درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد؛ هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم
سرخط خبرها

جریمه در انتظار استقلال به خاطر استقبال از مجیدی

  • کد خبر: ۶۰۶۴۸
  • ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۴
جریمه در انتظار استقلال به خاطر استقبال از مجیدی
درحالی که کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال باشگاه‌ها را از چذیرش تماشاگران منع کرده بارد دیگر در تمرین استقلال شاهد حضور تماشاگر بودیم که این موضوع به احتمال زیاد این باشگاه را با جریمه مالی مواجه می‌کند.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، روزی که فرهاد مجیدی بعد از انتخاب به عنوان سرمربی استقلال به محل تمرین استقلال رفت برخلاف قوانین کرونایی عده قابل توجهی از هواداران استقلال درمحل تمرین این تیم حاضر شدند.

این موضوع در ابتدا از سوی رسانه‌ها چندان جدی گرفته نشد به این دلیل که همه نگاه‌ها به بازگشت مجیدی بود، اما با گذشت چند روز از حضور تماشاگران در تمرین استقلال کاشف به عمل آمده که فدراسیون پزشکی نسبت به حضور تماشاگران درتمرین استقلال هشدار‌هایی داده وحتی ممکن است به دلیل تخلفی که در پذیرایی از تماشاگران انجام شده، باشگاه استقلال با جریمه مواجه گردد.


پیش ترنیز باشگاه استقلال به دلیل اینکه یکی از شرور‌های باسابقه را به محل تمرین خود راه داده بود با جریمه مواجه شد و کمیته انضباطی اعلام کرد، چون پروتکل‌ها رعایت نشده و مضاف برآن فردی غیرمرتبط به محل تمرین استقلال رفته، باشگاه مستحق جریمه است.
با توجه به اینکه دربرخی دیگر از تیم‌ها نیز این اتفاقات رخ داده و به نظر می‌رسد باشگاه‌ها درحال تابو شکنی هستند تا اجازه حضور تماشاگران را درتمرین صادر کنند، حساسیت کمیته پزشکی دو چندان شده است.
دکتر توحید سیف‌برقی، رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال در مورد حضور تماشاگران در تمرینات و مسابقات تیم‌های فوتبال توضیحاتی داده که جالب توجه است: «ما به عنوان سیاستگذار قانون وضع کرده‌ایم که هیچ تماشاگری به هیچ عنوان حق حضور در تمرینات و مسابقات را ندارد. اگر این اتفاق بیفتد تخلف از رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مورد کووید ۱۹ رخ داده و برای هر تخلفی در این زمینه، جریمه‌ای تعریف شده که از طریق کمیته انضباطی به آن رسیدگی و اعمال می‌شود.
بررسی تخلفات انجام شده برعهده کمیته پزشکی سازمان لیگ است. این کمیته وظیفه اجرایی دارد که ما دخالتی در آن نداریم. گزارشات مربوطه در تمرینات و مسابقات توسط نمایندگان ستاد کرونا در فوتبال جمع آوری و در اختیار سازمان لیگ قرار داده می‌شود و سپس سازمان لیگ نیز این گزارشات را به کمیته انضباطی ارسال می‌کند تا در این کمیته در مورد تخلف صورت گرفته و جریمه آن تصمیم‌گیری شود.»


از فدراسیون فوتبال خبر می‌رسد که موضوع استقبال از فرهاد مجیدی در ورزشگاه نفت تهرانسر در کمیته انضباطی هم مطرح شده و هیچ بعید نیست به زودی علیه باشگاه استقلال حکم تازه‌ای صادر شود. اینکه چرا همواره درباشگاه استقلال شاهد این گونه سستی‌ها هستیم مشخص نیست، اما بدون شک سرپرست تیم دراین ماجرا‌ها نقشی کلیدی دارد و نباید اجازه دهد تماشاگران به راحتی در محل تمرین حاضر شوند. هرچند که این بار مظلومی در محل تمرین استقلال حضور نداشت، اما به هرشکل باشگاه استقلال درخصوص این ماجرا مقصر است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->