نگاهی به سریال مهیار عیار، ساخته سیدجمال سیدحاتمی | ملودرام تاریخی همچنان مشتری دارد قلب امیرحسین صدیق جراحی شد آموزش داستان نویسی | از سنگ و آب و شیاطین دیگر (بخش اول) اهدای نشان‌های افتخار، باعث تقویت ارزش‌های مثبت در جامعه می‌شود تک‌افتاده‌های سبک هندی | ۲ کتاب تازه از میراث محمد قهرمان انتشار یافت «بُت» و «قاتل و وحشی»، دو فیلم اکران‌نشده حمید نعمت‌الله، در راه فجر چهل‌وسوم کنسرت‌های هفته دوم دی ماه ۱۴۰۳ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳ فیلم سینمایی آقای زالو در راه جشنواره فجر اعلام جرم علیه یک روزنامه و یک فعال فضای مجازی در تهران نمایش فیلم‌های جشنواره «سینما حقیقت» در خراسان رضوی آغاز شد بیش از ۱۰ میلیون ایرانی در پاییز ۱۴۰۳ به سینما رفتند | زودپز همچنان در صدر! رونمایی از نخستین تیزر انیمیشن «ساعت جادویی» + فیلم خیز هنرمندان مشهدی‌ برای ساخت ۶ مجموعه تلویزیونی ۲۹ مجموعه سینمایی، میزبان چهل و سومین جشنواره فیلم فجر داستان‌های کهن را با ابزارهای نو تعریف کنیم کیانوش عیاری و منوچهر محمدی پروانه ساخت گرفتند
سرخط خبرها

روایتی از کتاب کشیش مسیحی درباره حضرت زهرا (س)

  • کد خبر: ۵۵۸۳۲
  • ۲۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۷
  • ۲
روایتی از کتاب کشیش مسیحی درباره حضرت زهرا (س)
سال ۲۰۰۹  انتشارات «جورجیاس»، از ناشران معروف آمریکایی، کتابی منتشر کرد به نام Fatima, Daughter of Muhammad، «فاطمه (س)، دختر محمد (ص)». کتابی که نخستین اثر جامع درباره زندگی ایشان به یک زبان اروپایی محسوب می‌شد و براساس منابع دست اول عربی نوشته شده بود.
شهرآرانیوز - سال ۲۰۰۹  انتشارات «جورجیاس»، از ناشران معروف آمریکایی، کتابی منتشر کرد به نام Fatima, Daughter of Muhammad، «فاطمه (س)، دختر محمد (ص)». کتابی که نخستین اثر جامع درباره زندگی ایشان به یک زبان اروپایی محسوب می‌شد که براساس منابع دست اول عربی نوشته شده بود. این کتاب، زندگی نامه‌ای مستند درباره حضرت فاطمه (س) است. این کتاب مثل ده‌ها کتاب مستند دیگری است که درباره ایشان تا امروز نوشته شده است، اما فرق این اثر با دیگر کتاب‌ها در این است که نویسنده این کتاب کشیشی کاتولیک است که در جست وجوی حقیقت، با اسلام و شیعیان آشنا شده و عمری را وقف شناخت پیامبر اکرم (ص) و خاندانش و به ویژه حضرت فاطمه (س) و دخترشان حضرت زینب (س) کرده است.
 
 
روایتی از کتاب کشیش مسیحی درباره حضرت زهرا (س)
 

کریستوفر پائول کلوهسی به عنوان کشیشی که تحصیلات خود را در رشته شیعه شناسی تکمیل کرده است، یکی از همین حقیقت طلبانی است که سعی می‌کند با نشان دادن شباهت‌ها و نقاط مشترک بین بزرگان ۲ دین، حقیقت را درباره شخصیت پیامبر اسلام (ص) و به ویژه دختر والامقامش به تمام دنیا نشان دهد.

کلوهسی کشیش کاتولیک آفریقای جنوبی و عضو هیئت علمی مؤسسه مقدس مطالعات عربی اسلامی در ایتالیاست. وی که سال هاست تمرکز خود را بر روی مطالعات شیعی و قرآن قرار داده، در کتاب خود به ابعاد مختلفی از زندگی و شخصیت حضرت زهرا (س) پرداخته است. پروفسور کلوهسی درباره علاقه اش به شخصیت‌های برجسته شیعه گفته است: «خانم فاطمه (س) و پسرش حسین (ع) شخصیت‌های بسیار جذابی به ویژه برای مسیحیان کاتولیک هستند، زیرا هم سویی آشکاری بین آن‌ها و شخصیت عیسی مسیح (ع) و حضرت مریم (س) در مسیحیت وجود دارد.»

وی هدف از پرداختن به زندگی حضرت زهرا (س) را این گونه شرح می‌دهد: «ابتدا قصد داشتم رساله دکترای خود را درباره زندگی [امام]حسین [ع]بنویسم به ویژه درباره موضوعات ناجی و رستگاری که قبل‌تر محمود ایوب به طرز ماهرانه‌ای بررسی کرده بود، اما با خواندن زندگی نامه [امام]حسین [ع]در منابع، از اینکه متوجه شدم تقریبا هیچ کسی درباره مادر ایشان، [حضرت]فاطمه [س]، چیزی ننوشته است، غمگین شدم. البته کتاب‌های کوچکی از جمله متن معروف شریعتی موجود است، اما آثاری که براساس مطالعه اساسی متون و منابع دست اول شیعه و سنی نوشته شده باشد، اگر وجود داشته باشد هم بسیار کم است. این شد که خودم را آماده انجام این کار کردم: تصمیم گرفتم اولین زندگی نامه جامع دختر پیامبر [ص]را به یک زبان غربی، اما کاملا براساس منابع عربی اولیه بنویسم.»

کتاب کریستوفر کلوهسی تأثیر بسزایی در فضای مطالعات شیعه شناسی غربی گذاشت. انتشار چاپ دوم این کتاب در سال ۲۰۱۳  اقبال گسترده خوانندگان غیرمسلمان را برای آشنایی بیشتر با زندگی حضرت زهرا (س) نشان داد.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ابوالفضل
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۲
0
1
چقدر حیف که این کتابها نسخه ترجمه فارسی نداره...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۱
0
0
خوشا به سعادت این محقق که این سعادت نصیبشون شده
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->