رئیس سازمان انرژی اتمی: فشار بر ایران برای تعطیل‌کردن برنامه هسته‌ای خود، هدف غرب است پیام تبریک پزشکیان به پوتین به مناسبت روز ملی روسیه اولین سری از اسناد اطلاعاتی منتقل‌شده از رژیم صهیونیستی منتشر شد قالیباف در واکنش به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام: راه‌اندازی مرکز جدید و کاهش نظارت، پاسخ به زیاده‌خواهی‌ها است فرمان آغاز رزمایش‌های اقتدار نیرو‌های مسلح در سال ۱۴۰۴ صادر شد چرا برخواستن لس‌آنجلس مقابل ترامپ ما را متعجب نکرد؟ نمایندگان مردم مشهد در مجلس، تعیین‌تکلیف ارتفاعات جنوب مشهد را از وزیر راه خواستار شدند + تصویر اولیانوف: قطعنامه ضدایرانی شورای حکام بدون اتفاق نظر قاطع اعضا به تصویب رسید سخنگوی وزارت امور خارجه سوء استفاده سه کشور اروپایی و آمریکا از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران را محکوم کرد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) فرمانده کل سپاه: برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم سردار قاآنی: جمهوری اسلامی ایران معطل مذاکرات نمانده است | رسانه‌های دنیا در خدمت رژیم صهیونیستی و آمریکا هستند + فیلم رئیس جمهور: آینده را با هم می‌سازیم و دیگر قدرتی نمی‌تواند ما را تحریم کند قالیباف: معبر‌های اقتصاد را باید با جنگ اراده‌ها و عقلانیت انقلابی و خلاقیت باز کرد + فیلم چه کشورهایی به صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام رای دادند؟ + آرای مخالف و ممتنع کمالوندی: قطعنامه شورای حکام عملیات تکراری کشور‌های غربی است | غنی سازی به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: به هر اقدام تحریک‌آمیز پاسخ قاطع می‌دهیم بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی در واکنش به قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب قطعنامه سیاسی شورای حکام آژانس علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت امور خارجه: دور ششم مذاکرات، یکشنبه به میزبانی مسقط برگزار می‌شود رئیس جمهور: مگر می‌توانند ایران را تحریم کنند؟ با دستور رئیس جمهور، اجرای ۵ طرح زیربنایی و تولیدی در ایلام آغاز شد ویتکاف: نباید به ایران اجازه غنی‌سازی یا توسعه قابلیت هسته‌ای را داد مشهد، میزبان یادواره شهدای مهندسی رزمی و تخریب استان‌های خراسان نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد
سرخط خبرها

بازخوانی متن و حاشیه نشست کمیسیون مشترک برجام

  • کد خبر: ۶۳۲۶۵
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۳
بازخوانی متن و حاشیه نشست کمیسیون مشترک برجام
آنچه نشست دیروز وین را از دیگر مذاکرات متفاوت می‌سازد، حضور هم زمان رابرت مالی، مسئول امور ایران در دولت آمریکا در این کشور اروپایی است. در حالی طرف آمریکایی دست کم به مذاکرات غیرمستقیم با ایران خوش بین است و حتی مقامات کاخ سفید از آمادگی کشور خود برای مذاکرات مستقیم با تهران دم می‌زنند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ هر چند پیش تر، ایران پیشنهاد مذاکره و طرح «گام به گام» آمریکا را رد کرده و خواستار لغو تحریم‌ها شده است، حضور هم زمان نماینده آمریکا در محل گفتگو‌های کمیسیون مشترک برجام برای نخستین بار طی سال‌های اخیر، از تکاپوی تیم بایدن برای کاهش تنش با تهران و بازگشت به برجام حکایت دارد. آنچه نشست دیروز وین را از دیگر مذاکرات متفاوت می‌سازد، حضور هم زمان رابرت مالی، مسئول امور ایران در دولت آمریکا در این کشور اروپایی است. در حالی طرف آمریکایی دست کم به مذاکرات غیرمستقیم با ایران خوش بین است و حتی مقامات کاخ سفید از آمادگی کشور خود برای مذاکرات مستقیم با تهران دم می‌زنند که دیپلمات‌های جمهوری اسلامی هر گونه مذاکره با آمریکا را رد می‌کنند.
 
محمد جواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان، هر گونه دیدار بین دو طرف را رد کرد و در توئیتی نوشت: «ایران و ایالات متحده دیداری نخواهند داشت؛ غیرضروری است.» در همین حال مجید تخت روانچی، نماینده کشورمان در سازمان ملل، در صفحه توئیترش نوشت: «اگر آمریکا تمام تحریم‌ها را لغو کند، ایران تمام اقدامات جبرانی را متوقف خواهد کرد. این می‌تواند یک موقعیت برد-برد برای همه باشد.» اتحادیه اروپا نیز در رشته توئیت‌هایی با اشاره به نشست کمیسیون مشترک برجام در وین اعلام کرد: «قصد داریم توافق هسته‌ای را به مسیر درست بازگردانیم و طرف‌ها را به اجرای تعهداتشان مجاب کنیم.»


حمله عناصر ضدانقلاب به عراقچی

از حاشیه‌های این نشست، می‌توان به اعتراض منافقین و دیگر عناصر ضدانقلاب در وین به مذاکرات و تجمع مقابل هتل محل برگزاری کمیسیون مشترک، اشاره کرد. سفارت ایران در وین هشدار‌های لازم را به پلیس اتریش درباره حفظ امنیت مذاکره کنندگان کشورمان داده است. سیدعباس عراقچی، رئیس هیئت ایرانی، دیروز با رئیس هیئت روسیه و رئیس هیئت چین دیدار کرد. وی همچین با انریکه مورا، هماهنگ کننده اتحادیه اروپا و رئیس کمیسیون مشترک، دیدار و آخرین ترتیبات اجرایی مربوط به برگزاری کمیسیون را مرور کرد. پس از این دیدار و هنگام خروج عراقچی از محل ملاقات، یکی از عناصر ضدانقلاب اقدام به فحاشی کرد و قصد تهاجم به وی را داشت که ناکام ماند.

لازم به ذکر است که در اطلاعیه وزارت خارجه ایران آمده است: «نمایندگانی از سایر دستگاه‌ها از جمله بانک مرکزی، وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی، وی (عراقچی) را در این نشست همراهی می‌کنند و رایزنی‌های فنی در قالب نشست‌های کارشناسی در دو حوزه رفع تحریم‌ها و مسائل هسته‌ای ازجمله مهم‌ترین موضوعات در دستور کار این نشست است.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->