آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سقوط به تله ۱۰۱ ساله پانزی

  • کد خبر: ۵۵۲۶۲
  • ۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۸
سقوط به تله ۱۰۱ ساله پانزی
پس از افزایش زیاد قیمت ارزرمز‌ها به‌ویژه بیت‌کوین، کلاهبرداران با روش‌های متعددی در کمین افراد زودباور نشسته و با پهن کردن دام‌های خود سرمایه‌های افراد را به یغما می‌برند.
محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ ترفند پانزی یک عملیات سرمایه‌گذاری کلاهبردارانه است که سودش را از همان پول سرمایه‌گذاری شده یا پول سرمایه‌گذاران بعدی پرداخت می‌کند و بدون هیچ اقدام اقتصادی این چرخه تا ابد ادامه می‌یابد. در ترفند پانزی معمولا سرمایه‌گذاران جدید را با وعده سود‌هایی که دیگر سرمایه‌گذاری‌ها نمی‌توانند تضمین کنند اغوا می‌کنند.
 
این سود‌ها به‌طور غیرعادی بالا و در کوتاه مدت به طور غیرعادی ثابت و بادوام هستند. اسم این سیستم سودجویانه بر اساس اسم چارلز پانزی که برای استفاده از این ترفند در سال ۱۹۲۰بدنام شد، انتخاب شده‌است. پانزی این سیستم را اختراع نکرده بود، اما عملیات او چنان پولی را به خود جذب کرد که اولین مورد در سرتاسر ایالات متحده شناخته شد. حال پس از گذشت ۱۰۱ سال از آغاز بازی متقلبانه پانزی، رئیس پلیس فتای خراسان رضوی به افزایش کلاهبرداری‌ها با این شگرد هشدار داده است.

به گزارش خبرنگار ما، سرهنگ جواد جهانشیری درباره شیادی‌های جدید به نام سرمایه‌گذاری در مشهد و استان، بیان کرد: پس از افزایش زیاد قیمت ارزرمز‌ها به‌ویژه بیت‌کوین، کلاهبرداران با روش‌های متعددی در کمین افراد زودباور نشسته و با پهن کردن دام‌های خود سرمایه‌های افراد را به یغما می‌برند.

وی ادامه داد: حجم چشمگیری از وقوع کلاهبرداری‌ها معروف به پانزی و تشکیل تعداد زیادی از پرونده‌ها با موضوع سرمایه‌گذاری در حوزه ارزرمز‌ها موجب بالاگرفتن خطر شیوع این کلاهبرداری در سطح جامعه شده است.


تطمیع قربانیان روش همه شیادان

جهانشیری گفت: قربانیان این کلاهبرداری که غالبا با دریافت سود‌های چند صددرصدی به‌ازای سرمایه‌گذاری ارزرمز‌ها بدون پرداخت کمترین مالیاتی تطمیع می‌شوند، اکنون در پلیس فتا به دنبال راه چاره‌ای برای بازگرداندن سرمایه اصلی خود هستند.

رئیس پلیس فتای خراسان رضوی ادامه داد: کلاهبرداران با دنبال کردن افرادی که در صفحه خود مخاطبان و اخبار حوزه ارزرمز‌ها را پیگیری می‌کنند، به این افراد پیشنهاد‌های مالی داده و با کپی‌برداری از شرکت‌های معتبر فعال درحوزه ارزرمز‌ها از قربانی می‌خواهند با خرید ارزرمز و انتقال کیف پول دیجیتالی خود به آدرس اعلام شده در دوره زمانی کوتاهی، سود بالای سیصددرصدی را دریافت کنند و در ازای معرفی افراد دیگر نیز پورسانت بگیرند، همین پیشنهاد‌ها موجب شده تا قربانیان به طمع دریافت سود بالا سرمایه خود را از دست بدهند.


جانشینی جرائم ارزرمز‌ها به جای فیشینگ

این مقام مسئول افزود: در ده‌ماهه نخست امسال به ویژه در یک ماه اخیر شیب جرائم به سمت ارزرمز‌ها و کلاهبرداری پانزی خیز برداشته و جای پرونده‌های فیشینگ و رمز دوم را گرفته است.
جهانشیری گفت: متأسفانه قربانیان طرح‌های پانزی پس از یک یا دو دوره دریافت سود پول و جلب اعتمادشان به سایت مربوط به طمع دریافت سود بیشتر اقدام به سرمایه‌گذاری با ارقام بالا می‌کنند و بدین ترتیب آخرین مرحله از کلاهبرداری یا همان مسدود شدن سایت اتفاق می‌افتد و کلاهبرداران که مشخص نیست در کدام نقطه جغرافیایی درحال کلاهبرداری هستند به هدف خود می‌رسند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->