مشخصات گلکسی S25 FE منتشر شد صرافی نوبیتکس بهتر است یا والکس؟ سرپرست پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد بیت‌چت چیست؟ پیام‌رسان بدون اینترنت جک دورسی چگونه کار می‌کند؟ چرا زمان با افزایش سن سریع‌تر می‌گذرد؟ + راهکارهایی برای طولانی‌تر کردن روزها مهلت بازپرداخت اقساط تسهیلات شرکت‌های دانش‌بنیان خسارت‌دیده در جنگ تمدید شد برای اولین‌بار نصب ویندوز ۱۱ از ویندوز ۱۰ بیشتر شد چگونه با شارژ حساب دمو در لایت فارکس، بدون ریسک وارد دنیای معاملات شوید؟ افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟
سرخط خبرها

فیلترینگ و مافیای فروش «وی پی ان»

  • کد خبر: ۵۹۵۷۹
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۲
فیلترینگ و مافیای فروش «وی پی ان»
مهدی غیبی - کارشناس فناوری
در ۲ سال گذشته و پس از فیلترشدن تلگرام، دلایل مختلفی برای این تصمیم مطرح شده است، اما معمولا کسی درباره واقعیت داستان صحبت نمی‌کند. آیا فیلترکردن تلگرام فقط به دلیل جداشدن کاربران از یک بستر خارجی خطرناک و تشویق کاربران به استفاده از پلت فرم‌های داخلی بود؟
 
به نظر من بعید است چنین علتی پشت این تصمیم بوده باشد. باید گفت تجارت پشت فروش وی پی ان‌ها بسیار پرسود است و حتی شاهد هستیم که خیلی افراد بدون هیچ ترسی و با دادن شماره کارت‌های بانکی، برای دورزدن فیلترینگ این برنامه‌ها را می‌فروشند. در برهه‌ای از زمان تلگرام به تهدیدی امنیتی تبدیل شد، اما الان دیگر چنین وضعی وجود ندارد و به نظر می‌رسد تجارت بزرگ فروش فیلترشکن مهم‌ترین عامل بسته ماندن این برنامه است.

این تصمیم با وجود اینکه در ظاهر برای حمایت از پیام رسان‌های بومی گرفته شد، درنهایت به رشد این برنامه‌ها هم ضربه زد. برای برنامه‌های بومی بهتر این بود که در کنار تلگرام به رشد خود ادامه دهند و با کمک مزیت‌های رقابتی خود از جمله ارائه خدمات اداری مورد نیاز مردم، کاربران خودشان را داشته باشند. الان همه مدیرعامل‌های برنامه‌های بومی هم در صحبت‌های خود اعلام کرده اند که فیلترشدن برنامه‌های رقیب خارجی به ضرر کسب وکار آن‌ها تمام شده است. اما بازهم مشاهده می‌کنیم که تصمیم گیران نهایی بدون توجه به چنین نکاتی، با فیلترکردن برنامه‌های خارجی ذهنیت مردم به پلت فرم‌های بومی را منفی می‌کنند و در کنار آن، بازار پررونقی برای مافیای فروش وی پی ان ایجاد می‌کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->