توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تصویب متناسب سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران در کمیسیون تلفیق

  • کد خبر: ۶۰۵۵۴
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۹
تصویب متناسب سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران در کمیسیون تلفیق
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس از تصویب پیشنهاد خود در کمیسیون تلفیق مبنی بر متنتاسب سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس از تصویب پیشنهاد خود در کمیسیون تلفیق مبنی بر متنتاسب سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران خبر داد.

حمیدرضا حاجی بابایی در تبیین این موضوع گفت: متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری، تامین اجتماعی و مستمری بگیران در صدر بند "و" تبصره ۲ به تصویب رسید.

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به تذکری در صحن علنی مبنی بر این که چرا در لایحه دولت، گزارش متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و تامین اجتماعی و مستمری بگیران حذف شده است، از تصویب پیشنهاد امروز خود در کمیسیون تلفیق مبنی بر حقوق بازنشستگان ومستمری بگیران خبر داد.

وی ادامه داد: خوشبختانه در جلسه پنج شنبه پیشنهادی که در این زمینه ارائه نمودم در کمیسیون تلفیق به تصویب رسید

حاجی بابایی نسبت به تصویب این مصوبه کمیسیون در صحن علنی ابراز امیدواری کرد و گفت: امیدوارم روز شنبه این مصوبه کمیسیون تلفیق در صحن علنی مجلس نیز با اکثریت آرای نمایندگان مردم به تصویب برسد.

رئیس کمیسیون برنامه وبودجه و محاسبات مجلس در پایان اظهار داشت: تصویب نهایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و تامین اجتماعی و مستمری بگیران بی شک موجب آرامش خاطر تعداد زیادی از بازنشستگان و مستمری بگیران خواهد شد، که در ارتقای نشاط اجتماعی موثر است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->