شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است فرصت یک ماهه برای مشمولان نظام وظیفه غیرغایب به دلیل تأخیر در اعلام نتایج کنکور آذری: گروه و جناح های سیاسی به جای تفرقه، همدل و همسو برای خدمت به کشور تلاش کنند سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح با اقتدار به آمریکا و اسرائیل پاسخ دادند مروری کوتاه بر زندگی حاج علی شمقدری یار دیرین مقام معظم رهبری رئیس دولت موقت سوریه: مذاکرات با اسرائیل احتمالا به‌زودی به نتیجه می‌رسد محسنی ثانی: تنها راه توقف ماشین جنگی صهیونیست‌ها است، اتحاد کشورهای اسلامی است رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه، پنجشنبه در شورای امنیت مقام نظامی سابق رژیم صهیونیستی درباره سیاست‌های نتانیاهو هشدار داد
سرخط خبرها

تأکید نوبخت بر پرداخت بموقع یارانه‌های نقدی

  • کد خبر: ۵۹۹۲۱
  • ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۱
تأکید نوبخت بر پرداخت بموقع یارانه‌های نقدی
رئیس سازمان برنامه و بودجه مجلس تأکید کرد که حتی برای یک روز نمی‌توان پرداخت یارانه نقدی را به تأخیر انداخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در جلسه علنی صبح امروز (شنبه) و در جریان بررسی بندی از جزئیات لایحه بودجه ۱۴۰۰ در بخش درآمدی پیشنهادی برای حذف بندی از لایحه بودجه در تبصره ۱۴ مطرح شد که در آن به دولت تنخواه داده می شد تا بتواند یارانه نقدی را پرداخت کند. این پیشنهاد را محسن دهنوی نماینده تهران و عضو هیئت رئیسه مجلس بیان کرد.

 

محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در مخالفت با این پیشنهاد حذف گفت: پرداخت یارانه نقدی به خانوارها در حال انجام است و واقعا تعدادی از شهروندان به این درآمدها بسیار وابسته هستند. باید یارانه نقدی در یک روز خاص در ماه پرداخت شود و حتی نباید یارانه نقدی با یک روز تأخیر پرداخت شود.

 

وی افزود: با توجه به اهمیت این موضوع مجوزی از شورای عالی هماهنگی اقتصادی با موافقت مقام معظم رهبری گرفتیم تا اینکه از طریق اوراق و همچنین استفاده از خزانه منابع لازم را کسب کرده تا به‌موقع یارانه نقدی پرداخت شود منتهی تأکید نمایندگان بر این بوده که مجوز از مجلس گرفته شده و به سمت شورای دیگری برای اجازه قانونی نرویم.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: دولت‌های آینده بدانند دچار مشکل فراوانی می شوند که اگر نتوانند از این مجوز تنخواه استفاده کنند کما اینکه طبق این مجوز باید دو ماه بعد تنخواه پرداخت شود. اگر این مجوز نباشد امکان پرداخت ها نیست. با این مجوز فرصتی داده می شود تا به وقت خود یارانه به محرومان داده شود.

 

وی افزود: برای دادن نظم و پرداخت به موقع یارانه نقدی ما مجوز تنخواه را از مجلس می خواهیم چون اگر این اتفاق نیفتد دولت بعدی دچار مشکل می‌شود.

 

عبدالرضا مصری عضو کمیسیون تلفیق با اعلام مخالف کمیسیون با این پیشنهاد حذف گفت: اگر خدایی ناکرده دولت تصمیم بگیرد یکی دو ماه کشور را تعطیل کند بدان معناست که عملا منابع حاصل از فروش بنزین تأمین نشده و نمی‌توان یارانه نقدی پرداخت کرد اما دولت باید بتواند سر ماه حقوق مددجویان، کمیته امداد، رزمندگان معسر و یارانه نقدی را پرداخت کند. ما در این مصوبه به دولت تنخواه می‌دهیم تا این پرداختی ها با مشکل مواجه نشود.

 

در نهایت نمایندگان با تصویب بند الف تبصره ۱۴ بانک مرکزی را موظف کردند که برای پرداخت بموقع مصارف هدفمندی، تنخواه در اختیار سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها قرار دهد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->