۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم
سرخط خبرها

سرقت مسلحانه ۲ زن از طلافروشی و صرافی‌های مشهد

  • کد خبر: ۵۶۳۳۹
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۶
سرقت مسلحانه ۲ زن از طلافروشی و صرافی‌های مشهد
این افراد به قصد خرید یا تبدیل ارز با حضور در طلافروشی و صرافی‌های مشهد، با فریب متصدیان این واحد‌های صنفی اقدام به سرقت می‌کردند و متصدیان و فروشندگان زمانی متوجه گم شدن طلا‌ها و سرقت ارز می‌شدند که این شیادان صحنه را ترک کرده بودند.
به گزارش شهرآرانیوز، ۴ متهم متواری در تور اطلاعاتی کاراگاهان پلیس گرفتار و دستگیر شدند این افراد که در تمام سرقت‌هایشان با سوءاستفاده از وضعیت موجود، ماسک‌های بهداشتی روی صورت داشتند و مرد‌ها نیز با پوشیدن کلاه، کاری کرده بودند که دوربین‌های مداربسته طلافروشی‌ها و صرافی‌ها نتوانند چهره آن‌ها را ثبت کنند.

 این افراد به قصد خرید یا تبدیل ارز با حضور در طلافروشی و صرافی‌های مشهد، با فریب متصدیان این واحد‌های صنفی اقدام به سرقت می‌کردند و متصدیان و فروشندگان زمانی متوجه گم شدن طلا‌ها و سرقت ارز می‌شدند که این شیادان صحنه را ترک کرده بودند.

با چندین گزارش سرقت از سوی شهروندان به پلیس ۱۱۰ و آغاز بررسی‌ها مشخص شد که پلیس با یک باند سرقت روبه‌رو است، افرادی که پس از سرقت کاملا حرفه‌ای از محل متواری می‌شوند.

رسیدگی به این پرونده با دستور سردار محمدکاظم‌تقوی، فرمانده انتظامی خراسان رضوی به پلیس آگاهی سپرده شد. کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی خراسان رضوی تحقیقات جامعی را به منظور شناسایی متهمان آغاز کردند.

افزوده نشدن به تعداد شاکیان، این فرضیه را تقویت می‌کرد که متهمان پس از سرقت‌های تیزدستانه از چندین طلافروشی و صرافی، احتمالا مشهد را ترک کرده‌اند. همچنین این احتمال وجود داشت که پلیس آگاهی خراسان رضوی با یک باند کشوری روبه‌رو شده که پس از انجام سرقت‌ها سریعا میان شهر‌ها جابه‌جا می‌شوند تا گرفتار نشوند.

شناسایی و چهره‌زنی متهمان

ابتدا مأموران اقدام به چهره‌زنی متهمان کردند، موضوعی که با توجه به پوشیده بودن چهره متهمان، نیازمند اقدامات فنی گسترده‌ای بود. در نهایت کارآگاهان اداره جعل و کلاهبرداری توانستند این متهمان را چهره‌زنی و هویت آن‌ها را شناسایی کنند.

معمولا نخستین گام همیشه سخت‌ترین گام برای دستگیری متهمان است، موضوعی که موجب شد تا کارآگاهان بتوانند متهمان را ردزنی و محل اختفای آن‌ها را نیز شناسایی کنند.

مسافرت نیمه‌تمام متهمان به جزیره کیش

کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی در ادامه متوجه شدند که این افراد پس از خروج از مشهد خود را به جزیره کیش رسانده‌اند، موضوعی که به مقام قضایی اعلام و دستور ویژه‌ای برای دستگیری فوری متهمان پیش از انجام اقدامات مجرمانه دیگرشان صادر شد.

کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی به جزیره کیش اعزام شدند و با همکاری کارآگاهان پلیس آگاهی این جزیره، در عملیاتی که ۷۲ ساعت به طول انجامید پس از تعقیب و مراقب‌های شبانه‌روزی متهمان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی درباره این پرونده گفت: متهمان در تحقیقات اولیه به بزه انتسابی اعتراف کردند و از این افراد مقادیری وجه نقد مسروقه کشف شد.

سرهنگ جواد شفیع‌زاده خاطر نشان کرد: متهمان که دارای سوابق کیفری بوده و یکی از آن‌ها تحت تعقیب پلیس استان همدان نیز می‌باشد، از جزیره کیش به خراسان رضوی انتقال می‌یابند.

وی ادامه داد: در تحقیقات اولیه، میزان سرقت‌های انجام شده اعضای این باند سرقت، ۱۰ میلیارد ریال برآورد می‌شود که بررسی‌های پلیسی در این باره با دستور مقام قضایی ادامه دارد.
 
منبع: رکنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->