همه چیز درباره شبه جزیره کریمه + جزئیات چین تکذیب کرد؛ هیچگونه مذاکره‌ای با طرف آمریکایی صورت نگرفته است دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت: انتشار هر مطلبی از مذاکرات به نقل از «منابع آگاه ایرانی»، خبرسازی است خودکشی ویرجینیا جفری | صدای قربانیان تجاوزات جنسی خاموش شد اعلام آمادگی پاکستان برای تحقیقات بی‌طرفانه درباره حمله تروریستی کشمیر تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست‌ جلوی منزل رئیس رژیم صهیونیستی هدف رژیم اشغالگر از ترور خبرنگاران در غزه، جلوگیری از انتشار اخبار جنایت‌هاست واکنش کانادا به محاصره غذایی غزه توسط رژیم صهیونیستی سفر وزیر خارجه انگلیس به عمان در آستانه دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین خبر‌ها از دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط (شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ساعت برگزاری دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط مشخص شد مایکل آنتون، رئیس تیم فنی مذاکرات هسته‌ای آمریکا با ایران، کیست؟ + سوابق سازمان ملل به تنش‌ها میان هند و پاکستان واکنش نشان داد رئیس‌جمهور چین خواستار خودکفایی در توسعه هوش مصنوعی در کشورش شد کمیسیون امنیت ملی: انسداد مرزهای خراسان رضوی در اولویت است آمادگی ایران برای کمک به کاهش تنش بین هند و پاکستان ایروانی: از سوریه‌ای مستقل و عاری از تروریسم حمایت می‌کنیم گفت‌وگوی تلفنی ترامپ با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی و بوسعیدی درباره ترتیبات اجرایی دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا در عمان وزیر خارجه در نمایشگاه کتاب عمان | از ترجمه عربی کتاب عراقچی رونمایی شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) خشم گسترده مسیحیان کاتولیک در سرزمین‌های اشغالی از نتانیاهو هلاکت و زخمی شدن ۹ نظامی صهیونیست در نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: ۳۰ هزار نفر از نیروهای این ارگان، حافظ قرآن کریم هستند ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است
سرخط خبرها

بازخوانی گمانه‌زنی‌ها درباره نامزد‌های احتمالی جریان اصولگرا

  • کد خبر: ۵۶۴۲۱
  • ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۰
بازخوانی گمانه‌زنی‌ها درباره نامزد‌های احتمالی جریان اصولگرا
اصولگرایان می‌خواهند در همه جنبه‌های انتخابات‌۱۴۰۰ قوی حاضر شوند. آن‌ها برای ریاست‌جمهوری، شورای شهر و میان‌دوره مجلس برنامه‌هایی دارند و گویا تقسیم کاری هم انجام داده‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ اصولگرایان می‌خواهند در همه جنبه‌های انتخابات‌۱۴۰۰ قوی حاضر شوند. آن‌ها برای ریاست‌جمهوری، شورای شهر و میان‌دوره مجلس برنامه‌هایی دارند و گویا تقسیم کاری هم انجام داده‌اند.
 
سیدحسین نقوی‌حسینی، فعال سیاسی اصولگرا، درباره سناریوی اصولگرایان برای انتخابات‌۱۴۰۰ به نامه‌نیوز گفت: «طرح‌ها و دیدگاه‌هایی وجود دارد که هر‌کدام از آقایان مطرح در‌جریان اصولگرا سال آینده در انتخابات ریاست‌جمهوری، میان‌دوره‌ای مجلس و شورای شهر و مدیریت شهری تهران ایفاگر چه نقشی باشند. یک طرح آن است که رئیسی، رئیس قوه قضائیه بماند، جلیلی برای انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس از حوزه انتخابیه تهران، نامزد و وارد پارلمان شود و ریاست قوه مقننه را به‌عهده بگیرد.
 
قالیباف هم نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری شود و ریاست قوه مجریه را در‌اختیار بگیرد. البته بنده معتقدم جلیلی باید دقیقا برای ریاست‌جمهوری بیاید و برای ریاست‌جمهوری کار کند و ورود به مجلس اصلا به صلاح ایشان نیست، ولی در‌نهایت تصمیم‌گیر خود ایشان است؛ هنوز هم جلیلی این مسئله را نه تأیید و نه تکذیب کرده و موضعی در‌این‌باره نگرفته است.» این تقسیم کار میان اصولگرایان در انتخابات پیش رو چنان‌که نقوی‌حسینی به آن اشاره کرده است، بیشتر بیانگر یک آرزوی اصولگرایانه است تا واقعیت‌های موجود در‌جریان اصولگرایی. با‌توجه‌به اظهارات و تحرکات اخیر جبهه اصولگرایی، هر‌چه به انتخابات‌۱۴۰۰ نزدیک‌تر می‌شویم، ظاهرا نزاع میان طیف‌های جبهه اصولگرا تشدید می‌شود.


در اردوگاه اصولگرایان چه می‌گذرد؟

به گزارش خبرنگار شهرآرا و به نقل از یک چهره سیاسی معتبر و ملی که نخواست نامش فاش شود، در موضوع انتخابات ریاست‌جمهوری آتی، حامیان محمدباقر قالیباف و سعید جلیلی متفق‌القول می‌گویند که اگر سیدابراهیم رئیسی در کارزار انتخابات‌۱۴۰۰ حاضر شود، کاندیدا نخواهند شد؛ زیرا می‌دانند رئیسی قابلیت رأی‌آوری بیشتری دارد. اما ظاهرا رئیسی، منع‌هایی برای حضور در انتخابات دارد.
 
در این شرایط، طیف حامی جلیلی اعلام کرده‌اند که اگر رئیسی نامزد انتخابات نشود، با هیچ‌کس وارد ائتلاف نخواهند شد و سعید محمد نیز برای معاون اولی یا شهرداری تهران در‌حال چانه‌زنی سیاسی و مذاکره است. برخی از نزدیکان قالیباف نیز اعلام کرده‌اند او قطعا در انتخابات پیش رو نامزد خواهد شد، هر‌چند به قیمت درگیری با تیم‌های حامی جلیلی و محمد. این درگیری را می‌توان هم‌اکنون در فعالیت‌های رسانه‌ای تیم جلیلی دید، چنان‌که رسانه‌ای‌کردن بیش‌از حد تپق‌زدن‌های قالیباف در نطق‌هایش در مجلس ظاهرا کار طیف رسانه‌ای جلیلی بوده است.
 
به‌طور‌کلی اکنون می‌توان از سه جریان انتخاباتی شاخص در جبهه اصولگرایی نام برد؛ جریان جلیلی که در همکاری و ائتلافی نزدیک با تیم سعید محمد است، جریان قالیباف با احتمال نزدیکی و ائتلاف با تیم احمدی‌نژاد، چنان‌که گوشه‌هایی از این همکاری را اکنون در جریان مجلس یازدهم شاهد هستیم و در‌نهایت جریان رئیسی که با جریان قالیباف و جلیلی زاویه دارند و درصورت حضور‌نیافتن شخص او احتمالا به‌سمت گزینه‌ای نظیر سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی خواهند رفت. اما در‌این‌میان، نکته مهم و حائز توجه این است که اغلب نامزد‌های مطرح در جبهه اصولگرایی، اصالتا مشهدی هستند و این مهم بیانگر حساسیت مشهد و نقش اثرگذار آن در انتخابات‌۱۴۰۰ است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->