شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چرخش ویروس کرونای انگلیسی در مشهد

  • کد خبر: ۶۱۷۲۸
  • ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۰:۳۷
  • ۱
چرخش ویروس کرونای انگلیسی در مشهد
قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: متاسفانه ویروس انگلیسی در مشهد در حال چرخش است و با آمدن مسافران دغدغه‌ها و نگرانی‌ها بابت تکثیر این ویروس در مشهد و دیگر نقاط کشور بیشتر می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیدمحمدکاظم فرهمند افزود: کنترل مرز‌ها و فرودگاه با دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده و کنترل ترمینال و راه آهن با جمعیت هلال احمر است گرچه نیرو‌های ما هم در این مکان‌ها حاضر هستند.

وی ادامه داد: در خصوص مسافران خارجی نیز موارد مشکوک نمونه‌گیری و در صورت مثبت بودن با نخستین پرواز به کشورشان بازگردانده می‌شوند، زیرا همچون ایام عادی فضایی جهت نگهداری آنان وجود ندارد.

قائم مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که معاون بهداشت وزارت بهداشت از مردم درخواست کرده تا مردم سفر‌های خود را به فصل تابستان موکول کنند گفت: طبق اظهار نظر مسوولان تا پایان فصل بهار کار نمونه‌گیری‌های واکسن‌های داخلی به اتمام می‌رسد و امیدواریم برای تزریق به گروه‌های مختلف جامعه آماده شود.

فرهمند ادامه داد: شرایط در یک سال اخیر برای همه از جمله کادر بهداشت و درمان بسیار سخت بود و از مردم که در این مدت همکاری شایسته‌ای با خادمان خود در حوزه سلامت داشتند می‌خواهیم که به این همکاری ادامه دهند و در شرایط مناسب تری سفر‌های خود را آغاز کنند، زیرا معتقدیم که ما به سفر می‌رویم تا روحیه‌ای عوض کنیم و با نشاط و انرژی بالا به ادامه فعالیت بپردازیم نه آن که بخواهیم خدای نکرده برای خود و خانواده‌مان و دیگران ایجاد مشکل کنیم.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
آرین
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۶
0
0
کورونای ساده کم بود ؟!؟ تازه یه دونه خفن ترش اومده !! خدایا ما رو زنده نگه دار
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->