مطالعه جدید: خفاش‌ها از صدای قورباغه‌ها، طعمه‌های خوشمزه را از سمی تشخیص می‌دهند بسته‌های تخفیفی رومینگ همراه اول و ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۴ + روش فعالسازی مشخصات سرفیس پرو جدید با نمایشگر ۱۲ اینچی لو رفت گوگل به زودی به کودکان زیر ۱۳ سال اجازه استفاده از چت‌بات Gemini را می‌دهد کشف انقلابی دانشمندان درباره منشأ طلا: مگنتارها، کارخانه‌های جدید تولید عناصر گرانبها! نسخه آزمایشی One UI ۸ سامسونگ احتمالا ماه آینده منتشر می‌شود ویدئو | موتورسیکلت پرنده Volonaut که از پیشرانه جت برای پرواز استفاده می‌کند زمان انتشار بازی GTA VI به تأخیر افتاد + دلیل و تاریخ جدید هشدار اپل به کاربران آيفون: مراقب حمله جاسوس‌افزاری باشید نتیجه تحقیقات جدید: رژیم غذایی فستینگ منجر به تغییرات پویا در مغز می‌شود گوگل پلی از ابتدای سال ۲۰۲۴ تا کنون ۴۷ درصد از برنامه‌هایش را کاهش داده است جمینای گوگل احتمالا تا پایان ۲۰۲۵ با آیفون ادغام می‌شود بزرگ‌ترین ساختار کیهانی ممکن است ۵۰درصد بزرگ‌تر از آن چیزی باشد که تصور می‌کردیم نامه انجمن «فین‌تک» ایران به رئیس جمهور در اعتراض به ضرب‌الاجل بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارزی ابزارهای جدید هوش مصنوعی گوگل برای یادگیری زبان معرفی شدند گوگل زبان فارسی را به هوش مصنوعی پادکست‌ساز NotebookLM اضافه کرد ویدئوکست | اخبار علم و فناوری در هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازبین‌بردن عوارض قرص‌های لاغری و راهکار‌های علمی و مؤثر برای بازگرداندن سلامتی راهکار‌های جلوگیری از قطع اینترنت در تابستان | ارتباطات زیر سایه خاموشی‌ها دانشمندان، به‌صورت اتفاقی، فرضیه ۶۷ ساله درباره ویتامین B1 را تأیید کردند نتیجه تحقیقات جدید: ضرر استرس کاری و دود دست‌دوم سیگار برابر است!
سرخط خبرها

ناسا ۲ مسافر مأموریت کرو۴ را معرفی کرد

  • کد خبر: ۵۸۵۷۳
  • ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۵
ناسا ۲ مسافر مأموریت کرو۴ را معرفی کرد
ناسا ۲ نفر از کسانی را که در مأموریت کرو‌۴ آژانس فضایی اسپیس‌ایکس به فضا خواهند رفت، معرفی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فضانوردان کیل لیندگرن(Kjell Lindgren) ۴۸ ساله و باب هاینز(Bob Hines) ۴۶ ساله به ترتیب به عنوان فرمانده فضاپیما و خلبان این مأموریت انتخاب شدند و قرار است توسط موشک فالکون ۹(Falcon ۹) در سال ۲۰۲۲ به ایستگاه بین‌المللی فضایی بروند.

 

این ماموریت دومین سفر لیندگرن به فضا خواهد بود. او در سال ۲۰۱۵ به مدت ۱۴۱ روز را طی سفرهای فضایی ۴۴ و ۴۵ در ایستگاه فضایی گذرانده است و هاینز اولین سفر خود به فضا را تجربه می‌کند.

 

این گروه مسیری مشابه فضانوردان پیشین مخصوصا دو فضانورد پیشگام این مأموریت در ماه مه سال ۲۰۲۰ یعنی باب بهنکن(Bob Behnken) و داگ هرلی(Doug Hurley) را طی خواهند کرد.

 

ناسا سال گذشته با هدف بازگشت آمریکا به عرصه‌ی پروازهای فضایی با آژانس فضایی اسپیس‌ایکس وارد همکاری شد. پیش از آن فضانوردانی که می‌خواستند به ایستگاه بین‌المللی فضایی بروند باید توسط موشک‌های روسی به فضا می‌رفتند اما در ماه مه سال ۲۰۲۰ این موضوع تغییر کرد.

 

بهنکن و هارلی با موفقیت از مجتمع پرتاب ۳۹ پایگاه فضایی کندی در فلوریدا به سمت ایستگاه بین‌المللی فضایی رفتند و راه را برای سایر مأموریت‌های همراه با خدمه هموار کردند.

 

آژانس فضایی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: برنامه‌ی تجاری ارسال خدمه‌ ناسا در حال همکاری با صنعت هوافضای آمریکاست تا شرکت‌ها بتوانند نسلی جدید از فضاپیماها و سیستم‌های پرتابی که می‌توانند خدمه را به همراه خود به مدار زمین و ایستگاه بین‌المللی فضا ببرند بسازند.

 

رفت و آمد و حمل و نقل تجاری به ایستگاه بین‌المللی فضایی و بازگشت از آن موقعیت‌های سودمند گسترده‌ای در اختیار ما می‌گذارد، همچنین باعث افزایش زمان تحقیقات و در نتیجه ایجاد فرصت‌های بیشتر برای مطالعه‌ و کشف در ایستگاه فضایی مداری می‌شود.

 

مأموریت کرو۳ برای آوریل سال جاری برنامه‌ریزی شده است اما ناسا از همین لحظه به فکر مأموریت‌ بعدی در سال ۲۰۲۲ است.

 

لیندگرن و هاینز تنها کسانی هستند که آژانس فضایی آمریکا به عنوان خدمه‌ اعلام کرده است اما بر طبق گزارشات روز جمعه، افراد بیشتری به این مأموریت ملحق خواهند شد که بعضی از آن‌ها متعلق به کشورهای دیگر هستند و همه‌ این افراد برای مدت طولانی در مدار زمین خواهند ماند.

 

ناسا ۲ مسافر ماموریت کرو-۴ را معرفی کرد

کیل لیندگرن

 

لیندگرن که با فضا غریبه نیست در سال ۲۰۰۹ به ناسا پیوست اما پیش از آن او مدرک لیسانس زیست‌شناسی‌اش را از آکادمی نیروی هوایی گرفت و مدرک کارشناسی ارشدش را در رشته‌ی فیزولوژی قلب و عروق از دانشگاه ایالتی کلرادو(Colorado)گرفت. او همچنین مدرک پزشکی‌اش را از همین دانشگاه دریافت کرد. او عضوی از یک خانواده‌ی نیروی هوایی است و در تایپه تایوان(Taipei, Taiwan) متولد شده است. او بخش زیادی از کودکی‌اش را در انگلستان زندگی کرده است و دوران دبیرستان را در مدرسه‌ی رابینسون(Robinson) در فیرفکس(Fairfax) ویرجینیا گذراند. لیندگرن به عنوان یکی از اعضای گروه فضانوردان آرتمیس نیز انتخاب شده است. مأموریتی که برای بازگشت آمریکایی‌ها به ماه است.

 

ناسا ۲ مسافر ماموریت کرو-۴ را معرفی کرد

باب هاینز

هاینز که سرهنگ دوم نیروی‌هوایی ایالات متحده است، در سال ۲۰۱۷ به عنوان فضانورد انتخاب شد. او در فایتویل(Fayetteville) کارولینای شمالی متولد شده است. اما هریسبورگ(Harrisburg) در پنسیلوانیا را زادگاه خود می‌داند. هاینز مدرک لیسانس مهندسی هوافضای خود را از دانشگاه بوستون گرفته است و کارشناسی ارشدش در همین رشته را از دانشگاه آلاباما در توسکالوسا (Tuscaloosa) گرفت. او همچنین فارغ‌التحصیل مدرسه‌ی خلبانی است. او پیش از آن که یک فضانورد شود به بسیاری از نظامیان حاضر در خاورمیانه، آفریقا و اروپا کمک می‌کرد و به عنوان خلبان آزمایشی برای اداره‌ی هوانوردی فدرال کار می‌کرد. وی همچنین به عنوان خلبان برای تحقیقات در مرکز فضایی جانسون ناسا در هوستون فعالیت می‌کرد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->