شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

با وجود مشکلات اقتصادی، انجام پروژه‌های عمرانی مشهد به ‌تعویق نیفتاده است

  • کد خبر: ۶۰۷۱۴
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۰
با وجود مشکلات اقتصادی، انجام پروژه‌های عمرانی مشهد به ‌تعویق نیفتاده است
رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در شرایط فعلی که اقتصاد ملی درگیر مشکلات متعددی شده است، شورا و مدیریت شهری تعریف، انجام و اتمام کار عمرانی را به تعویق نینداخته است.
لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای اسلامی شهر مشهد احداث حدود ۷۵ پارک در مناطق کم برخوردار مشهد را با هدف توسعه عدالت اجتماعی مورد نظر شورای پنجم منطبق دانست.
رمضانعلی فیضی در گفتگو با خبرنگار ما افزود: بی تردید شورا‌های اسلامی شهر‌ها در همه ادوار پس از روی کار آمدن با مجموع فرصت‌ها و تهدید‌ها مواجه شده اند که شورای پنجم شهر مشهد نیز از این مسئله مستثنا نبوده و نیست.
وی با بیان اینکه با وجود چالش‌ها و تهدید‌های موجود، در سه و نیم سال فعالیت این دوره شورا همواره در مسیر اعتمادسازی شهروندان تلاش شده است افزود: پیگیری حقوق شهروندان و نیز جلب اعتماد شهروندان به تصمیمات شورا از مهم‌ترین دستاورد‌های معنوی فعالیت این دوره شورا بوده است.


توسعه شهر بر محور شهروندان

عضو شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه قطعا ما نیز به طور کامل در کار خود موفق نبوده ایم، اما می‌توانیم ادعا کنیم که همه همتمان بر موضوع توسعه شهر بر محور حضور خود شهروندان بوده است، تأکید کرد: توسعه بخشی شهر با حضور مستقیم فکری مردم یکی از موفقیت‌های دیگر ما در این دوره شورای شهر مشهد بوده است و البته تعریف و پیش برد پروژه‌های عمرانی در مشهد نیز یکی دیگر از تلاش‌های بی وقفه ما به حساب می‌آید.


پروژه‌های عمرانی، بدون تعویق

وی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی که اقتصاد ملی درگیر مشکلات متعددی شده است، شورا و مدیریت شهری تعریف، انجام و اتمام کار عمرانی را به تعویق نینداخته است، گفت: در تعریف و اتمام پروژه‌های عمرانی یکی از افتخارات ما این است که با همان هدف توسعه عدالت اجتماعی، تمام مناطق شهر را به یک اندازه در نظر گرفته ایم.

رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای شهر افزود: درباره ناکامی‌ها نیز باید اعتراف کرد که همه چالش‌ها در بدنه شهرداری نیست و برخی ناکامی‌ها و موانع نیازمند هم افزایی و تعاملات بین بخشی است؛ مسئله‌ای که گاهی با دست نیافتن به این هم افزایی باعث بروز مشکل می‌شود.
فیضی گفت: معتقدیم که در کنار تعریف و انجام کار عمرانی برای شهر، موضوع فرهنگ نیز نباید مورد غفلت قرار بگیرد و خوشبختانه در طول این ۳.۵ سال فعالیت کاری، همواره تأکید داشته ایم که این ۲ عنصر که لازمه حیات شهرهاست با هم دیده شوند.
وی اضافه کرد: رویکرد عمرانی در واقع رویکرد مادی به شهر و رویکرد فرهنگی نیز رویکرد معنوی به شهر است که باید با هم دیده شوند و هیچ گاه رویکرد فرهنگی فدای مسیر عمرانی شهر نشود.


افتخار ایجاد دفاتر تسهیلگری

رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای شهر با بیان اینکه در حوزه مناطق پیرامونی و حاشیه شهر نیز اقدامات مؤثر زیادی صورت گرفته است ادامه داد: یکی از کار‌های شاخص این حوزه ایجاد دفاتر تسهیلگری است. وی بیان کرد: با استقرار دفاتر تسهیلگری شهروندان در مناطق حاشیه‌ای و کم برخوردار راحت‌تر می‌توانند خواسته‌ها و مطالبات خود را اعلام و پیگیری کنند.

او تأکید کرد: شهروندان می‌توانند اولویت پروژه‌های عمرانی در محلات، بازگشایی مسیر‌ها و محور‌های دسترسی در محلات و سایر انتقادات و پیشنهاد‌های خود را به این دفاتر ارائه دهند.
به گفته فیضی، در حوزه بافت‌های فرسوده، بسته‌ای تشویقی را به تصویب رساندیم و شهروندان ساکن در این بافت‌ها می‌توانند با استفاده از بسته تشویقی نوسازی بافت خود را انجام دهند.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: از دیگر اتفاقات خوب در مناطق کم برخوردار می‌توان به بوم پارک کشف رود اشاره کرد که در کنار دنبال کردن اهداف زیست محیطی، در برخی مناطق به دلیل هم جواری با بافت مسکونی، پروژه‌ای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی نیز تلقی می‌شود و نقش بسزایی در توانمندسای مناطق دارد.
وی یادآور شد: درباره این پروژه باید گفت که با سرعت زیاد در دست انجام است و بدون شک با ایجاد فضای سبز مناسب و درخت کاری‌های اطراف، محیط بسیار مناسبی برای ساکنان محدوده فراهم خواهد آمد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->