صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ! بازگشت استقلال به پروژه جذب ستاره ملوان | غندی‌پور آبی‌پوش می‌شود؟ وارازدات هارویان، در یک‌قدمی استقلال + عکس رانیری، جانشین اسپالتی در تیم ملی ایتالیا شد واکنش تند خداداد عزیزی به ماجرای سفر کره شمالی به مشهد | فدراسیون طوفان زرد را هم سیاه کرد + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و کره شمالی | تلاش برای حفظ صدر چرا تیم ملی کره شمالی، از مشهد به تهران رفت؟ + فیلم زمان آغاز بازی‌های تیم ملی در هفته اول لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ عزت‌اللهی: برای صعود به مرحله حذفی در جام جهانی شانس داریم هافبک پرسپولیس شاگرد گل‌محمدی شد | صادقی دوباره قرمزپوش شد + عکس اورونوف باز هم مصدوم شد! قلعه‌نویی: صعود به جام جهانی از جوان‌گرایی تیم ملی مهم‌تر است سرمربی کره شمالی: به ما گفتند بازی در مشهد برگزار می‌شود! + فیلم مهمان‌نواز، فلپس ایرانی مغز معیوب سرخ‌ها | پرسپولیس بالانس نیست خرید بعدی پرسپولیس در پست دفاع راست حمایت قاطعانه کریس از یامال: او یک پدیده است، دست از سرش بردارید!
سرخط خبرها

آخرین وضعیت مصدومیت علیرضا بیرانوند در آنتورپ

  • کد خبر: ۶۰۵۵۱
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۲
آخرین وضعیت مصدومیت علیرضا بیرانوند در آنتورپ
به نظر می رسد با پایان مصدومیت علیرضا بیرانوند، کادر پزشکی آنتورپ مجوز حضور این بازیکن در تمرینات تیم را صادر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سایت فوتبال بلژیک از بازگشت علیرضا بیرانوند به تمرینات آنتورپ خبر داد. او به همراه ساندر کوپمان، هونگلا، باتوبینسیکا و دی سارت توانست به تمرینات تیم بازگردد و دست فرکوتن را باز گذارد.

آنتورپ در این روز‌ها شرایط خوبی ندارد و در ۵ بازی گذشته نتوانسته به پیروزی دست پیدا کند. بیرانوند به دلیل مصدومیت در ۲ بازی گذشته آنتورپ حضور نداشت و در آن ۲ بازی «اورتوین دی‌ولف» در دروازه تیم قرار گرفت و عملکرد ضعیفی از خود به نمایش گذاشت. او مقابل رنجرز ۵ گل دریافت کرد و پس از آن در لیگ مقابل لوئون با ۲ گل مغلوب شد.

به نقل از سایت HNL، دی بوتز دیگر دروازه‌بان آنتورپ نیز که در ابتدای فصل به عنوان سنگربان اول باشگاه شناخته می‌شد کاملا آماده شده و می‌تواند در ترکیب قرار گیرد.

فرداشب در چارچوب رقابت‌های لیگ پلژیک، آنتورپ میزبان کورتریک است و باید دید فرکوتن از کدام دروازه‌بان خود استفاده می‌کند. عملکرد ضعیف دی ولف باعث شده تا رقابت خوبی بین دی بوتز و بیرانوند برای رسیدن به ترکیب اصلی شکل بگیرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->