نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها
گزارش ویژه:

غم نان اهالی تئاتر مشهد را به چه مسیری کشانده است؟

  • کد خبر: ۵۵۶۷۶
  • ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۵
غم نان اهالی تئاتر مشهد را به چه مسیری کشانده است؟
تعداد زیادی از تئاتری‌ها در راستای تلاششان برای زنده‌ماندن و نفس‌کشیدن و حفظ‌ خانواده‌هایشان، در مسیرهای کاری دیگری قدم گذاشته‌اند. این مسیرها گاه چنان از تئاتر پرت است که حتی اگر همین امروز کرونا تمام شود، باز زمان زیادی می‌خواهد تا تکه‌های از هم پاشیده تئاتر مشهد دوباره به یکدیگر وصل شود. 
مریم قاسمی|شهرآرانیوز، ورق برگشت، به همین سرعت و سادگی. هرچه تئاتری‌ها در چند سال گذشته رشته بودند، با آمدن کرونا پنبه شد. سالن‌های تئاتر ناگهان خالی و صحنه‌ها خاموش شدند. کار تئاتر تق‌ولق شد. تولید به صفر رسید. نمایش‌های تمرین‌شده و آماده اجرا از هم پاشید. وضع به‌جایی رسید که الان به گفته خود اهالی تئاتر، به نقطه صفر بازگشته‌اند. اما مشکل به همین‌جا ختم نمی‌شود. یک‌جور جهش غیرژنتیکی، این مسئله را بغرنج‌تر کرده است، زیرا تعداد زیادی از تئاتری‌ها در راستای تلاششان برای زنده‌ماندن و نفس‌کشیدن و حفظ‌ خانواده‌هایشان، در مسیرهای کاری دیگری قدم گذاشته‌اند.
 
این مسیرها گاه چنان از تئاتر پرت است که حتی اگر همین امروز کرونا تمام شود، همه واکسن بزنند و اطمینان پیدا کنند که می‌توانند فعالیت‌های سابق خود را از سر بگیرند، باز زمان زیادی می‌خواهد تا تکه‌های از هم پاشیده تئاتر مشهد دوباره به یکدیگر وصل شود. 
 
این روزها، چنین حرف‌ها‌یی زیاد در میان اهالی تئاتر مشهد ردوبدل می‌شود: «خداراشکر همین خودرو را دارم که در اسنپ کار می‌کنم»، «تئاتر که تعطیل است، می‌شود رفت در فضای‌مجازی کار کرد و برای هر استوری چند میلیون تومان پول گرفت»، «شاید بازاریابی شبکه‌ای هم راه خوبی باشد تا کمی پول از آن آورد و نیازهای ابتدایی را برآورد، بعد سر فرصت سراغ تئاتر رفت» و... .
 
 
 
غم نان اهالی تئاتر مشهد را به چه مسیری کشانده است؟
 
 
 
 
 
 
 
غم نان اهالی تئاتر مشهد را به چه مسیری کشانده است؟
 
 
 
 
 
 
 
غم نان اهالی تئاتر مشهد را به چه مسیری کشانده است؟
 
 
 
 
 
 
 
غم نان اهالی تئاتر مشهد را به چه مسیری کشانده است؟
 
 
 
 
 
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->