کاتس: اگر حماس اسرای اسرائیلی را آزاد نکند، در‌های جهنم در غزه گشوده خواهد شد پزشکیان: اتصال اطلاعات هویتی شهروندان، از اولویت‌های دولت در مسیر حکمرانی پاسخ‌گو و فسادستیز است بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات پیرامون «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا اژه‌ای از مقامات قضایی سیستان خواست از همه توان در جهت شناسایی تروریستان استفاده کنند فرانسه: خواهان توافقی جامع با ایران هستیم اما برای گزینه‌ی اسنپ‌بک آماده‌ایم! وزیر نیرو: جیره‌بندی آب منتفی نیست پژمانفر خبر داد: صدور بیش از یک میلیون گذرنامه زیارتی ویژه ایام اربعین ۱۴۰۴ اوباما خواستار توقف قحطی در غزه شد | موافقت مشروط نتانیاهو با ورود کمکهای بشردوستانه نتانیاهو مجبور شد به خواست جهانی تن دهد | ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه مالیات بر سوداگری به معاملات و فعالیت‌های اقتصادی عادی مردم تعلق نمی‌گیرد + جزئیات حضور قالیباف در منزل سرلشکر شهید غلامرضا محرابی ارتش یمن از آغاز مرحله جدید تشدید حملات علیه رژیم صهیونیستی خبرداد تاکید معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی بر بازآفرینی ساختار پدافندی با تکیه بر تجربیات بحران اخیر ۲ پهپاد در استان اربیل عراق سقوط کردند + فیلم گزارش نگران کننده سازمان جهانی بهداشت درباره اوج گیری مرگ و میر ناشی از گرسنگی در غزه ویدئو| تصمیم‌گیری برای تعطیلی یک‌ هفته‌ای کشور به جلسه چهارشنبه هیات دولت موکول شد پزشکیان: انتخابی نداریم جز اینکه توسعه را به جنوب و سواحل منتقل کنیم مخبر با خانواده شهید سرلشکر حاجی‌زاده دیدار کرد تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دولت بررسی می‌شود (۵ مرداد ۱۴۰۴) سه پهپاد مشکوک به تاسیسات هسته‌ای ژاپن نفوذ کردند روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود وزرای خارجه ایران و حکومت سرپرست افغانستان درباره غزه گفت‌و‌گو کردند (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

از هیولا، خودرو جو بایدن، چه می‌دانیم + فیلم

  • کد خبر: ۵۶۶۲۴
  • ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
از هیولا، خودرو جو بایدن، چه می‌دانیم + فیلم
جو بایدن پس از برگزارشدن مراسم تحلیف در کنگره آخرین فردی بود که سوار هیولا، خودرو ویژه رئیس جمهور آمریکا، شد و به سمت کاخ سفید رفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تا امروز روایت‌های فراوان از ویژگی‌های هیولا گفته و شنیده شده است. در این نما هم‌زمان با سوار‌شدن بایدن، می‌توان اندازه قطر و ضخامت این خودرو را دید که گفته می‌شود حتی در برابر حمله‌های شیمیایی هم مقاوم است و فضای داخلی آن می‌تواند اکسیژن لازم را برای تنفس سرنشینان فراهم کند.

 

خودرو رئیس جمهور آمریکا طبق سنوات گذشته نسخه خاص کادیلاک است.

 

پلاک کادیلاک مخصوص جو بایدن به ۴۶ تغییر پیدا می‌کند که نشان می‌دهد وی چهل و ششمین رئیس دولت ایالات متحده آمریکاست.

 

البته نسخه‌ای که با لحاظ مسائل امنیتی، به‌طور ویژه برای شخص اول ایالات متحده ساخته می‌شود.

 

از هیولا یا Beast به عنوان ایمن‌ترین خودرو جهان یاد می‌شود و در چهار سال آینده حتی در سفرهای خارجی در دسترس جوزف بایدن، چهل و ششمین رئیس جمهوری ایالات متحده خواهد بود.

 

تعداد بازدید : 280

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->