فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تمایل همکاری چین با IOC برای واکسیناسیون ورزشکاران

  • کد خبر: ۶۱۰۵۹
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۲
تمایل همکاری چین با IOC برای واکسیناسیون ورزشکاران
دولت چین آمادگی خود را برای واکسیناسیون ورزشکاران و همکاری با IOC اعلام کرد.

گروه ورزش/ شهرآرانیوز، دولت چین چندین واکسن کووید ۱۹ در داخل کشور تولید کرده و هدف آن واکسیناسیون ۴۰ درصد از جمعیت تقریباً ۱.۴ میلیارد نفری خود تا ماه جولای است، همان ماهی که بازی‌های به تعویق افتاده المپیک در توکیو آغاز می‌شود.

دولت چین این هفته اعلام کرد آنها آماده همکاری با کمیته بین المللی المپیک (IOC) برای کمک به تهیه واکسن برای ورزشکارانی هستند که در این بازی‌ها شرکت می‌کنند. این کشور ظرفیت تولید دارویی بسیار بالایی دارد.

چین گفته است قصد دارد ۱۰ میلیون دوز واکسن کرونا به طرح جهانی واکسن COVAX ارائه دهد. واکسن‌های شرکت‌های چینی در حال حاضر در چندین کشور از جمله برزیل، اندونزی، ترکیه و امارات متحده عربی ارائه می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->