انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پای بندی ۷۰ درصدی مشهدی ها به شیوه‌نامه‌های بهداشتی

  • کد خبر: ۶۱۴۹۵
  • ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۹
پای بندی ۷۰ درصدی مشهدی ها به شیوه‌نامه‌های بهداشتی
علی‌اصغر حسنی، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد: وضعیت رعایت پروتکل‌ها بین همشهریان ما در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میانگین از ۶۰ تا ۷۰ درصد است. مهم‌ترین پایه همه رعایت‌ها نیز به مراقبت‌های مردم برمی‌گردد.
تکتم جاوید | شهرآرانیوز؛ در یک‌سال گذشته، گذرمان به مراکز زیادی همچون بازارها، مطب‌های پزشکان، ادارات و بیمارستان‌ها افتاد. برخی مکان‌ها پروتکل‌های بهداشتی را به‌خوبی رعایت می‌کردند و برخی از متصدیان و مراجعان هم انگار هنوز متوجه وجود کرونا نشده بودند. باوجود‌این علی‌اصغر حسنی، مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، که به احتمال زیاد با تجربه بازدیدهایش سخن می‌گوید، معتقد است: وضعیت رعایت پروتکل‌ها بین همشهریان ما در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میانگین از ۶۰ تا ۷۰ درصد است. مهم‌ترین پایه همه رعایت‌ها نیز به مراقبت‌های مردم برمی‌گردد.

تیم‌های نظارتی معاونت بهداشتی دانشگاه بر نحوه رعایت پروتکل‌ها نیز نظارت می‌کنند. وی ادامه می‌دهد: در بازدیدهایمان برای کنترل بهداشت محیط، بر نحوه اجرای پروتکل‌های بهداشتی هم نظارت می‌شود که ادارات و سازمان‌ها هم در این دسته قرار دارند. بازهم تأکید می‌کنیم که تنها راه مقابله با ویروس کرونا رعایت دقیق‌تر پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و حضور پیدا نکردن در تجمعات و دورهمی‌هاست.

این روز‌ها که زمان خریدکردن‌های نوروزی است، می‌توان نحوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی را به‌آسانی مشاهده کرد. حسنی درباره ماسک‌زدن در فضای بازار‌های باز و پاساژ‌ها می‌گوید: حقیقت این است که به‌محض خروج از منزل باید ماسک بزنیم، چه فضای محلی باز باشد یا بسته که بهترین شکل حفاظت از خودمان و دیگران را رعایت کرده باشیم. اما ازآنجاکه در فضای باز تهویه بهتر صورت می‌گیرد، شاید عده‌ای به آن بی‌توجه باشند. درعین حال نکته مهم در فضای باز و بدون ماسک این است که فاصله اجتماعی را با دیگران رعایت کنید.

تیم‌های بازرسی و نظارت بر نحوه تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی مرکز بهداشت استان اگرچه هیچ‌زمانی بیکار و تعطیل نیستند، از یک‌سال گذشته تاکنون در‌کنار بررسی‌های دیگر، معضل شیوع کرونا را هم پشت سر گذاشته‌اند و با انجام ۴۳۸‌هزار و ۵۸۷ بازدید در شهر، متخلفان را شناسایی کرده و به مراجع قضایی معرفی یا محل کسب‌های غیرمجاز یا غیربهداشتی را پلمب (مُهر و موم) کرده‌اند.
 
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بااشاره به اینکه دستورالعمل کشوری کشیک نوروزی امسال هنوز ابلاغ نشده است، می‌گوید: باوجوداین برنامه کشیک نوروزی را طبق سال‌های قبل برنامه‌ریزی کردیم، به این دلیل که فروشگاه‌های عرضه محصولات غذایی مانند قنادی‌ها یا خشکبار خیلی زودتر از شب عید تولید خود را آغاز می‌کنند. به‌این‌ترتیب با نظارت بر کیفیت مواد اولیه، نحوه تولید و شرایط نگهداری مراکز غیرمجاز را شناسایی می‌کنیم. همچنین اماکن عمومی مانند فرودگاه، پایانه مسافربری و راه‌آهن را که محل حضور افراد زیادی است، کنترل می‌کنیم.
تیم‌های بازرسی‌شان هر روز از ساعت‌۸ تا ۲۰ پیوسته سرکشی می‌کنند و تیم‌های آماده‌باش ۲۴ ساعته هم دارند. البته شماره تلفن کشوری‌۱۹۰ هم منتظر دریافت شکایت‌ها و رسیدگی در مدت ۴۸‌ساعت است.
 
پای بندی ۶۰ تا ۷۰ درصدی شهروندان مشهدی به شیوه‌نامه‌های بهداشتی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->