بورس فردا دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد
سرخط خبرها

کمبود مجدد روغن خوراکی در بازار

  • کد خبر: ۵۴۷۷۳
  • ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۳
کمبود مجدد روغن خوراکی در بازار
چیزی نزدیک به سه ماه است که کمبود روغن و تامین آن در کشور به یک چالش اساسی تبدیل شده است و این کمبود به اندازه‌ای جدی است که بعضی فروشگاه‌ها بیشتر از تعداد مشخصی روغن به مشتریان نمی‌فروشند و از طرف دیگر مدیران هربار برای حل این مشکل، تنها وعده آینده نزدیک را می‌دهند، اما روغن همچنان کالایی نایاب است.
محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ چیزی نزدیک به سه ماه است که کمبود روغن و تامین آن در کشور به یک چالش اساسی تبدیل شده است و این کمبود به اندازه‌ای جدی است که بعضی فروشگاه‌ها بیشتر از تعداد مشخصی روغن به مشتریان نمی‌فروشند و از طرف دیگر مدیران هربار برای حل این مشکل، تنها وعده آینده نزدیک را می‌دهند، اما روغن همچنان کالایی نایاب است و در فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ شهر هم پیدا کردن آن، کار سختی است.
 
به گفته قاسمعلی حسنی دبیر کل اتحادیه بنک داران مواد غذایی گران‌فروشی ۵۰ تا ۱۰۰درصدی در روغن مایع برای مصرف‌کننده در بازار مشاهده می‌شود، به‌طوری‌که روغنی که بر روی آن قیمت ۹ هزارتومان درج شده است، ۱۴هزارتومان، روغنی که ۱۶هزارتومان قیمت خورده است، ۲۴هزارتومان و روغن ۱۵۷هزارتومانی، ۳۱۰هزارتومان به مصرف‌کنندگان عرضه می‌شود.


گلایه شهروندان از کمبود روغن

براساس مشاهدات خبرنگار ما از بازار ارزاق عمومی چهارراه میدان بار، در بیشتر فروشگاه‌های این منطقه روغن خوراکی عرضه نمی‌شود. برخی از فروشگاه‌های عرضه کننده نیز روغن را گران‌تر از نرخ مصوب عرضه می‌کنند. به عنوان مثال روغن ۵ لیتر را به جای ۴۷ هزار تومان، ۱۰۷ هزار تومان می‌فروشند. همچنین برخی از فروشگاه نیز همراه با روغن فروش اجباری سایر کالا‌ها را دارند. به عنوان مثال در یک فروشگاه همراه با یک قوطی روغن باید یک قوطی رب گوجه فرنگی نیز خریداری شود. گزارش‌های میدانی شهرآرا حاکی از این است که فروشگاه‌های مشهد همچنان با معضل کمبود روغن در قفسه‌ها مواجه هستند و روغنی که در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود جوابگوی نیاز مردم نیست.


پرونده روغنی

حدود پنج روز پیش علی رسولیان، معاون اقتصادی استانداری خراسان‌رضوی، دلیل این کمبود روغن را تحویل ندادن به‌موقع این کالا ازسوی کارخانه‌های خارج از استان دانسته و گفته بود: همه سهمیه استان طبق دستور ستاد تنظیم بازار ۲۴۰۰ تن است که از این رقم هزار تن باقی مانده است و به‌زودی به استان تحویل داده خواهد شد. وی این را هم گفته بود که کارخانه‌های سایر استان‌ها، سهمیه ما را به‌موقع تحویل نمی‌دهند و به همین دلیل دچار مشکل می‌شویم و از مراجع قضایی پیگیر این موضوع خواهیم بود.
 
همچنین این مسئول در گفتگو با خبرنگار ما گفته است که مسئولان استان به دنبال افزایش سهمیه روغن خراسان رضوی هستند. مرتضی اشرفی، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز دیروز در نشست کارگروه تنظیم بازار استان گفت: ۲ هزار و ۴۰۰ تن سهمیه روغن استان از محل ستاد تنظیم بازار کشور در حال اختصاص به استان است و علاوه بر آن پیگیری مجدانه‌ای از مبادی مختلف برای جذب سهمیه‌های بیشتر در استان در حال انجام است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->