عطار نیشابوری از نگاه نوجوانان مشهدی | روایت منطق‌الطیر در قاب تصویر و داستان یادی از نورالدین رضوی سروستانی، خواننده و مدرس فقید آواز ایرانی | نسیمی از سوی سروستان نگاهی به نمایش «ترور» با بازی ساعد سهیلی، بازیگر مشهدی | تماشاگر خودت را قاضی کن معاون سیمای شبکه خراسان رضوی: تولید محتوای هویتی روزآمد، زیرساخت‌های جدید می‌طلبد درباره پادکست ادبی و کارکردهای آن | ادبیات شنیدنی است گفت وگو با محمدکاظم کاظمی درباره پادکست «شعر پارسی» | به شنیدن پادکست عادت نداریم رونالدو وارد دنیای سینما می‌شود تتوی سر «شمشیر» در سریال پایتخت ۷ نشانه چیست؟ + توضیحات نقش آفرینی «تاکه هیرو هیرا» در فیلم کاروشی دانلود قسمت هفدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین اجرای عباس خوشدل، نوازنده معروف ایرانی، در رادیو صبا نظر جیمز کامرون درباره استفاده از هوش مصنوعی در سینما صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ کتاب جاده‌های ناتمام داستانی منتشر شد سریال وحشی هومن سیدی در شبکه نمایش خانگی دیدار وزیر ارشاد با قباد شیوا، هنرمند پیشکسوت عرصه هنر‌های تجسمی
سرخط خبرها

افتتاح نخستین نمایشگاه آثار عمواوغلی در موزه رضوی

  • کد خبر: ۶۰۱۱۹
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷
افتتاح نخستین نمایشگاه آثار عمواوغلی در موزه رضوی
نمایشگاه آثار نقاشی و سیر زندگی استاد بزرگ نقاشی و مرمت آثار تاریخی، مرحوم بهروزعلی عمواوغلی، افتتاح شد.
به گزارش شهرآرارنیوز - نمایشگاه آثار نقاشی و سیر زندگی استاد بزرگ نقاشی و مرمت آثار تاریخی، مرحوم بهروزعلی عمواوغلی، افتتاح شد. این رویداد به عنوان نخستین نمایشگاه مشترک میراث فرهنگی خراسان و سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی است که در موزه مرکزی آستان قدس رضوی میزبان بازدید کنندگان است. در این نمایشگاه، گزیده‌ای از آثار نقاشی این هنرمند بزرگ مشهدی با تکنیک‌های رنگ روغن، آبرنگ، گواش، آب مرکب و کار‌های مدادی عرفانی در معرض نمایش قرار گرفته است.

حسین طالبی، نقاش پیشکسوت و همکار دیرین مرحوم عمواوغلی در این مراسم گفت: زنده یاد عمواوغلی استاد مسلم نقاشی بود. او در رنگ روغن و آبرنگ تبحر زیادی داشت و به ویژه در کار با کاردک که بسیار دشوار است و افراد محدودی توانایی انجام آن را دارند، بسیار مهارت داشت و از زمانه خود جلوتر بود.

به گفته او مرحوم عمواوغلی را همه به استاد اخلاق، عرفان و مهربانی می‌شناختند و در این زمینه نیز زبانزد بود. طالبی خاطرنشان کرد: استاد عمواوغلی گرچه رئالیست بود، ولی ذهنیت سوررئالیستی و عرفانی زیادی داشت.

علی اکبر نوروزی، نقاش پیشکسوت و مرمت کار بنا‌های تاریخی دیگر هنرمند حاضر در این مراسم از همکاری خود با استاد عمواوغلی در مرمت بسیاری از بنا‌های تاریخی حرم مطهر، از جمله موزه مردم شناسی، مدرسه پریزاد، مدرسه بالاسر، مدرسه دو در و مدرسه میرزاجعفر، یاد کرد و گفت: عمواوغلی هنرمندی با اخلاق و خلاق بود که در نقاشی نیز بسیار مهارت داشت.

او همچنین به تکنیک مقوای خیس ابداعی عمواوغلی اشاره کرد: استاد در آبرنگ، مقوا را خیس می‌کرد و سپس نقاشی می‌کشید و من اجرای این تکنیک را فقط از او دیده بودم.

نمایشگاه تا پایان اسفند ادامه دارد و علاقه مندان می‌توانند از ساعت ۸ تا ۱۷ می‌توانند از این آثار بازدید کنند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->