پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران
سرخط خبرها

پایان مشکلات آبی روستای «گرجی‌سفلا» تا آخر سال

  • کد خبر: ۵۷۲۸۳
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۴
پایان مشکلات آبی روستای «گرجی‌سفلا» تا آخر سال
بر اساس اعلام آبفای مشهد، مشکل کمی و کیفی آب آشامیدنی در روستای «گرجی سفلا» تا پایان سال برطرف می‌شود.
محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ روستا‌های حریم شهر مشهد مدت هاست که با مشکل کم آبی دست وپنجه نرم می‌کنند و با وجود اینکه فاصله زیادی از مرکز مشهد ندارند، از این نعمت محروم اند و تجمع‌ها و اعتراضات گاه وبیگاهشان به وضعیت نامناسب آب آشامیدنی شان هم در این مدت تنها با درمان‌های مقطعی آب وفاضلاب روستایی همراه بوده است و هیچ وقت این مشکل به شکل کامل حل نشده است. البته با ادغام آب وفاضلاب روستایی با شهری از ابتدای امسال، اقدامات گسترده‌ای برای تأمین آب پایدار این روستا‌ها آغاز شده است؛ اقداماتی که البته باز هم باعث اعتراض اهالی همت آباد و گرجی سفلا شده است.


کنده کاری برای آب رسانی پایدار

تقریبا از ابتدای پاییز کار آب رسانی پایدار به روستا‌های حریم مشهد مثل همت آباد، گرجی سفلا و برخی روستا‌های دیگر آغاز شد؛ روستا‌هایی که تا پیش ازاین مشکلات زیادی از این بابت داشتند و مجبور به استفاده از آب تانکر یا برداشت آب با گالن و دبه از شیر‌های مخصوص بودند. کنده کاری‌های شرکت آبفا برای واگذاری انشعاب و تقویت خطوط آب رسانی و هم زمانی این پروژه عمرانی با بارش برف و باران، باعث بروز مشکلاتی برای اهالی روستای گرجی سفلا در جاده سیمان شده است و رفت وآمد را در معابر عموما غیراستاندارد و باریک دچار مشکلات اساسی کرده است.

در همین زمینه مدیر روابط عمومی شرکت آب وفاضلاب مشهد به خبرنگار ما می‌گوید: شرکت آبفای مشهد در حال اجرای پروژه گسترده آب رسانی و تأمین آب پایدار برای روستا‌های حریم مشهد، به ویژه دهستان‌های جاده سیمان است و روستای گرجی سفلا هم یکی از این روستاهاست که در اولویت اجرای پروژه قرار گرفته است.
محمود محتشمی راد با اشاره به جزئیات این عملیات عمرانی، از اتمام پروژه آب رسانی به این روستا تا پایان سال خبر داد و افزود: در حال اجرای شبکه، واگذاری انشعاب و تقویت خطوط در این روستا هستیم و برای این مهم چاره‌ای جز آسفالت شکافی و کنده کاری برای اجرای این پروژه نیست.


پایان مشکلات آب گرجی سفلا

وی با تأکید بر اینکه روستای گرجی سفلا مدت هاست که با مشکل کم آبی دست و پنجه نرم می‌کند، تصریح کرد: این مشکل در فصل تابستان شدت بیشتری پیدا می‌کرد، اما با اجرای پروژه آب رسانی، بخش زیادی از مشکلات این روستا در زمینه آب شرب حل وفصل می‌شود و در تابستان آینده با قطعی یا کم آبی مواجه نخواهند شد.
 
 

نیاز ۱۱۰ میلیاردی برای رفع مشکل آب روستا‌های اطراف مشهد

پیش ازاین حسین اسماعیلیان، مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب مشهد، اعلام کرده بود که طبق پایش‌های این شرکت، چیزی نزدیک به ۱۴۰ روستا در اطراف مشهد با مشکل آب دست و پنجه نرم می‌کنند و این شرکت درمان‌های مقطعی و فوری برای حل این مشکل در ۷۹ روستا که وضعیت اضطرای داشته اند، انجام داده است؛ البته پایدار شدن وضعیت تأمین آب و حل کامل مشکلات این روستا‌ها به ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->