انتشار نخستین رمان «وودی آلن» رقابت «تنبیه» در ۲ جشنواره معتبر جهانی خوانندگی «عمو پورنگ» با زبان هندی + ویدئو «تا ابد، ایران»، ویژه‌برنامه‌ای برای شهدای فرهنگ، هنر و رسانه در دفاع دوازده‌روزه آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۸ تیر ۱۴۰۴) کتاب «۵۳ قصه سه سوته» منتشر شد ستیز انسان با هوا‌های نفسانی | درباره اجرای نمایش «ذهن سوخته» در پردیس تئاتر مستقل مشهد مروری بر تازه‌های نشر در آخرین روز‌های تیر ۱۴۰۴ | برگی تازه از زندگی امام موسی صدر فراخوان جشنواره «۲۵» منتشر شد تجلیل از گلی ترقی در هفتمین دوره جایزه ادبی «ارغوان» بازگشت نیوشا ضیغمی به سینما با فیلم «شب سرد» کوین اسپیسی با سریال «خانه پوشالی» روی آنتن + زمان پخش فیلم سینمایی «اشک هور» روی آنتن تلویزیون + زمان پخش هیئتی در تراز انقلاب اسلامی | گزارشی از محفل محرمی اهالی هنر و رسانه مشهد با نام «هیئت ماه»
سرخط خبرها

بازسازی تصاویری از حرم امام رضا (ع) در دهه ۶۰ در سریال «هشت آباد»

  • کد خبر: ۵۷۱۰۲
  • ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۱
  • ۱
بازسازی تصاویری از حرم امام رضا (ع) در دهه ۶۰ در سریال «هشت آباد»
علی مسعودی، نویسنده و کارگردان سریال «هشت آباد» با کمدی جدید خود به دنبال خاطره‌بازی با مخاطب در دوران دهه ۶۰ و به نوعی خاطرات خودش در کوچه پس کوچه‌های مشهد مقدس است.

به گزارش شهرآرانیوز، سریال «هشت آباد» روزهای پایانی تصویربرداری را در مشهد مقدس می‌گذراند. قرار است دو روز آینده گروه سکانس‌هایی را در حرم امام رضا(ع) تصویربرداری کنند؛ تصاویری که مربوط به حرم رضوی در دهه شصت است.  

تدوین این مجموعه تلویزیونی ۲۰ قسمتی تا ۶۰ درصد پیش رفته و تا چند روز آینده به پایان تصویربرداری خواهد رسید.

علی مسعودی، نویسنده و کارگردان با کمدی جدید خود به دنبال خاطره‌بازی با مخاطب در دوران دهه ۶۰ و به نوعی خاطرات خودش در کوچه پس کوچه‌های مشهد مقدس است.

 

بازسازی تصاویر قدیمی از حرم امام رضا (ع) در دهه ۶۰ در سریال «هشت آباد»



بازیگرانی چون رابعه اسکویی، جواد خواجوی، شهرام قائدی، جمشید حسینی، محمد اسلامی، سینا رازقی، ماهان عبدی،‌ حمیدرضا شجره و برخی از بازیگران بومی در این سریال حضور دارند. به تازگی یوسف تیموری هم به گروه اضافه شده است.


قصه در سال ۱۳۶۶ می‌گذرد و فضای روزهای پایانی اسفندماه را به تصویر می‌کشد. روابط انسانی در آن به نمایش درمی‌آیند؛ در زمانی که همسایه‌ها با هم خوب و صمیمی بوده‌اند و به هم اطمینان داشته‌اند. به تعبیر دست‌اندرکاران این مجموعه تلویزیونی، «هشت آباد» زمانه‌ای را روایت می‌کند که مردم با وجود شرایط سخت جنگی چگونه زندگی می‌کردند. کاری که در عینِ طنز و سرگرمی، قرار است به سنت‌ها و آداب ایرانی در مشهد بپردازد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۸
0
0
قدیمایادش بخیریک نان داشتیم باهمسایه نصفبود ولی هالاهرچه همساده بدبخترباشدماخوشهال ترهستیم چقدربی چارشودیم ماها
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->