جو بایدن، رئیس جمهور پیشین آمریکا، به سرطان مبتلا شد کشته شدن سه پلیس دولت موقت سوریه در پی انفجار در شهر المیادین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) حماس تکذیب کرد | آتش‌بس ۲ ماهه با صهیونیست‌ها صحت ندارد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران باید پمپ‌بنزین کشتی‌های خلیج فارس شود سخنگوی دولت مشهد را به مقصد تهران ترک کرد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در دیدار پزشکیان با دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ارمنستان چه گذشت؟ اعتراف رسانه‌های عبری: بعد از یک‌سال‌ونیم جنگ به هیچ هدفی نرسیدیم کشته شدن بیش از ۳۰۰ نیروی سازمان ملل در غزه پزشکیان بر تقویت بیش از پیش همکاری‌های ایران و تاجیکستان تاکید کرد التماس زلنسکی به آمریکا در پی پیشروی‌های روسیه تهدید هدفمند گروسی: شکست دیپلماسی با ایران عواقبی جدی در پی دارد عراقچی: غنی‌سازی در ایران‌، چیزی نیست که متوقف بشود پزشکیان با خانواده‌های شهدای خدمت دیدار کرد وقوع انفجار در شهر المیادین سوریه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایراد هیئت عالی نظارت درباره تعطیلی «پنجشنبه‌ها» در کمیسیون اجتماعی مجلس رفع شد عمان از سران ایران بابت حمایت از مذاکرات قدردانی کرد عراقچی پاسخ ویتکاف درباره غنی سازی را داد حملات گسترده زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مفاخر ملی چون خیام، سرمایه‌های ماندگار فرهنگ ایران هستند وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند ویتکاف: این هفته در اروپا با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد پزشکیان: شاهنامه زنده‌ترین کتاب امروز ماست امیرخان متقی با مسعود پزشکیان دیدار کرد رئیس اقلیم کردستان عراق با عراقچی دیدار کرد خرازی در مجمع گفت‌وگوی تهران: برای حل اختلافات باید گفت‌و‌گو کرد آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای فاطمیون از نقاط افتخار آمیز تاریخ انقلاب است وزیر کشور: امنیت موضوعی عینی، ذهنی و روانی است
سرخط خبرها

مجلس دولت را مکلف کرد سالانه یک میلیون واحد مسکونی تولید کند

  • کد خبر: ۵۸۱۱۱
  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۶
مجلس دولت را مکلف کرد سالانه یک میلیون واحد مسکونی تولید کند
نمایندگان مجلس شورای اسلامی دولت را مکلف کردند که در چهار سال آینده، سالانه یک میلیون واحد مسکونی تولید کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز یکشنبه در جریان بررسی طرح جهش تولید و تامین مسکن دولت را مکلف کردند که در چهار سال آتی سالانه یک میلیون واحد مسکونی تولید و عرضه کند.

 

براساس ماده یک این طرح دولت موظف است نیاز سالانه مسکن کشور را براساس اعلام وزارت راه و شهرسازی مستند به مطالعات طرح جامع مسکن، در مناطق شهری و روستایی تامین نماید و به نحوی برنامه ریزی و اقدام نماید، تا در ۴ سال نخست اجرای این قانون، سالانه به طور متوسط حداقل یک میلیون واحد مسکونی در کشور برای متقاضیان واجد شرایط بر اساس قانون حمایت از تولید و عرضه مسکن مصوب ۲۵ اردیبهشت سال ۱۳۸۷ تولید و عرضه کند.

 

پیش از رای گیری «اقبال شاکری» نماینده مردم تهران در پیشنهادی عنوان کرد که باید در طرح به گونه ای مطرح شود که اقشار ضعیف از این یک میلیون واحد مسکونی بهره مند شوند. زیرا گروه‌های هدف مشخص نیست و به نظر می رسد به بیشتر از یک میلیون واحد مسکونی نیاز است و بهتر است این مقدار تولید مسکن افزایش یابد بنابراین پیشنهاد می‌شود برای متقاضیان واجد شرایط بر اساس قانون ساماندهی عرضه و تولید واحد مسکونی در نظر گرفته شود.

 

«صدیف بدری» نماینده مردم اردبیل در مخالفت با این پیشنهاد گفت: طرح کمیسیون عمران جامع است و نیاز به تغییر آن نیست.

 

«محمد تقی نقدعلی» نماینده مردم خمینی شهر در مجلس نیز در موافقت با این پیشنهاد نیز مسکن را یکی از وسایل آرامش هر انسانی عنوان کرد و گفت: مسکن حق هر فردی است و بسیار از مردم به دلیل عدم بهره مندی از مسکن روی آرامش ندارند و بهتر است با پیشنهاد اقبال شاکری برای توجه به متقاضیان مسکن توجه شود.

 

«البرز حسینی» سخنگوی کمیسیون عمران نیز در مخالفت با این پیشنهاد گفت: در این طرح گروه‌های کم درآمد و نحوه تولید و عرضه با شفافیت کامل بیان شده و نیاز به تغییر آن نیست و امیدواریم نمایندگان با این پیشنهاد مخالفت کنند.

 

نمایندگان با ۱۱۳ رای موافق، ۸۱ رای مخالف و ۱۳ رای ممتنع از ۲۲۱ نماینده حاضر با پیشنهاد اقبال شاکری نماینده تهران موافقت کردند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->