توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است دیدار وزرای میراث فرهنگی ایران و ترکیه | صالحی امیری: توسعه گردشگری، نیاز دو کشور است ۱۹ حمله هوایی آمریکا به یمن | اعتراف به کشتار غیرنظامیان یمنی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تیراندازی مجدد پاکستان در مرز کشمیر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: باید از بحث‌های حاشیه‌ای و غیرمهم در عمل، نه در حرف، پرهیز کنیم آتش‌سوزی مهیب در فرودگاه بین‌المللی لاهور پاکستان+ فیلم (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز مراسم تشییع پاپ فرانسیس + فیلم و عکس شهر‌های متعهد در جهان نامتعهد عارف: منطقه اوراسیا ‌یکی از بازارهای هدف برای ایران است | ضرورت تقویت روابط با قاره آفریقا دیپلمات انگلیسی: اگر موضع آمریکا تغییر نکند، شانس توافق با ایران جدی است نماینده مردم مشهد در مجلس: ما در مجلس به‌دنبال تقویت اختیارات شورا‌ها بر اساس قانون اساسی هستیم حیرت صهیونیست‌ها از تاکتیک‌های منحصر‌به‌فرد حماس همه چیز درباره تنش میان هند و پاکستان بر سر مسئله کشمیر موضع قاطع پارلمان لبنان در مقابل رژیم صهیونیستی: سلاح مقاومت برگ برنده ماست همه چیز درباره شبه جزیره کریمه + جزئیات چین تکذیب کرد؛ هیچگونه مذاکره‌ای با طرف آمریکایی صورت نگرفته است دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت: انتشار هر مطلبی از مذاکرات به نقل از «منابع آگاه ایرانی»، خبرسازی است
سرخط خبرها

خیز جانسون برای همکاری با آمریکای بایدن

  • کد خبر: ۵۶۷۲۳
  • ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۸
خیز جانسون برای همکاری با آمریکای بایدن
نخست‌وزیر انگلستان روز شنبه گفت به همکاری با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در اهداف مشترک از جمله مقابله با تغییرات آب و هوایی امیدوار است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رویترز در این باره نوشت؛ بوریس جانسون از نخستین تماس تلفنی خود با رئیس جمهور آمریکا برای استقبال از اعلامیه‌های بایدن مبنی بر پیوستن مجدد آمریکا به توافق ۲۰۱۵ پاریس و سازمان بهداشت جهانی استفاده کرد. آن‌ها همچنین درباره چشم‌اندازهای معامله تجارت آزاد صحبت کردند.

 

جانسون در توییتر اظهار کرد: اینکه امشب با جو بایدن صحبت می‌کنم عالی است. به تعمیق اتحاد دیرینه بین کشورهایمان همزمان با هدایت بهبودی سبز و پایدار از کووید ۱۹، چشم امید دوخته‌ام.

 

یک سخنگوی جانسون اظهار کرد این دو رهبر "همچنین در مورد منافع یک معامله بالقوه تجارت آزاد بین دو کشور" صحبت کرده‌اند. بریتانیا سال گذشته اتحادیه اروپا را ترک کرد. تماس بایدن با جانسون، نخستین تماس او با یک رهبر اروپایی از زمان آغاز ریاست جمهوری بود.

 

جو بایدن روز شنبه به تقویت رابطه آمریکا با بریتانیا و دیگر متحدان ناتوی خود متعهد شد.

 

کاخ سفید اعلام کرد بایدن و جانسون در مورد همکاری، شامل همکاری از طریق سازمان‌های چندجانبه برای مقابله با تغییرات آب و هوایی و مبارزه با کووید ۱۹ صحبت کردند.

 

کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد: بایدن همچنین قصد خود برای "تقویت رابطه خاص بین کشورهایمان و احیای روابط معاملاتی، تأکید بر نقش حیاتی ناتو در دفاع جمعی و ارزش‌های مشترک ما" بیان کرد.

 

کاخ سفید اضافه کرد که بایدن تمایل خود به همکاری نزدیک با جانسون را همزمان با میزبانی G-۷ و کنفرانس تغییرات آب و هوایی سازمان ملل در سال جاری توسط بریتانیا، نشان داده است.

 

این تماس همچنین شامل صحبت‌هایی درباره "نیاز به هماهنگی در اولویت‌های سیاست خارجی مشترک از جمله چین، ایران و روسیه" بود.

 

دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا منتقد توافقات چندجانبه به‌خصوص ناتو بود و با طرح این ادعا که برخی اعضا برای دفاع مبلغ کافی پرداخت نکرده‌اند، تهدید به ترک آن کرده بود.

 

بایدن در نخستین روز کاری خود تمایل به بازگشت به چندجانبه‌گرایی را از طریق اقدام اجرایی متعهد شدن آمریکا به پیوستن مجدد به توافق آب‌وهوایی پاریس نشان داد. ترامپ با طرح این انتقاد که توافق پاریس به کارگران آمریکا آسیب می‌زند، ایالات متحده را از آن خارج کرده بود.

 

بایدن تعهد مجدد کشورش به توافق پاریس را به عنوان پیش‌درآمدی بر برنامه آب‌وهوایی خود توصیف کرده که خواستار قرار دادن کشور در مسیر رسیدن به انتشار کربن تا صفر تا سال ۲۰۵۰ است.

 

رئیس جمهور آمریکا روز جمعه با "جاستین ترودو"، نخست‌وزیر کانادا و "آندرس مانوئل لوپز اوبرادور"، رئیس جمهور مکزیک صحبت کرد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->