دومین جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی برگزیدگان خود را شناخت  رونمایی از ۸ بازی قرآنی در مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) گریم غافلگیرکننده «سارا بهرامی» در یک نمایش + عکس برگزیدگان دومین کنگره استانی زنان تاثیرگذار معرفی شدند (۳ مرداد ۱۴۰۳) نقش با ترکیبی از رنگ، خط و شعر | گزارشی از نمایشگاه «الواح» در نگارخانه رادین ثبت امید و زندگی در دل جنگ و آوارگی گزارشگران تهی دست! از فرمانروایان ایرانی آناتولی چه می‌دانیم؟ برگزاری کنگره «بانوان تأثیرگذار» گامی در راستای معرفی بانوی مسلمان ایرانی است استاندار خراسان‌رضوی: برای تحقق اهداف مقدس انقلاب اسلامی به خانواده تراز نیاز داریم «داستان یک شوالیه» هیث لجر روی صحنه تئاتر می‌رود اختتامیه دومین کنگره استانی «بانوان تأثیرگذار» در مشهد برگزار شد (۳ مرداد ۱۴۰۳) | فعالیت ۸ هزار زن تأثیرگذار در خراسان‌رضوی عکس‌های دیده‌نشده از سعید راد مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر «سعید راد» با حضور هنرمندان (۳ مرداد ۱۴۰۳) + عکس و فیلم
سرخط خبرها

افتتاح نخستین نمایشگاه آثار عمواوغلی در موزه رضوی

  • کد خبر: ۶۰۱۱۹
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۷
افتتاح نخستین نمایشگاه آثار عمواوغلی در موزه رضوی
نمایشگاه آثار نقاشی و سیر زندگی استاد بزرگ نقاشی و مرمت آثار تاریخی، مرحوم بهروزعلی عمواوغلی، افتتاح شد.
به گزارش شهرآرارنیوز - نمایشگاه آثار نقاشی و سیر زندگی استاد بزرگ نقاشی و مرمت آثار تاریخی، مرحوم بهروزعلی عمواوغلی، افتتاح شد. این رویداد به عنوان نخستین نمایشگاه مشترک میراث فرهنگی خراسان و سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی است که در موزه مرکزی آستان قدس رضوی میزبان بازدید کنندگان است. در این نمایشگاه، گزیده‌ای از آثار نقاشی این هنرمند بزرگ مشهدی با تکنیک‌های رنگ روغن، آبرنگ، گواش، آب مرکب و کار‌های مدادی عرفانی در معرض نمایش قرار گرفته است.

حسین طالبی، نقاش پیشکسوت و همکار دیرین مرحوم عمواوغلی در این مراسم گفت: زنده یاد عمواوغلی استاد مسلم نقاشی بود. او در رنگ روغن و آبرنگ تبحر زیادی داشت و به ویژه در کار با کاردک که بسیار دشوار است و افراد محدودی توانایی انجام آن را دارند، بسیار مهارت داشت و از زمانه خود جلوتر بود.

به گفته او مرحوم عمواوغلی را همه به استاد اخلاق، عرفان و مهربانی می‌شناختند و در این زمینه نیز زبانزد بود. طالبی خاطرنشان کرد: استاد عمواوغلی گرچه رئالیست بود، ولی ذهنیت سوررئالیستی و عرفانی زیادی داشت.

علی اکبر نوروزی، نقاش پیشکسوت و مرمت کار بنا‌های تاریخی دیگر هنرمند حاضر در این مراسم از همکاری خود با استاد عمواوغلی در مرمت بسیاری از بنا‌های تاریخی حرم مطهر، از جمله موزه مردم شناسی، مدرسه پریزاد، مدرسه بالاسر، مدرسه دو در و مدرسه میرزاجعفر، یاد کرد و گفت: عمواوغلی هنرمندی با اخلاق و خلاق بود که در نقاشی نیز بسیار مهارت داشت.

او همچنین به تکنیک مقوای خیس ابداعی عمواوغلی اشاره کرد: استاد در آبرنگ، مقوا را خیس می‌کرد و سپس نقاشی می‌کشید و من اجرای این تکنیک را فقط از او دیده بودم.

نمایشگاه تا پایان اسفند ادامه دارد و علاقه مندان می‌توانند از ساعت ۸ تا ۱۷ می‌توانند از این آثار بازدید کنند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->