معاون وزیر علوم: هدف ما در برنامه هفتم توسعه کشور، رسیدن به رتبه ۱۴ تولیدات علمی جهان است تصویر ترکیبی تلسکوپ هابل و جیمز وب از برخورد دو کهکشان اضافه‌شدن دستیار هوش مصنوعی Copilot به تلویزیون‌های سامسونگ و ال‌جی بالاخره اولین آیفون در سامانه جامع تجارت ثبت سفارش شد آیا شبکه 5G گوشی‌های سامسونگ با به‌روزرسانی One UI 7 در ایران فعال می‌شود؟ توانایی‌های شگفت‌انگیز ربات انسان‌نمای چینی در چرخش ۳۶۰ درجه پا + فیلم افشاگری مدیرعامل تپسی‌فود از اقدام جدید اسنپ‌فود علیه این شرکت! قاصدک، پلی به دنیای متنوع پیام‌رسان‌ها|رمزنگاری پیام‌ها با فناوری روز دنیا توسط متخصصان ایرانی تصویر لو رفته از گلکسی S25 اولترا لبه‌های گرد و حاشیه‌های بسیار نازک آن را نشان می‌دهد نسل جدید ماهواره‌های استارلینک پهنای باند دانلود ۱ ترابیتی دارند ضرورت حکمرانی منطقی در فضای مجازی سال ۲۰۲۵ و تولد نسل جدیدی به نام بتا + لیست کامل نسل‌ها چینی‌ها بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی جهان را در بیابان‌ می‌سازند لینک‌های ماهواره‌ای جایگزین کابل‌های اینترنت زیر دربا می‌شوند! معرفی پرجست‌وجوترین بازی‌های گوگل در سال ۲۰۲۴ مروری بر اخبار ترند سال ۲۰۲۴ در جهان | در یکسال گذشته چه گذشت؟ مشخصات و قیمت گلکسی A۵۶ لو رفت بیانیه فعالان صنعت رمزارز درباره مسدودی درگاه‌های پرداختشان یک پیش‌بینی وحشتناک از آینده بشر: هوش مصنوعی، تا ۳۰ سال دیگر انسان‌ها را نابود می‌کند! هشدار محققان به کسانی که چای کیسه‌ای استفاده می‌کنند پس از چند روز بی‌خبری، بالاخره کاوشگر «پارکر» از مأموریت خورشیدی‌اش سیگنال فرستاد
سرخط خبرها

مردم گرفتار در بازار بی نظارت VOD‌ها

  • کد خبر: ۶۳۱۷۹
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۱
مردم گرفتار در بازار بی نظارت VOD‌ها
علی رضایی - کارشناس فناوری
یک سالی می‌شود که مسئولان فضای مجازی خیلی محکم‌تر از قبل کمر همت برای فیلتر کردن همه سایت‌های دانلود فیلم بسته اند و در عمل، تمام قد از VOD‌هایی مثل فیلیمو و نماوا حمایت کرده اند. شرایط موجود برای خیلی از مردمی که می‌خواهند بدون دردسر فیلم و سریال ببینند و حوصله کار با تورنت یا دانلود با فیلترشکن را ندارند، چاره‌ای جز استفاده از این سرویس‌ها نگذاشته است.
 
اما در کمال تعجب و درست زمانی که مسئولان مردم را در روز‌های تعطیلات عید به ماندن در خانه تشویق می‌کردند، فیلیمو و نماوا در اقدامی هماهنگ و چندروز مانده به تعطیلات، هزینه اشتراک خود را از ۲۵ هزار تومان به ۵۹ هزار تومان افزایش دادند. فیلیمو به این اندازه هم بسنده نکرد و هنوز مهر افزایش قیمت قبلی خشک نشده بود، باز هزینه اشتراک ماهیانه خود را بیشتر کرد و به ۹۹ هزار تومان رساند.
 
با اینکه این شرکت‌ها دلیل این کار را افزایش هزینه ساخت سریال و فیلم‌های اختصاصی شان بیان کرده اند، به نظر می‌رسد با توجه به بازار تقریبا انحصاری‌ای که برایشان ایجاد شده است، باید نظارت کافی برای تعیین قیمت هایشان وجود داشته باشد.
 
همان طور که مسئولان سینمایی کشور با وجود افزایش هزینه هایشان، نمی‌توانند بدون مجوز‌های لازم به گران کردن بلیت سینما اقدام کنند، توقع می‌رود یا از انحصار موجود در بازار فیلم و سریال اینترنتی کاسته شود یا مرجع مشخصی وظیفه تعیین هزینه اشتراک این سرویس‌ها را به عهده بگیرد. با انجام این کار، شرکت‌ها به خود اجازه نخواهند داد در بازاری انحصاری، از نیاز مردم سوءاستفاده کند و در روز‌هایی که کاربران اقبال بیشتری به استفاده از چنین خدماتی دارند، بهای خدمات خود را بدون قاعده افزایش دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->