چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

مردم گرفتار در بازار بی نظارت VOD‌ها

  • کد خبر: ۶۳۱۷۹
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۱
مردم گرفتار در بازار بی نظارت VOD‌ها
علی رضایی - کارشناس فناوری
یک سالی می‌شود که مسئولان فضای مجازی خیلی محکم‌تر از قبل کمر همت برای فیلتر کردن همه سایت‌های دانلود فیلم بسته اند و در عمل، تمام قد از VOD‌هایی مثل فیلیمو و نماوا حمایت کرده اند. شرایط موجود برای خیلی از مردمی که می‌خواهند بدون دردسر فیلم و سریال ببینند و حوصله کار با تورنت یا دانلود با فیلترشکن را ندارند، چاره‌ای جز استفاده از این سرویس‌ها نگذاشته است.
 
اما در کمال تعجب و درست زمانی که مسئولان مردم را در روز‌های تعطیلات عید به ماندن در خانه تشویق می‌کردند، فیلیمو و نماوا در اقدامی هماهنگ و چندروز مانده به تعطیلات، هزینه اشتراک خود را از ۲۵ هزار تومان به ۵۹ هزار تومان افزایش دادند. فیلیمو به این اندازه هم بسنده نکرد و هنوز مهر افزایش قیمت قبلی خشک نشده بود، باز هزینه اشتراک ماهیانه خود را بیشتر کرد و به ۹۹ هزار تومان رساند.
 
با اینکه این شرکت‌ها دلیل این کار را افزایش هزینه ساخت سریال و فیلم‌های اختصاصی شان بیان کرده اند، به نظر می‌رسد با توجه به بازار تقریبا انحصاری‌ای که برایشان ایجاد شده است، باید نظارت کافی برای تعیین قیمت هایشان وجود داشته باشد.
 
همان طور که مسئولان سینمایی کشور با وجود افزایش هزینه هایشان، نمی‌توانند بدون مجوز‌های لازم به گران کردن بلیت سینما اقدام کنند، توقع می‌رود یا از انحصار موجود در بازار فیلم و سریال اینترنتی کاسته شود یا مرجع مشخصی وظیفه تعیین هزینه اشتراک این سرویس‌ها را به عهده بگیرد. با انجام این کار، شرکت‌ها به خود اجازه نخواهند داد در بازاری انحصاری، از نیاز مردم سوءاستفاده کند و در روز‌هایی که کاربران اقبال بیشتری به استفاده از چنین خدماتی دارند، بهای خدمات خود را بدون قاعده افزایش دهند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->