توجه کند.


شهردار مشهد با اشاره به اینکه حساسیت به حفظ منابع آبی، به اطلاع‌رسانی و آگاهی مردم در این زمینه‌ها نیز بستگی دارد، خاطرنشان کرد: با این حال درخواست دارم در کارخانه نوآوری بخشی برای فعالیت‌های خلاقانه در حوزه آب به ویژه بازچرخانی آب‌های خاکستری ایجاد شود، زیرا بازچرخانی آب‌های خاکستری یک موضوع جدی در بحث کنترل و صرفه‌جویی در مصرف منابع آبی است.


وی افزود: ما در حوزه بازچرخانی آب، معافیت‌ها و تسهیلاتی را مشخص کرده‌ایم، ولی اینکه با چه ابزاری این موضوع تحقق پیدا کند، مهم است، بنابراین از کمیسیون ملی یونسکو درخواست داریم در توسعه فعالیت‌های فنی و فرهنگی در این حوزه‌ها به شهر مشهد کمک کند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->