هوای کلانشهر مشهد برای دهمین روز پیاپی، در وضعیت «هشدار» قرار دارد (۶ آذر ۱۴۰۳) کوچه چهنو مشهد، راه‌آبِ کهنِ شهر که قدمتش به قبل دوره قاجار می‌رسد اختصاص ۷۰ هکتار زمین رهاشده برای محرومیت‌زدایی در منطقه ۴ شهرداری مشهد ثبت تردد بیش از ۲ میلیون وسیله نقلیه در مبادی ورودی و خروجی خراسان رضوی در آبان ۱۴۰۳ حاجی‌بگلو: ورود تفکر جهادی و بسیجی به هر عرصه‌ای، رفع گره‌ها و پیشرفت حتمی را به دنبال دارد تأکید شهردار مشهد بر همکاری همه‌جانبه شهرداری با سازمان بسیج شهرداری مشهد + فیلم مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی منصوب شد (۵ آذر ۱۴۰۳) خدمت بهتر با سیره و اخلاص بسیجی ثبت‌نام اعتکاف ماه رجب در حرم امام‌رضا(ع) آغاز شد (۵ آذر ۱۴۰۳) + لینک شهردار مشهد مقدس: پایه اصلی قوت و قدرت دفاعی کشور‌های اسلامی بسیج است نقش کلیدی مساجد در توسعه و مدیریت شهری همیاری خیران شهریار برای سازندگی در مشهد کشف و جمع‌آوری ۱۳ انشعاب غیرمجاز آب از یک مجتمع ویلایی در گلبهار مشهدِ بسیجی، امن‌تر و زیست‌پذیرتر است پاسخ گویی مسئولان اتوبوس رانی مشهد با حضور در خیابان عمار یاسر ۱۲۵ عملیات اطفای حریق توسط آتش نشانان مشهدی طی یک هفته دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری مشهد | نوآوری‌ها و فناوری‌های جدید در خدمت شهروندان+ فیلم استاندار خراسان رضوی: برای جبران عقب‌ماندگی‌ها راهی جز عبور از مسیر اقتصاد دیجیتال نداریم آغاز فعالیت کافه بازی‌ها در بوستان‌های بانوان مشهد (۳ آذر ۱۴۰۳) یادی از حاج حسین ملک، بزرگ‌ترین واقف تاریخ معاصر ایران | مردی که افسانه نبود
سرخط خبرها

تخصیص اعتبار برای پایان پروژه‌های ناتمام، اولویت اول بودجه سال آینده شهرداری مشهد

  • کد خبر: ۵۹۹۹۰
  • ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۹
تخصیص اعتبار برای پایان پروژه‌های ناتمام، اولویت اول بودجه سال آینده شهرداری مشهد
بتول گندمی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر: تخصیص اعتبار برای پایان پروژه‌های ناتمام، اولویت اول بودجه سال آینده است.
لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ بیستم بهمن بود که محمدرضا کلائی، شهردار مشهد در یکصدوبیستمین جلسه علنی شورای شهر لایحه بودجه ۱۷‌هزار میلیارد تومانی شهرداری مشهد را تقدیم شورا کرد. یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که کلائی پیش‌ازاین بار‌ها و بار‌ها بر آن تأکید کرده بود، موضوع تعریف پروژه‌هایی در زمین‌های بزرگ‌مقیاس در مناطق کم‌برخوردار شهر بود که در همین‌راستا و برای اطلاع از رقم بودجه تخصیص‌یافته به این‌مهم در سال ۱۴۰۰ به سراغ بتول گندمی، رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد، می‌رویم.


تلاش برای بهره‌برداری مطلوب از پروژه‌ها

وی با بیان اینکه شورای شهر پیوسته در تلاش است که پروژه‌ها در بازه زمانی مقرر و با کیفیت مطلوب به بهره‌برداری برسند، به نحوی که خدمات مناسب به شهروندان ارائه شود و منافع شهرداری نیز تأمین شود، افزود: دراین‌راستا با تعریف پروژه‌هایی با ظرفیت محرک اقتصادی در مناطق کم‌برخوردار معادل ۳۸۱ میلیارد تومان برای تملک زمین در سال آینده در بودجه شهرداری در نظر گرفته‌ایم.
وی ادامه داد: در بودجه دو تبصره در این‌حوزه داریم که اگر منابع تأمین شد، این‌عدد می‌تواند بیشتر شود. در اصلاح بودجه سال ۹۹ برای این‌موضوع رقم ۶۸۸ میلیارد تومانی به جمع‌بندی نهایی رسید و پیش‌بینی می‌شود برای سال آینده نیز در اصلاح بودجه همین اتفاق بیفتد.

به گفته گندمی، این‌موضوع دغدغه شورا بود و شورا مصوبه‌ای در این‌زمینه داشت که بر اساس آن، ساختار مناسبی در شهرداری فراهم شود و شهرداری برای سامان‌دهی و تملک زمین‌های بزرگ‌مقیاس اقداماتی را انجام دهد. به موجب این‌مصوبه سازمان زمین و مسکن کل زمین‌های بزرگ‌مقیاس شهر را شناسایی و برنامه‌ریزی می‌کند، ضمن اینکه نگاه ویژه‌تری به زمین‌های بزرگ‌مقیاس مناطق کم‌برخوردار که می‌تواند محرک اقتصادی باشد داشته باشد. به عبارت دیگر این‌سازمان باید اتفاقات مثبت اقتصادی در محلات کم‌برخوردار را رقم بزند.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای شهر گفت: اکنون معاونت مشخصی در سازمان زمین و مسکن این‌بخش را پیگیری می‌کند. در معاونت مالی، اداره کل خزانه که بحث اصلی آن درباره املاک متعلق به شهرداری است قرار دارد و تلاش می‌کند سابقه‌ای کامل از تمام دارایی‌ها و املاک شهرداری را تهیه و بانک مربوط را کامل کند.


همه منابع درآمدی مدیریت شهری

گندمی افزود: در بودجه بیش از ۳۰ کد درآمدی بودجه شامل عوارض و پروانه و تخلفات و کمک‌های دولتی و عوارض هواپیمایی و خیلی موارد دیگر وجود دارد. در مجموع منابع درآمدی شهرداری در بخش منابع عمومی و کمک دولت در حوزه اقتصادی، اوراق مشارکت و تسهیلات بانکی ۱۷ هزار و ۶۴۲ میلیارد تومان گزارش شده است که از این‌میزان ۴ هزار و ۸۷۴ میلیارد تومان در بخش جاری و موارد این‌حوزه هزینه خواهد شد.
وی تصریح کرد: بیش از ۹ هزار میلیارد تومان نیز در بخش عمرانی هزینه می‌شود. بخشی نیز در قالب بازپرداخت اقساط اوراق مشارکت و وام‌ها پیش‌بینی شده است.
 
همچنین در بودجه سال آینده شهرداری مشهد در بخش جاری شاهد افزایش ۲۳ درصدی در قیاس با بودجه سال ۱۳۹۹ هستیم. مهم‌ترین نکته پیش‌بینی اعتبار برای اتمام پروژه‌های شروع‌شده در دوره پنجم شوراست و این‌موارد در قالب اولویت اول در بودجه دیده شده است. نگهداری مطلوب شهر و تأثیرات کرونا بر حوزه حمل‌ونقل و خدمات شهری در حوزه هزینه‌ها و همچنین در حوزه درآمد‌ها و تأثیری که بر روی کاهش درآمد برخی کد‌ها داشته نیز از دیگر موارد مورد توجه در آلبوم بودجه سال ۱۴۰۰ است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->