تعمیرات نیروگاه‌ها از خروج بیش از ۸ میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری می‌کند بررسی قیمت میوه و تره‌بار در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | فلفل ۳۰ تا ۶۰ هزار تومان شناسایی ۶ هزار مشترک برق پرمصرف تجاری در خراسان‌رضوی | قطعی برق ۴۰۰ اداره پرمصرف (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد علت تأثیرپذیری بازارهای مالی از مذاکرات چیست؟ قسط وام ودیعه مسکن ماهانه چقدر است؟ بانک‌ها تا پایان تابستان ۱۴۰۴، در روزهای پنجشنبه تعطیل شدند منتظر افزایش قیمت موبایل و خودروهای وارداتی باشیم؟ | بررسی تأثیر ضمانت‌نامه بانکی بر واردات خودرو و موبایل تأکید وزارت صمت بر ممنوعیت واردات کالا‌های خارجی مشابه تولید داخل شعب کشیک بانک‌ها روزهای پنجشنبه دایر است استاندار خراسان رضوی: گسترش فیبر نوری در مشهد عقب مانده است وزیر نیرو: برق را ۵۰۰۰ تومان می‌خریم ۴۹ یا ۳۹ تومان می‌فروشیم! بیانیه همایش سیاست‌های پولی: نظارت بر هزینه‌ها و کاهش رانت جویی ضروری است برق مشترکین پرمصرف خانگی و تجاری در خراسان رضوی محدود می‌شود (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | جدیدترین قیمت دناپلاس افت ۴ تا ۹۰ میلیونی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز موبایل‌های سامسونگ، شیائومی و آیفون (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول حرکت به سوی صادرات صنایع‌دستی از خراسان رضوی کلید خورد + فیلم تخصیص ارز برای واردات کالا‌های مشابه تولید داخل متوقف شد تفاوت قیمت میلگرد آجدار و ساده؛ کدام مقرون‌به‌صرفه‌تر است؟ نرخ مالیات پرسودترین شرکت‌ها فقط صفر تا ۱۰ درصد بوده است شاخص کل بورس سقف تاریخی خود را شکست | رشد ۳۶ هزار واحدی (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برای خرید عرضه اولیه «مهر» چقدر نقدینگی لازم است؟ برق ۱۳۸ بانک و اداره پرمصرف در مشهد قطع شد | بانک‌ها در صدر ادارات پرمصرف  ثبت‌نام بیش از ۹۳ هزار مستأجر برای وام ودیعه مسکن | فقط ۵۲ فقره پرداخت شده است طلا و سکه در بازار مشهد گران شد | ورود طلا به کانال جدید (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تجارت ریلی خراسان رضوی روی ریل رونق قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۸۳ هزار تومان جا خوش کرد با ۲۰۰ میلیون تومان رهن در کدام مناطق مشهد می‌توان آپارتمان اجاره کرد؟ (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چگونه در محیط کار بدون انتظار مهربان باشیم؟

  • کد خبر: ۵۷۹۹۹
  • ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۹
چگونه در محیط کار بدون انتظار مهربان باشیم؟
اگر شما هم می‌خواهید بدون ایجاد انتظار در دیگران در محیط کار خود مهربان باشید، این مطلب را دنبال کنید. اگر چه امکان فرمول نویسی برای رفتار‌های انسانی و شرایط اجتماعی وجود ندارد، جمع بندی یافته‌های پژوهشگران ۴ راهکار عمومی را در این زمینه معرفی می‌کند.

عادل نجفی | شهرآرانیوز؛ افراد در جامعه براساس جایگاه‌ها و موقعیت‌هایی که قرار می‌گیرند، برخورد‌ها و واکنش‌های مختلفی دارند. اگر تجربه زندگی و فعالیت در محیط‌های عمومی را داشته باشید، حتما با شخصیت‌های متفاوت مواجه شده اید. زندگی در یک خوابگاه یا فعالیت در یک شرکت یا مؤسسه با کادر پرسنلی پرتعداد، به خوبی می‌تواند شما را با شخصیت‌های مختلف و رویکرد‌های مختلف مواجه سازد.

 

کارشناسان جامعه شناسی و رفتارشناسان ضمن اشاره به تفاوت‌های شخصیتی در مواجهه با افراد، یک توصیه مشترک و عمومی نیز دارند: همواره سعی کنید با روحیه بخشندگی و مهربانی بدون چشمداشت با دیگران برخورد کنید. بسیاری از پژوهش‌ها نشان می‌دهند مهربانی با دیگران در حقیقت می‌تواند خود ما را نیز شادمان کند، و این امر با تقویت ارتباطات بین فردی و بهبود حس جمعی در یک جامعه محقق می‌شود.

 

از لحاظ جسمی نیز اثبات شده است که همکاری و مهربانی با دیگران بر استریاتوم که یکی از بخش زیرقشری مغز جلویی است اثرگذاری دارد. این قسمت در ارتباط با سیستم پاداش مغزی است. برای نمونه، حسی که افراد هنگام خوردن یک وعده غذایی لذیذ تجربه می‌کنند. مهربانی به طور مشخص در محیط کار نه تنها به افراد حس خوبی می‌دهد بلکه مشارکت جمعی، خلاقیت و بهره وری را به ارمغان می‌آورد. اما اگر شما هم می‌خواهید بدون ایجاد انتظار در دیگران در محیط کار خود مهربان باشید، این مطلب را دنبال کنید. اگر چه امکان فرمول نویسی برای رفتار‌های انسانی و شرایط اجتماعی وجود ندارد، جمع بندی یافته‌های پژوهشگران ۴ راهکار عمومی را در این زمینه معرفی می‌کند.

اول: مهربان باشید، اما مرزبندی کنید

بررسی‌های ژنتیکی در کنار مطالعات جامعه شناختی نشان می‌دهند انسان‌ها از کمک کردن به یکدیگر لذت می‌برند، اما احساسات خوشایند بیشتر زمانی بروز می‌کنند که مهربانی شما از سوی دیگران دریافت شود. به عبارت دیگر، مغز اجتماعی ما باید ببیند که مهرورزی ما حتی با یک لبخند یا تشکر ساده پاسخ گرفته است تا اجازه بدهد بدون چشمداشت و فارغ از اینکه دیگران چه واکنشی نشان می‌دهند به آن‌ها محبت کنیم؛ بنابراین با استفاده از این سازوکار خدادادی، به مرزبندی روحیه مهربانی و بخشندگی خود بپردازید تا احساس فزاینده‌ای از آن داشته باشید.

 

به اندازه‌ای که همکار یا دوستتان به کمک احتیاج دارد با او مهربان باشید تا او نیز بتواند چنین حسی را با کمک متقابل به شما در خود ایجاد کند. برای به حداکثر رساندن بهره وری به ویژه در محیط کار، درباره احساس و دلایل خود از مهربانی در مساعدت با دیگران صحبت کنید تا این فرهنگ نهادینه شود.

 

دوم: محیط مهربانی ایجاد کنید

محیط اجتماعی بر روحیه بخشندگی و مهربانی افراد اثرگذار است. برای نمونه، در یک محیط کاری، رفتار نیرو‌ها انعکاسی از محیط کاری خود است. خیابان‌های یک شهر را در نظر بگیرید. هرچه زباله و آلودگی بیشتری در آن مشاهده شود، ما شهروندان نیز آلودگی و زباله بیشتری تولید و پخش می‌کنیم. چنین چرخه‌ای در زمینه نیکی و مهربانی نیز وجود دارد؛ بنابراین اگر در محیط کاری خود با کمبود مهربانی و حس مشارکت مواجه هستید، سعی کنید دست کم در محدوده پیرامون خود شروع به مهرورزی کنید.

 

سوم: با خود مهربان باشید

بدون تردید، با دیگران باید مهربان بود، اما ابتدا مهربانی را از خود شروع کنید. بهترین استعاره از این اصل را در یک هواپیمای در حال سقوط می‌توان مشاهده کرد. شما ابتدا باید ماسک اکسیژن و ایمنی خود را لحاظ کنید تا بتوانید به دیگران کمک کنید. با همان میزان نیکی و مهربانی که به کمک همکار نیازمند خود می‌روید، به خود نیز مهر بورزید. کاهش اضطراب، افسردگی و تنش در شما می‌توان به گسترش زنجیره مهربانی در محل کار و اجتماع کمک کند.


چهارم: در حوزه‌هایی که به شما انرژی می‌دهد فعال شوید

پژوهش‌های روان شناختی نشان می‌دهند که فعالیت افراد در حوزه‌هایی که به آن‌ها علاقه‌مند هستند نه تنها آن‌ها را خسته نمی‌کند که انرژی بخش و شادی آور نیز هست؛ بنابراین برای مهرورزی در محیط کار، دست به هر کاری نزنید تا بتوانید با شور و شوق بیشتر به خود و فعالیت‌های کاری بپردازید.



منبع: Thriveglobal.com

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->