هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: خدمات‌رسانی کاروان خدام‌الحسین(ع) به زائران اربعین در نجف اشرف باید ارتقاء پیدا کند
سرخط خبرها

طرح درخواست نهال رایگان در مشهد تمدید شد

  • کد خبر: ۵۹۸۵۱
  • ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۰
  • ۳
طرح درخواست نهال رایگان در مشهد تمدید شد
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: به دلیل استقبال شهروندان از سامانه الکترونیکی طرح اهدای نهال رایگان در هفته درخت کاری، پویش سراسری کاشت درخت در مشهد تا نیمه اسفندماه تمدید شد.
امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: به دلیل استقبال شهروندان از سامانه الکترونیکی طرح اهدای نهال رایگان در هفته درخت کاری، پویش سراسری کاشت درخت در مشهد تا نیمه اسفندماه تمدید شد.

شهرداری مشهد امسال هم زمان با هفته درخت کاری سامانه درخواست الکترونیکی دریافت نهال رایگان راه اندازی کرده است؛ سامانه‌ای که علاوه بر امکان تعیین نوع و گونه نهال دریافتی، خدمات دیگر از قبیل ارسال درخت به محل کاشت، انجام فرایند کاشت نهال و هرس را به شهروندان ارائه می‌دهد. همچنین علاوه بر ارائه نهال رایگان، شهروندان می‌توانند با شرکت و ثبت نام در طرح باغ زندگی و باغ خاطره به صورت رایگان نهالی به نام فرزندان یا به یادبود رفتگانشان در ارتفاعات جنوبی شهر بکارند.

مهدی یعقوبی، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد، در همین زمینه و در گفتگو با خبرنگار ما، با اشاره به اینکه همه اقدامات معاونت خدمات شهری شهرداری مشهد در قالب طرح «نفس عمیق شهر» در حال انجام است افزود: بخشی از این اقدامات در پروژه کوه پارک، کمربند سبز و احداث بوستان‌های ریز و درشت در مناطق مختلف شهر عملیاتی شده است.


تکمیل پروژه «نفس عمیق شهر»

وی ادامه داد: به زودی با اجرای ۳۰۰ هکتار درخت کاری در پروژه سامان دهی کشف رود، ایجاد بوم‌پارک، ۱۲۰۰ درختکاری نیز در ارتفاعات جنوب مشهد و همچنین درخت کاری گسترده در پروژه‌های رودپارک و کشت پارک، بخش مهمی از پازل طرح نفس عمیق شهر تکمیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه برای هفته درخت کاری امسال ۱۲۰ هزار اصله نهال برای کاشت توسط مردم پیش بینی شده است، اظهار کرد: به دلیل شرایط خاص کرونایی و با هدف پرهیز از تجمع، شهروندان می‌توانند برای دریافت نهال‌های مثمر و غیرمثمر از طریق سامانه Gsms.mashhad.ir اقدام کنند. معاون خدمات شهری شهرداری مشهد بیان کرد: مشهد به عنوان یکی از کلان شهر‌های پیشرو در حوزه محیط زیست، همه اقدامات و زیرساخت‌ها برای درخواست نهال را به صورت الکترونیک در اختیار شهروندان قرار داده است. با اهدای درخت رایگان به شهروندان در قالب این سامانه علاوه بر اطمینان از کاشت نهال در محل ثبت شده در سامانه خدمات مختلف در حوزه نگهداری درخت، تسهیلات تشویقی برای مشارکت شهروندان در آبیاری درختان به شهروندان ارائه می‌شود.


امکان افزایش ظرفیت برای طرح نهال رایگان

وی با بیان اینکه چنانچه ظرفیت پیش بینی شده برای اهدای درخت رایگان به شهروندان تکمیل شود، امکان افزایش تعداد نهال وجود دارد، اظهار کرد: پس از ثبت درخواست، نهال‌های مذکور به وسیله ۶۵ اکیپ در مناطق سیزده گانه شهر به منازل شهروندان ارسال می‌شود. در این راستا پس از بازدید همکاران ما از آدرس‌های مورد نظر، متناسب با درخواست شهروندان، گونه‌های گیاهی مثمر برای داخل منازل و غیرمثمر برای بیرون منازل توسط اکیپ‌های مورد نظر تحویل یا کاشته خواهد شد.
یعقوبی افزود: امیدواریم به زودی سیستم آبیاری کمربند سبز آماده سازی شود. در این عرصه نیز تأمین منابع آبی از بستر‌های موجود پیش بینی شده است و حدود ۱۵ چشمه و قنات در این محدوده شناسایی و احیا شده است.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد با اشاره به اجرای طرح باغ زندگی و باغ خاطره برای اولین بار در کلان شهر مشهد، ادامه داد: در قالب این طرح افراد در ۴ محور فرزندان، تازه متولدان، اهدا کنندگان عضو و متوفیان می‌توانند اقدام به کاشت درخت و پلاک گذاری شخصی کنند.
وی با بیان اینکه شهروندان برای شرکت در این طرح نیز باید به همین سامانه مراجعه کنند، افزود: فاز اول این طرح در بوستان بهار به عنوان باغ خاطره با وسعت ۵ هکتار و در بافت مرکزی برای یادبود در گذشتگان اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: همچنین هم زمان از انتهای لادن به سمت قله زو ۳۰ هکتار از اراضی مرتبط با ارتفاعات جنوبی در کمربندسبز را شناسایی کرده ایم تا در قالب طرح باغ زندگی در این منطقه درخت کاشته شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
علی علیزاده
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۵۹ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۴
0
0
خوب است
سعید باقریان
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۹
0
0
نهال ابالو. گل بوته روز شلیل برای حیاط. منزل می خواهم
احمد پارسایی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۳۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۱
0
0
سلام خسته نباشید دو الی سه نهال میوه جهت کاشت در منزل میخواهم......باتشکر
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->