بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد فیسبوک از عکس‌های خصوصی مردم برای تعلیم هوش مصنوعی استفاده می‌کند
سرخط خبرها

پرواز و فرود موفق استار شیپ + فیلم لحظه انفجار

  • کد خبر: ۶۰۵۰۷
  • ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۴
پرواز و فرود موفق استار شیپ + فیلم لحظه انفجار
‌دهمین نسخه آزمایشی فضاپیمای استارشیپ اسپیس ایکس (SN10) بامداد امروز در پروازی آزمایشی با موفقیت از زمین برخاست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هدف این پرواز رسیدن به ارتفاع ۱۰ کیلومتری و آزمایش سیستم هدایت و فرود پایدار بود. در سومین پرواز آزمایشی استارشیپ، تمامی مراحل با موفقیت انجام شد و فضاپیما در بوکاچیکا تگزاس فرود آمد اما دقایقی پس از فرود دچار انفجار شد.

 

تعداد بازدید : 951

 

استارشیپ SN10 دارای ۳ موتور رپتور بود اما نسخه نهایی آن با ۶ موتور برای سفر به ماه و مریخ طراحی شده است و توان حمل ۱۰۰ مسافر را دارد. این فضاپیما بر روی راکت قدرتمند Super Heavy سوار می‌شود که داری ۳۰ موتور رپتور است.

 

اسپیس ایکس به دنبال عملیاتی کردن استارشیپ برای حمل مسافر به ماه است و یکی از همکاران ناسا در پروژه آرتمیس ناسا برای رساندن فضانوردان در سال ۲۰۲۴ به سطح ماه است. همچنین در نگاهی خوشبینانه اسپیس ایکس در نظر دارد که تا سال ۲۰۲۶ با استارشیپ به مریخ برود.

 

پرواز دیشب به صورت آزمایشی و بدون سرنشین انجام شد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->