سازمان مدیریت صنعتی بیست و ششمین همایش عرصه یادگیری مدیران منابع انسانی را در مشهد مقدس برگزار می کند کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در پی احیای پدیده ۱۴ نفر در بورس، به پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند | شگرد متهمان چه بود؟ سقف قیمت برای واردات خودرو صفر برداشته شد؟ وزیر اقتصاد: نگفتم کف دلار ۷۳هزار تومان است قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۳ دی ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس ۳۵ میلیون تومان ریخت صنعتگران در انتظار جبران خسارت قطع انرژی براساس قانون بهبود فضای کسب و کار افت قیمت خودرو‌های داخلی ادامه یافت (۳ دی ۱۴۰۳) | ساینا دوگانه‌سوز ۵۴۰ میلیون تومان شد لیست محصولات ممنوعه برای صادرات در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آغاز عرضه دلار و درهم در دبی و تهران | شروع قدرتمند بازارساز (۳ دی ۱۴۰۳) سودای بورس برای فتح قله جدید | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ دی ۱۴۰۳) دلیل ناترازی انرژی در کشور چیست؟ | گاز به نیروگاه‌ها نمی‌رسد علت قطعی‌های نامنظم برق در مشهد چیست؟ | چرا برق برخی مناطق اصلاً قطع نمی‌شود؟ افزایش نرخ طلا و سکه در مشهد (۳ دی ۱۴۰۳) | نیم‌سکه یک میلیون تومان گران شد! زمان ثبت سفارش خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۳ دی ۱۴۰۳) | حداکثر ۴ میلیون ریال برای خرید عرضه اولیه دزاگرس نیاز است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۳ دی ۱۴۰۳) | جهش دلار به کانال ۷۷ هزار تومان ویدئو | وزیر اقتصاد قیمت دلار را مشخص کرد سهام اولین شرکت دانش‌بنیان شنبه آینده (۸ دی ۱۴۰۳) عرضه اولیه می‌شود | چقدر نقدینگی کنار بگذاریم؟ حراج سکه ضرب ۱۴۰۳ مرکز مبادله امروز برگزار می‌شود (۳ دی ۱۴۰۳) صدور ۹ هزار میلیارد تومان برگه تشخیص مالیاتی برای تراکنش‌های بانکی مشکوک فروش ۸ محصول ایران خودرو ویژه دی ماه ۱۴۰۳ + جزئیات قیمت میوه و صیفی‌جات (۳ دی ۱۴۰۳) | سیب امروز در مشهد چند؟ نرخ تورم آذر ۱۴۰۳ اعلام شد | کاهش نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های ایرانی آغاز فروش خودرو لاماری ایما از ظهر امروز (۳ دی ۱۴۰۳) + شرایط پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن
سرخط خبرها

قطعه‌بندی مرغ مجاز شد

  • کد خبر: ۶۴۱۰۸
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۸
قطعه‌بندی مرغ مجاز شد
معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی از ایجاد ثبات در بازار مرغ خبر داد و گفت: طبق مصوبه قرارگاه ساماندهی مرغ، از امروز مرغ قطعه بندی شده در مقادیری که در جلسه مصوب شد، به بازار عرضه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، « امید گیلانپور» در روز چهارشنبه حاشیه هفتمین جلسه قرارگاه ساماندهی مرغ در جمع خبرنگاران افزود: در این جلسه وزارت صمت گزارشی را در رابطه با وضعیت بازار، جمع شدن صفوف در نقاط مختلف کشور و تثبیت قیمت در سطح کشور ارائه کرد.

 

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی اظهارداشت: بررسی های انجام شده حاکی از آن است که در اکثر نقاط کشور وضعیت با ثباتی را در بازار داریم اما در رابطه با مشکلات مقطعی برخی بخش‌های کشور در جلسه بحث‌های بسیاری مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

 

گیلانپور تصریح کرد: ما در استان سیستان و بلوچستان با تقاضای مرغ زنده مواجه هستیم که باید تامین شود و در برخی استان‌ها نیز که با کمبود تولید مرغ مواجه هستند، استان‌هایی به عنوان استان معین نسبت به تامین مرغ آنها اقدام خواهند کرد.

 

وی افزود: استان‌های معین مشخص شده و تا انتهای این هفته به این استان‌ها ابلاغ می‌شود که با چه برنامه‌ای نسبت به تامین مرغ استان‌های مورد نظر اقدام کنند تا نگرانی از کمبود مرغ در بازار وجود نداشته باشد و مرغ با قیمت مصوب در اختیار مردم قرار گیرد.

 

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در این جلسه، گزارشی در رابطه با اقدامات انجام شده درباره برخورد با افراد متخلف در زمینه قیمت مرغ ارائه شد. امیدواریم با آرامشی که بازار پیدا خواهد کرد به سمت جریان مثبت در بازار حرکت کنیم و تخلفی در توزیع مرغ وجود نداشته باشد.

 

وی درباره ممنوعیت قطعه بندی مرغ گفت: یکی از مصوبات جلسه امشب این بود که به شرکت‌های دارای مجوز که کار اصلی آنها قطعه بندی مرغ است اجازه قطعه بندی داده شود و مقرر شد مرغ آماده مصرف با قیمت‌های مصوب در اختیار این شرکت‌ها قرار گیرد تا نگرانی برای تامین مواد اولیه مورد نیاز خود نداشته باشند. در این خصوص سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده نیز قیمت‌های پیشنهادی خود را ارائه کرد.

 

گیلانپور با اشاره به این که طبق مصوبه این قرارگاه از امروز، مرغ قطعه بندی شده هم در مقادیر مصوب شده عرضه خواهد شد، ادامه داد: با اخلالی که در بازار ایجاد شده بود و با تقاضای بیش از اندازه‌ای که برای خرید مرغ از طرف واحدهای قطعه بندی مواجه بودیم، این مرغ با قیمت‌های چند برابر به بازار وارد می‌شد که با این روند مرغ قطعه بندی و مرغ کامل با قیمت‌های مصوب به دست مصرف کننده خواهد رسید.

 

وی یادآور شد: در چند ماه گذشته با مشکل عدم وجود مرغ گرم با قیمت مصوب در بازار مواجه بودیم و واحدهای قطعه بندی مدعی بودند که مرغ را با قیمت بالا خریداری کرده‌اند و به همین دلیل با قیمت بالا عرضه می‌کنند اما در حال حاضر که قیمت مرغ گرم برای مصرف کننده ۲۴هزار و ۹۰۰ تومان است، در جلسه امشب مصوب شد که متناسب با این قیمت، بتوانند مرغ دریافت کنند و افزایش قیمت مرغ قطعه بندی شده بر مبنای این قیمت باشد.

 

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: مرغ برای اصناف مختلف قابل تامین است و با تصویب شروع به کار واحدهای قطعه بندی نشان می‌دهد از دسترسی کافی به مرغ اطمینان کامل داریم و شرایط به روال عادی بازخواهد گشت.

 

گیلانپور درباره افزایش مجدد قیمت مرغ در ماه رمضان تاکید کرد: قیمت‌های مصوب بر مبنای هزینه های تولید محاسبه شده و تثبیت این قیمت در بازار برای ما بسیار حائز اهمیت است، بنابراین تمام تلاش ما در این قرارگاه ثبات این قیمت خواهد بود.

 

حضور پررنگ تشکل‌ها در تامین نهاده‌های دامی در سال ۱۴۰۰

 

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین و تدارک نهاده‌های دامی و ثبت سفارش واردات این نهاده‌ها در سال ۱۴۰۰، با اشاره به این که در چند روز گذشته ثبت سفارش نهاده‌های دام و طیور به وزارت جهاد کشاورزی محول شده است، تصریح کرد: ثبت سفارش واردکنندگان بخش خصوصی و دستگاه‌های مسئول در تامین ذخایر راهبردی کشور برای واردات نهاده‌های دام و طیور شروع شده است.

 

گیلانپور افزود: وجود انبارهایی از نهاده‌های دامی در بنادر کشور، اطمینان از یک بازار با ثباتی را برای نهاده‌ها فراهم می‌کند و نگرانی‌های نوسانات در سال گذشته را از میان خواهد برد.

 

معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی یادآور شد: وجود تحریم‌های ظالمانه علیه کشور، دسترسی ما به ارز را سخت کرده است و بانک مرکزی با تلاش فراوان ارز مورد نیاز را تهیه کرده و در اختیار واردکنندگان قرار می‌دهد.

 

وی افزود: درست است که تحریم‌ها به صورت مستقیم غذا را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد اما جابه‌جایی پول، حضور در بازارهای جهانی به شدت تحت تاثیر تحریم‌ها قرار دارد اما با تمهیدات اندیشیده شده مشکلی در تامین نهاده‌های دامی نخواهیم داشت.

 

گیلانپور در رابطه با کیفیت نهاده‌های دامی وارداتی خاطرنشان کرد: یکی از سیاست‌هایی که در سال ۱۴۰۰ اعمال خواهیم کرد این است که زنجیره‌های بزرگ تولیدکننده و تشکل‌ها به صورت مستقیم در واردات نهاده درگیر شوند، تا نهاده مورد نظر خود را با کیفیت مناسب تهیه و توزیع آن را با زمان بندی مورد نیاز خود اعمال کنند.

 

وی ابراز امیدواری کرد: با این اقدام و کمک‌هایی که بخش بازرگانی کشور خواهد کرد، تولیدکنندگان دسترسی بهتری به نهاده‌ها داشته باشند.

 

 وزیر جهاد کشاورزی طبق تصمیم گیری دومین جلسه قرارگاه ساماندهی مرغ در ۱۵ فروردین ماه سال ۱۴۰۰، نگهداری و ذخیره‌سازی مرغ در سردخانه‌های استان‌ها، قطعه‌بندی مرغ تنظیم بازاری با نرخ‌های آزاد و فروش مرغ سبز و بدون آنتی بیوتیک با قیمت‌های غیر مصوب را تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام کرده بود.

 

منبع: انتخاب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->