وزیر ارتباطات با رئیس‌جمهور منتخب دیدار کرد+ جزئیات امیر قطر با رئیس‌جمهور منتخب ایران گفتگو کرد ترامپ دوباره مدعی توافق با ایران در صورت رسیدن به رئیس جمهوری شد خدمه نفتکش غرق شده در سواحل عمان مفقود شدند (۲۷ تیر ۱۴۰۳) وزیر اطلاعات: دولت چهاردهم برای خدمت به مردم آمده است گزارش وزیر نیرو از مصرف برق در تابستان امسال شمار شهدای نوار غزه به ۳۸هزار و ۷۹۴ نفر رسید گفت‌وگوی تلفنی بن سلمان و پزشکیان| تاکید بر تداوم گسترش همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف انتخاب اعضای هیئت‌رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده | آیت‌الله جنتی به‌عنوان دبیر شورای نگهبان ابقا شد آیا ادارات و بانک‌های استان کرمانشاه فردا (۲۸ تیر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ منابع خبری از تمایل چند عضو اتحادیه اروپا برای بازگشایی سفارت خود در کابل خبردادند واکنش ضرغامی به احتمال حضورش در کابینه دولت چهاردهم رئیس سازمان ثبت احوال: روند تعویض نام و نام‌خانوادگی تغییر می‌کند بذرپاش: قانون ساماندهی بازار املاک و مسکن ابلاغ شد و سقف اجاره‌بها مشخص شد | تبعات حقوقی در انتظار مشاوران املاک متخلف سید حسن نصرالله: هرگز از حمایت غزه دست نمی‌کشیم | رژیم صهیونیستی در بدترین روز‌های خود بسر می‌برد گنابادی‌نژاد: دولت سیزدهم، هیچ‌گاه دچار حواشی نشد | حمایت از صنایع فرهنگی باید استمرار یابد کرامت انسانی در گرو الگوگیری از سیره و آموزه‌های معصومین(ع) است اعتراض زاکانی به انتقادات اعضای شورای شهر تهران؛ «کاملاً نادرست است» لایحه متناسب‌سازی حداقل‌بگیرها هم به مجلس ارائه شد | تصویب آیین‌نامه واردات خودروی مدل ۲۰۱۹ به‌بالا برای همه ایرانیان + فیلم شایسته‌سالاری معیار رئیس‌جمهور در انتخاب مدیران باشد
سرخط خبرها

درباره احتمال نامزدی علی لاریجانی

  • کد خبر: ۵۵۱۲۸
  • ۱۹ دی ۱۳۹۹ - ۰۰:۱۳
درباره احتمال نامزدی علی لاریجانی
با نزدیک‌شدن به انتخابات ریاست‌جمهوری دوره سیزدهم، گمانه‌زنی‌ها درباره حضور چهره‌های سیاسی مطرح جدی‌تر می‌شود. یکی از کاندیدا‌های بالقوه ۱۴۰۰، بدون شک علی لاریجانی، رئیس سابق مجلس، است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ با نزدیک‌شدن به انتخابات ریاست‌جمهوری دوره سیزدهم، گمانه‌زنی‌ها درباره حضور چهره‌های سیاسی مطرح جدی‌تر می‌شود. یکی از کاندیدا‌های بالقوه ۱۴۰۰، بدون شک علی لاریجانی، رئیس سابق مجلس، است؛ چهره‌ای که برخی از اصلاح‌طلبان و اصولگرایان میانه‌رو به او روی خوش نشان می‌دهند و خواستار تکرار انتخابات ۹۲ و ۹۶ با محوریت او هستند؛ یعنی اجماع همه نیرو‌های اصلاح‌طلب، اصولگرایان میانه‌رو و اعتدالگرایان روی یک نامزد انتخاباتی. اما شواهد موجود و تجربه کارنامه سیاسی لاریجانی نشان می‌دهد که او بی‌گدار به آب نمی‌زند و برای حضور در انتخابات به دنبال شرایطی مناسب و ازپیش‌آماده است. درنتیجه در شرایط کنونی، تنها می‌توان از احتمال حضور او در انتخابات سال آینده سخن گفت.


«بزرگان» از لاریجانی دعوت کنند، کاندیدای ۱۴۰۰ می‌شود

کمال‌الدین پیرموذن، نماینده سابق مجلس در گفتگو با ایسنا، با اشاره به احتمال حضور علی لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: «باتوجه‌به شرایط جهانی و به‌خصوص با توجه به شناختی که از لاریجانی دارم و همچنین گفتگو‌هایی که در این چند سال به‌طور پراکنده در این زمینه با وی داشته‌ام، درصورتی‌که گروه‌های مرجع، بزرگان مذهبی، ملت و دلسوزان نظام و کیان انقلاب از او برای حضور در این امر فوق العاده مشکل و خطیر درخواستی داشته باشند، برخلاف میل باطنی‌اش، به خاطر منافع ملت وارد انتخابات خواهد شد.
 
به نظرم او هم از لحاظ فردی شایستگی لازم را دارد و هم شناخت کافی از ظرفیت‌های کشور در او دیده می‌شود. البته باید تأکید کنم که لاریجانی در راستای پاسخ دادن به مطالبات اصلی مردم و چنانچه دعوتی از او انجام شود و موردحمایت جناح‌های کشور قرار گیرد، کاندیداتوری را خواهد پذیرفت. وظیفه اطرافیان راستین او، این است که محترمانه همه افراد پرنفوذ جناح‌های سیاسی چپ و راست را هم برای دعوت از وی جهت کاندیداتوری و هم تبیین ضرورت این حضور در مقطع فعلی ترغیب کنند.»


ترکیب «لاریجانی-ظریف»، ترکیبی طلایی برای ۱۴۰۰ است

جلیل رحیمی جهان آبادی، نماینده تربت جام و تایباد در مجلس، نیز درباره احتمال حضور لاریجانی در کارزار انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ به ایسنا گفت: «احتمال می‌دهم گزینه‌ای که درنهایت مورد اجماع اصلاح‌طلبان و اصولگرایان میانه‌رو قرار می‌گیرد، علی لاریجانی خواهد بود.
 
لاریجانی برخلاف برخی دیگر از چهره‌های سیاسی، دارای نوعی محافظه‌کاری ویژه است، لذا من بعید می‌دانم او تا زمانی‌که مورد اجماع اصلاح‌طلبان و اصولگرایان میانه‌رو قرار گیرد، به راحتی پا در عرصه انتخابات بگذارد.» وی افزود: «اگر ما فرض کنیم که آقای لاریجانی مورداجماع اصلاح‌طلبان و اصولگرایان میانه‌رو قرار گیرد و در انتخابات حضور پیدا کند و پیروز هم شود، به عقیده من ترکیب ریاست جمهوری آقای لاریجانی و وزارت امور خارجه آقای ظریف یک ترکیب طلایی خواهد بود. اما اینکه آیا همه این فرضیات محقق شود یا خیر، هنوز مشخص نیست.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->