تکمیل ایستگاه «بسیج» خط ۳ متروی مشهد، تا دهه فجر امسال

  • کد خبر: ۳۷۱۹۲۱
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
تکمیل ایستگاه «بسیج» خط ۳ متروی مشهد، تا دهه فجر امسال
رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ایستگاه بسیج، محل تقاطع خطوط یک و ۳ متروی شهر، با تمرکز مدیریت شهری و شرکت‌های ساخت و بهره‌وری تا دهه فجر ۱۴۰۴ آماده بهره‌برداری خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید نژادحسین، در حاشیه آیین بهره‌برداری از سکوی جدید خط ۳ قطارشهری مشهد که امروز (۲۰ آبان ۱۴۰۴) برگزار شد، با تأکید بر همکاری و هم‌افزایی مؤثر میان شورای اسلامی شهر و مجموعه شهرداری برای اقدامات مهم و زیربنایی در حوزه حمل‌ونقل شهری، اظهار کرد: در خط یک، حدود ۱۰ همت برای خرید ۶۰ واگن هزینه پیش‌بینی و تخصیص داده شده و حدود ۵۰۰ میلیارد تومان هم قرار است برای تعویض ریل‌های این خط هزینه شود که این اقدامات زیربنایی برای افزایش ایمنی، پایداری و بهبود خدمات حمل‌ونقل ریلی در خط یک انجام می‌شود. در خط ۲ نیز تنها یک ایستگاه باقی مانده بود که با تکمیل ایستگاه «شهید فکوری»، این خط نیز به‌صورت کامل در مدار بهره‌برداری قرار گرفت.

وی افزود: هر ایستگاه مترو که تکمیل می‌شود، از نظر حجم هزینه و حجم عملیات عمرانی، معادل یک پروژه بزرگ شهری نظیر احداث تقاطع‌های غیرهم‌سطح است و حدود ۷۰۰ میلیارد تومان هزینه در بر دارد.

رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به آخرین وضعیت و‌ اتفاقاتی که در خط سه متروی مشهد افتاده است، تصریح کرد: تا امروز، ۶ کیلومتر از فاز اول خط سه به بهره‌برداری رسیده و سه ایستگاه هم در دست تکمیل است. اگر بخواهیم هزینه این ۶ کیلومتر را با نرخ‌های روز محاسبه کنیم، حدود ۲۴ همت خواهد بود که نشان می‌دهد چه حجم سنگینی از سرمایه‌گذاری در این حوزه صورت گرفته است و تمرکز اصلی مدیریت شهری هم در این دوره بر تکمیل زیرساخت‌ها و اجرای کارهای زیرساختی بوده و با تلاش مجموعه شهرداری، شرکت ساخت قطارشهری و شرکت بهره‌برداری، این روند باجدیت دنبال می‌شود. در ادامه هم ایستگاه بسیج که محل اتصال خطوط یک و ۳ و یکی از پرترددترین ایستگاه‌های متروی مشهد خواهد بود، تا دهه فجر امسال تکمیل و وارد مدار مسافرگیری خواهد شد که نقش مهمی در تسهیل جابه‌جایی زائران و شهروندان دارد.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار شهرآرانیوز درخصوص تأمین واگن‌های خط سه، گفت: برای تأمین واگن‌های موردنیاز خط ۳ نیز اقدامات لازم در حال انجام است. این موضوع از دو مسیر، یعنی استفاده از ظرفیت دولت و همچنین بهره‌گیری از اعتبارات بودجه زیارت، توسط شهردار محترم و مجموعه معاونت‌های مالی و حمل‌ونقل در حال پیگیری است و پیش‌بینی می‌شود هر دو مسیر به نتیجه برسد.

نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد با محوریت خدمت به زائران حرم رضوی

نژادحسین در ادامه، به نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی شهر مشهد اشاره کرده و در این باره بیان کرد: در کنار توسعه خطوط ریلی، نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی نیز در دستورکار قرار گرفته و با محوریت خدمت‌رسانی به حرم مطهر رضوی، مسیرها و اتوبوس‌ها به‌روز و مسیرهای منتهی به ایستگاه باب‌الجواد(ع) و محدوده حرم مطهر رضوی، تقویت و بازطراحی شده‌اند تا زائران و شهروندان بتوانند با سهولت بیشتری تردد کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.