جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۵ ماده غذایی که برای کلیه‌ها مضر است

  • کد خبر: ۵۸۷۲۶
  • ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۷
۵ ماده غذایی که برای کلیه‌ها مضر است
حفظ سلامت کلیه‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است و برای این منظور باید استفاده از برخی مواد غذایی را محدود کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، غذایی که می‌خورید به طور غیر مستقیم کلیه‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهند، زیرا وظیفه آن‌ها فیلتر کردن مواد زائد و سموم پس از متابولیسم مواد مغذی در کبد است. پیروی از یک رژیم غذایی سالم و ایمن برای حفظ سلامت و عملکرد کلیه‌ها اهمیت زیادی دارد. اگر مواد غذایی سمی برای کلیه‌ها را بیش از حد استفاده کنید، ممکن است به آن‌ها آسیب برسانید. در این گزارش ۵ ماده غذایی سمی برای کلیه‌ها بیان شده است.

۱. گوشت قرمز و سایر مواد غذایی حاوی پروتئین زیاد

پروتئین یک منبع انرژی مهم برای بدن است، اما مقدار زیاد آن می‌تواند آسیب‌رسان باشد. جایی برای ذخیره پروتئین اضافی در بدن وجود ندارد، بنابراین باید از طریق کلیه‌ها فیلتر شود. پروتئین در مقادیر کم، به راحتی پردازش می‌شود. اما در مقادیر زیاد می‌تواند فشار روی کلیه‌ها را افزایش دهد.

علاوه بر این، گوشت قرمز به عنوان یک ماده غذایی سمی برای کلیه ها، با افزایش خطر بیماری و نارسایی مرتبط است. سطح اسیداوریک که گوشت قرمز در بدن تولید می‌کند می‌تواند باعث سنگ کلیه شده و عملکرد این ارگان را مهار کند.

۲. نمک

هر کس برای حفظ عملکرد بدن به نمک در رژیم غذایی خود نیاز دارد، اما نمک زیاد از بسیاری جهات مضر است. نمک بیش از حد در خون باعث می‌شود که کلیه‌ها مایعات بیشتری را ذخیره کنند و همچنین می‌تواند تعادل سدیم و پتاسیم در کلیه‌ها را تغییر داده و عملکرد کلی این ارگان را کاهش دهد.

سدیم همچنین کلسیم ادرار را افزایش می‌دهد، که می‌تواند باعث سنگ کلیه شود، به ویژه در افرادی که از قبل فشار خون بالا دارند.

۳. کافئین

قهوه در حد متوسط ​​می‌تواند برای سلامتی مزایایی داشته باشد، اما کافئین زیاد در دسته مواد غذایی سمی برای کلیه‌ها قرار می‌گیرد و می‌تواند باعث آسیب شود. کافئین یک ماده محرک است و باعث افزایش جریان خون و فشار خون می‌شود که کلیه‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد. یک مطالعه نشان داده است که کافئین باعث افزایش کلسیم در ادرار می‌شود و می‌تواند باعث بروز سنگ کلیه شود حتی در افرادی که مستعد ابتلا به آن نیستند.

۴. نوشابه

مطالعات نشان می‌دهند که نوشیدن نوشابه گازدار، به طور روزانه ممکن است خطر ابتلا به بیماری مزمن کلیه را افزایش دهد. نوشیدنی‌های گازدار و نوشابه‌های انرژی زا هر دو با تشکیل سنگ کلیه ارتباط دارند.

۵. شیرین‌کننده‌های مصنوعی

شیرین‌کننده‌های مصنوعی پس از محبوبیت در اوایل دهه ۱۹۰۰، در همه چیز از نوشابه رژیمی گرفته تا غذا‌های مخصوص دیابتی‌ها و بدون قند یافت می‌شوند. اما متداول‌ترین ماده شیرین کننده مصنوعی، آسپارتام، در میان مواد غذایی سمی برای کلیه‌ها است و می‌تواند اثرات بدی بر کلیه‌ها بگذارد. رایج‌ترین نتیجه آسپارتام اضافی، خارج شدن کلسیم از طریق ادرار است که باعث ایجاد سنگ کلیه می‌شود.

همچنین یک مطالعه نشان داد کسانی که از نوشابه‌های گازدار رژیمی استفاده می‌کنند، کاهش عملکرد بهینه کلیه را تجربه می‌کنند.
 
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->