نتیجه بازی ایران و تاجیکستان در تورنمنت کافا(۱۳ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| توقف زشت ویدیو| خلاصه بازی ایران و تاجیکستان در تورنمنت کافا(۱۳ شهریور ۱۴۰۴) صعود قاطع پسران بسکتبال ایران به یک چهارم نهایی کاپ آسیا | مالزی ۱۰۰‌تایی شد فهرست تیم ملی والیبال برای رقابت‌های قهرمانی جهان ۲۰۲۵ اعلام شد + برنامه مسابقات براجعه نزد درویش می‌رود اوریه بازی با فولاد را از دست داد مهاجم معروف در راه پرسپولیس استیلی هم فخریان را گردن نگرفت!| در پرسپولیس چه خبر است؟ مذاکره استقلال با هافبک سابق یوونتوس و بارسلونا حبس تعلیقی برای مهاجم سابق سپاهان درباره شرایط این روز‌های کاپیتان تیم ملی | جهان جهانبخش طلا و نقره سوغات بوچیاکاران خراسان رضوی از قزاقستان ماشاریپوف بلاتکلیف برای جراحی | اختلاف میان پزشکان ایران و ازبک پرونده فخریان و پرسپولیس در کمیته اخلاق سعید مهری در لیست ساپینتو نیست حمایت تمام قد هاشمیان از بازیکنان پرسپولیس مشهد گزینه میزبانی بازی‌های آسیایی استقلال شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) ارزشمندترین تیم‌های فوتبال جهان پس از نقل و انتقالات تابستان ۲۰۲۵ مشخص شدند | رئال در صدر ویدئو | تمامی گل‌های ایساک، مهاجم جدید لیورپول در لیگ انگلیس
سرخط خبرها

خارجی‌ستیزی فکری | درگیری کادر فنی استقلال با شیخ دیاباته!

  • کد خبر: ۵۴۴۸۵
  • ۱۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۸
  • ۱
خارجی‌ستیزی فکری | درگیری کادر فنی استقلال با شیخ دیاباته!
سرمربی استقلال به‌طور کلی با خارجی‌ها میانه خوبی ندارد. او پیش از اخراج میلیچ درباره دیاباته هم همین تصمیم را اتخاذ کرده بود.

گروه ورزش|شهرآرا نیوز،  تصمیم سریع فکری در مواجهه با استوری منتشره از سوی میلیچ نشان می‌دهد که او لااقل برای بازی‌های پیش رو نیازی به این بازیکن احساس نمی‌کند و به همین دلیل بازیکن کروات را در اختیار باشگاه قرار داده تا پروسه بازگشتش از طریق مدیران انجام شود. اما سؤال این است که آیا میلیچ بعد از بازگشت در تفکرات سرمربی استقلال جایی خواهد داشت؟

از شواهد کاملا پیدا است که سرمربی استقلال علاقه آن چنانی به میلیچ ندارد و حتی اگر اصرار برخی مدیران باشگاه نبود او را در فهرست نهایی تیمش برای فصل جدید قرار نمی‌داد. فکری در مواجهه با شیخ دیاباته نیز همین سیاست‌ها را دارد و از ابتدای لیگ بیستم تا کنون یک‌بار هم با این بازیکن وارد تنش شد و او را از تمرین اخراج کرد.

رفتار فکری کاملا بیانگر حس او به بازیکنان خارجی است و تا‌کنون بارها به این موضوع اشاره شده است. با‌توجه‌به شرایط موجود بعید است که بعد از بازگشت دیاباته سرمربی استقلال تمایلی به بازی‌گرفتن از او داشته باشد. حتی گفته می‌شود دستیاران فکری هم چندان با خارجی‌ها ارتباط خوبی ندارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
بهلول
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۳
0
0
با سلام آقای فکری مربی‌ای نیست که تفکراتش در حد تیم بزرگ استقلال باشد،منکه طرفدار ۵۵ ساله استقلال هستم، پیش بینی های کاملاً درستی ازعمل کرد فکری میکنم، یکی از آنها دقت کنی در تمام بازیها بعد از تعویض قایدی ما گل خوردهایم یا مساوی کرده‌ایم یا باختهایم،تور بخدا یمربیییییییی درست و درمون برای استقلال بیارید.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->