شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس
سرخط خبرها

دوره پربار سرمایه‌گذاری شهری در مشهد

  • کد خبر: ۶۰۸۳۷
  • ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۰
دوره پربار سرمایه‌گذاری شهری در مشهد
احمد نوروزی، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر: به حوزه عمرانی مدیریت شهری مشهد نمره عالی می‌دهم
لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ نایب رئیس کمیسیون اقتصادی سرمایه گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد گفت: تعریف پروژه‌های متعدد غیرساختمانی در حوزه گردشگری و تفریحی یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های عملیاتی شورای پنجم است.

احمد نوروزی در گفتگو با خبرنگار ما با مثبت ارزیابی کردن کارنامه سه و نیم ساله شورای شهر مشهد گفت: در حوزه عملکرد مدیریت شهری هم باید در حوزه‌های مختلف به طور جداگانه نظر داد، زیرا ماهیت حوزه‌ها متفاوت است. وی با بیان اینکه در حوزه عمرانی کار مدیریت شهری و عملکرد شورا بسیار خوب بوده است افزود: به این بخش نمره عالی می‌دهم.
این عضو شورای شهر، نمره حوزه خدمات شهری را نیز «خیلی خوب» ارزیابی کرد و گفت: در ارزیابی کیفی حوزه اقتصادی و درآمدی نمره ممتاز و به حوزه فرهنگی اجتماعی نمره متوسط می‌دهم.


عملکرد سال ۹۹ شهرداری مطلوب بود

نوروزی یادآور شد: در مجموع ارزیابی ما از عملکرد شهرداری در سال ۹۹ خوب است. اگر به عقب برگردیم، همین کار‌هایی را که تا الان انجام داده ایم دوباره انجام خواهیم داد. تصمیم گیری‌ها در شورای شهر برای پروژه‌ها نیز با خرد جمعی انجام می‌شد.
عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر در پاسخ به این سؤال که در صورت امکان بازگشت به عقب چه مواردی باید بیشتر در دستور کار شورا قرار می‌گرفت، افزود: شاید بهتر بود، روی گزینه خرد جمعی و برنامه ریزی تأکید بیشتری می‌کردیم. نوروزی ادامه داد: در مجموع راهی که شورای پنجم دنبال کرده راه خوبی بوده است و در مجموع به عملکرد مدیریت شهری نیز نمره ۱۶می دهم.


رفع مشکلات پروژه‌های بر زمین مانده

عضو کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم برخوردار شورای شهر بیان کرد: در حوزه اقتصادی اولین کاری که کردیم موضوع اعتماد آفرینی بود که با اتکا به این عنصر، بسیاری از مشکلات پروژه‌های متوقف مانده را برطرف کردیم. وی تصریح کرد: در این راستا و برای رفع مشکلات پروژه‌های بر زمین مانده، کارگروه تسهیل سرمایه گذاری به طور مشترک بین شورا و شهرداری شکل گرفت. کارگروه دیگری هم در منطقه ثامن با مضمون کارگروه بافت پیرامون حرم با هدف رفع مشکل در این بافت شکل گرفت تا مشکلات و موانع موجود را بر طرف کند.


توقف دوره پنجم شورا در جذب سرمایه گذاری‌های جدید

این عضو شورای شهر خاطرنشان کرد: از دیگر موفقیت‌های ما جذب سرمایه گذاری‌های جدید بود که حتی در شرایط رکود هم اتفاقات خوبی را برای شهر مشهد رقم زد. نوروزی به کار مشترک میان حوزه اقتصادی و درآمدی به عنوان دستاورد دیگری از این دوره شورا و مدیریت شهری مشهد اشاره کرد و گفت: بر اساس بند «و» تبصره ۵ با محوریت معاونت مالی پشتیبانی شهرداری، اقدام بزرگی شکل گرفت که براساس آن شهرداری بخش مهمی از بدهی‌های خود را تسویه کرد. نایب رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکت‌های شورای شهر با بیان اینکه کار‌های عمرانی و برنامه‌ای شهرداری مشهد فقط به ساخت پل و تقاطع و خیابان محدود نشده است، اظهار کرد: ورود در حوزه‌های غیرعمرانی، برند مهم مدیریت شهری و شورای پنجم طی سال‌های اخیر بوده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->