بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند
سرخط خبرها

پروژه‌های عمرانی مشهد از ۱۵ اسفند تعطیل می شوند

  • کد خبر: ۶۰۰۹۵
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۲
پروژه‌های عمرانی مشهد از ۱۵ اسفند تعطیل می شوند
قرار است از ۱۵ اسفند تا ۱۵ فروردین همه کارگاه‌ها و پروژه‌های عمرانی غیرضروری در شهر تعطیل شود. فقط پروژه‌های کلان شهری به فعالیت خود ادامه خواهند داد
محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ قرار است از ۱۵ اسفند تا ۱۵ فروردین همه کارگاه‌ها و پروژه‌های عمرانی غیرضروری در شهر تعطیل شود. با وجود اینکه ماه آخر سال آرام آرام باید جلوه‌های نو و تازه شدن در شهر مشاهده شود و در آیین استقبال از بهار، شاهد جلوه گری هر چه بیشتر زیبایی در شهر باشیم، همچنان ادامه کار پروژه‌های عمرانی تا آخرین روز‌های سال، یکی از معضلات شهری به شمار می‌رود؛ پروژه‌هایی که برخی از آن‌ها با توجه به کوچک و محلی بودن، حتی ضرورتی برای تداوم عملیات عمرانی تا آخرین ماه سال ندارند و می‌توان ادامه آن‌ها را به زمان و وقت دیگری نیز موکول کرد. در این ایام معمولا سازمان‌های مختلف خدماتی به فکر نوسازی و بهسازی و اجرای پروژه‌های عمرانی شان در شهر می‌افتند و تبدیل شدن شهر به یک کارگاه بزرگ عمرانی با پروژه‌های کوچک مقیاس، آن هم در اسفندماه، چندان مطلوب نیست.


غیرضروری‌ها تعطیل می‌شوند

به گفته معاون عمرانی فرماندار مشهد، طبق قانون پروژه‌های غیرضروری شهری یا باید تا قبل از ۱۵ اسفند به اتمام برسند یا اینکه کارگاهشان تا ۱۵ فروردین محصور و پروژه متوقف شود.
مهدی برامکی در گفتگو با خبرنگار ما و بیان اینکه از حدود ۲ هفته پیش صورت جلسه جدیدی برای ممنوعیت صدور مجوز حفاری به کمیسیون حفاری شهرداری مشهد ارسال شده است، گفت: طبق این صورت جلسه برای پروژه‌هایی که ضرورت ندارد، مجوز حفاری صادر نخواهد شد و طبق روال سال‌های گذشته همه پروژه‌های عمرانی غیرضروریِ متعلق به سازمان‌های خدماتی از ۱۵ اسفند باید تعطیل شوند و این تعطیلی از حدود ۲ هفته پیش ابلاغ شده است و همه دستگاه‌های اجرایی نیز در جریان هستند.

وی با اشاره به تعطیل نشدن پروژه‌های عمرانی ضروری در شهر نیز افزود: برخی از فعالیت‌های عمرانی ضرورت دار مثل نوسازی و بهسازی شبکه‌های آب و فاضلاب، رفع ترکیدگی‌ها یا برطرف کردن اشکالات شبکه‌های گاز و مخابرات را نمی‌توان تعطیل کرد و سازمان‌های مربوط ناگزیر به انجام آن هستند.


ادامه پروژه‌های استقبال از بهار

معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهردار مشهد نیز با تأکید بر انجام بخشی از فعالیت‌های عمرانی در شهر برای آماده سازی استقبال از بهار گفت: تعریف و انجام برخی از پروژه‌های عمرانی برای استقبال از بهار طبیعی است و اکنون بخشی از نیرو‌های خدماتی در حال رنگ آمیزی و بهسازی جدول‌ها و تابلو‌های انتظامی هستند و تعدادی از معابر شهر باید آسفالت شوند که عملیات اجرایی آن‌ها در حال اجراست و ناگزیر از انجام آن‌ها هستیم. البته این پروژه‌ها تا قبل از آغاز سال جدید به اتمام خواهند رسید.

خلیل ا... کاظمی از تعطیلی کارگاه‌های پروژه‌های عمرانی شهرداری از ۱۵ روز مانده به آغاز سال نو خبر داد و تصریح کرد: طبق مصوبه ستاد استقبال از بهار و البته همانند سنوات گذشته، از زمان اعلام شده در اسفند، حفاری ممنوع است و کارفرما‌های پروژه‌های عمرانی یا باید پروژه را به اتمام برسانند یا در صورت پایان نیافتن عملیات عمرانی، باید کار را تعطیل و کارگاه را محصور کنند.


بزرگ مقیاس‌ها همچنان فعال اند

وی ادامه داد: تقاطع غیرهمسطح آزادگان، تقاطع غیرهمسطح مصلا، تقاطع غیرهمسطح خلیج فارس، رود پارک و پردیس تئاتر شهر، بخشی از پروژه‌های بزرگ مقیاس است که کارگاه آن‌ها تعطیل نخواهد شد و عملیات عمرانی آن‌ها همچنان ادامه خواهد داشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->