سرنوشت لایحه فرونشست زمین در مجلس به کجا رسید؟ دستور اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فوری در برابر «حشره سنک» در مشهد حریق کنتور برق در خیابان بابانظر (۳ شهریور ۱۴۰۳) مرگ تلخ مادر باردار و دختر خردسال مشهدی در دریای خزر (۳ شهریور ۱۴۰۳) پیام وزیر جدید آموزش و پرورش درباره دغدغه‌های معیشتی فرهنگیان تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای روز اربعین در مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۳) ستاد مرکزی اربعین: زائران روز اربعین به کشور برنگردند قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی در شب به سلامتی شما آسیب می‌رساند هواشناسی: دمای ۴۸ درجه‌ای در شهر‌های زیارتی عراق به ثبت رسید ویدئو | لحظه دیده شدن پلنگ ایرانی در پناهگاه حیات وحش حیدری نیشابور (۳ شهریور ۱۴۰۳) دومین مورد آبله میمونی جهش‌یافته در خارج از آفریقا تایید شد سردار رادان: ۲.۵ میلیون زائر تاکنون از عراق بازگشته‌اند (سوم شهریور ۱۴۰۳) سازمان اورژانس کشور: روند کاهشی موارد غرق‌‍شدگی در استان‌های خراسان تغییر در نرخ اضافه‌کار پرستاران و استخدام نیرو‌های جدید (سوم شهریور ۱۴۰۳) راه‌های موثر برای مبارزه با حشره «سِنَک» ستاد اربعین هلال احمر:۲۵۳ زائر مصدوم و جان‌باخته به داخل کشور انتقال یافتند تصادف شدید موتورسیکلت و خودرو در بلوار شریعتی مشهد + جزئیات (۳ شهریور ۱۴۰۳) تحویل وزارت میراث فرهنگی به صالحی امیری با حضور عزت الله ضرغامی دستگیری ۵ متهم درگیری مسلحانه در مشهد + فیلم دبیر انجمن علمی داروسازان ایران: به دلیل اعمال تحریم‌ها، با کمبود دارو‌ مواجه هستیم پلیس هرمزگان از کشف هروئین در چند بسته‌ شیرخشک‌‌‌ خبر داد ویدئو | لحظه انفجار خودروی سواری پس از تصادف با تریلی در محور ایلام-مهران (۲ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

طرز تهیه پان اسپانیا، یک دسر فوق العاده برای مهمانی‌ها

  • کد خبر: ۶۴۲۷۹
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۶
طرز تهیه پان اسپانیا، یک دسر فوق العاده برای مهمانی‌ها
دسر‌ها یکی از آن دسته از خوردنی‌های ویژه‌ای هستند که در مهمانی‌های دورهمی و یا مهم و مجلسی بسیار کاربرد دارند و جزو جدائی ناپذیر از سر سفره‌ها و میز‌های پذیرایی ما هستد.
به گزارش شهرآرانیوز، دسر‌ها از خوراکی‌های پرطرف دار هستند. برای همین، امروز می‌خواهیم دستور تهیه یک دسر خوش مزه و مقوی را آموزش بدهیم: دسر پان اسپانیا. این دسر به دلیل داشتن موز، شیر، خامه و گردوبسیار مفید و پرانرژی است.

تعداد: ٩ نفر
 
زمان تهیه:٢٠ دقیقه

مواد لازم برای تهیه دسر پان اسپانیا:

شیر: ۴ لیوان
وانیل: اندک
خامه صورتی: یک پاکت
آرد: نصف لیوان
نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: یک لیوان
تخم مرغ: یک عدد
بیسکویت پتی بور: ۲ بسته
موز و گردو: به میزان دلخواه

داخل ظرفی آرد و نشاسته را با کمی شیر حل کنید. بعد باقی مانده شیر را اضافه کنید تا محلولی رقیق ایجاد شود.
 
پان اسپانیا
 
 وانیل، خامه، شکر و تخم مرغ را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس به ترکیب آرد، نشاسته و شیر اضافه کنید.
 
پان اسپانیا
 
مواد مخلوط شده را روی حرارت کم بگذارید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود. سپس زیر شعله را خاموش کنید. حواستان باشد مواد خیلی غلیظ نشود، چون بعد از سرد شدن، دسر سفت‌تر هم خواهد شد.
 
پان اسپانیا
 
داخل ظرف مناسبی یک ملاقه از دسر را بریزید. روی آن را با بیسکویت بپوشانید و روی بیسکویت موز و گردو بریزید. این کار را چند بار تکرار کنید. بعد هم دسر را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
 
پان اسپانیا

چند نکته
*می توانید به جای موز و گردو از هر خوراکی دیگری که دوست دارید مانند نارگیل، کنجد و شکلات برای قسمت میانی دسرتان استفاده کنید.
*بیسکویت و گردو را باید خرد کنید، نه آسیاب. موز را هم بهتر است حلقه حلقه برش بزنید.
*اگر دوست دارید دسرتان چندرنگ شود، به یک سوم مواد مقداری کاکائو و به بخش دیگر زعفران اضافه کنید.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->