دستیار اجتماعی رئیس جمهور: کشوری که شکست نخورده مذاکره می‌کند استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: اکوسیستم نوآوری به کمک حل مشکلات استان بیاید| جهادکشاورزی در حوزه تغییر الگوی کشت وظیفه خود را به خوبی انجام نداده است یارانه بنزین را روی قیمت خودرو یکجا گرفته‌اید پوتین و کیم درباره مذاکرات آتی با ترامپ گفت‌و‌گو کردند جولان پهپاد یمنی، ایلات اسرائیل را به وحشت انداخت پوتین: تورم در روسیه به ۶ الی ۷ درصد خواهد رسید حمله هوایی اسرائیل به بندر الناقوره لبنان | دو نفر مجروح شدند (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) آخرین اخبار از وضعیت سلامتی حجت‌الاسلام علوی | روند درمان توسط پزشکان مجرب پیگیری می‌شود پزشکیان به ارمنستان سفر می‌کند (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) روسیه از عملیات ضد صهیونیستی یمن تلویحا حمایت کرد آیا ادارات زنجان فردا چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ادارات همدان در روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد رئیس جمهور: پزشکان از قالب‌های محدود خارج شوند عملیات تروریستی در عراق علیه مراسم اربعین خنثی شد (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) خبرنگاران، صاحبخانه می‌شوند | دولت تعاونی‌های مسکن خبرنگاری تشکیل می‌دهد آنچه باید از رستاخیز، مدرن‌ترین موشک بالستیک ایران بدانید بندر اشغالی ایلات مورد حمله پهپادی یمن قرار گرفت (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) موضع گیری جدید بن سلمان درباره غزه اژه‌ای: کوچکترین سیاهی و لکه‌ای در قوه قضائیه برجسته می‌شود القسام نیرو‌های اسرائیلی در شهر غزه را هدف قرار داد یک سرکرده‌ ارشد داعش در عراق کشته شد آیت الله علم الهدی: رانت‌خواری و واردات بی‌رویه، معیشت کشاورزان را تهدید می‌کند | ضرورت احیای روحیه جهادی در جهاد کشاورزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات دهه پایانی صفر باید هر سال نوآورانه‌تر و با کیفیت‌تر ارائه شود امیر سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح آفریقای جنوبی می‌توانند از تجربیات سپاه پاسداران بهره‌مند شوند وزیر کشور: تاکنون ۳.۴ میلیون زائر از مرز‌های کشور خارج شده‌اند بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۴۲۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۴ استان کشور با دستور پزشکیان
سرخط خبرها

ارتش نماد اقتدار ایرانی

  • کد خبر: ۶۴۳۹۷
  • ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۰
ارتش نماد اقتدار ایرانی
غلامرضا بنی‌اسدی - روزنامه‌نگار
‌می‌خواستند ارتش را بشکنند، با شعار‌های تند و به‌ظاهر انقلابی. لباس خاکی را طاغوتی می‌پنداشتند و می‌خواندند. می‌خواستند میلیشیای خود را جای آن بگذارند تا به‌جای ارتش وطن، «ارتش من» شکل بگیرد و به‌جای ایران و ایرانی، سرباز منویاتشان باشد. همان که در سال‌های بعد ساختند و پرداختند به‌عنوان «ارتش آزادی‌بخش ملی» و لوله‌های تفنگشان سینه مدافعان وطن را نشانه رفته بود. ارتشی ساخته بودند که بدتر از دشمن بر میهن آتش می‌بارید.
 
فاجعه ۳ عملیاتشان را تاریخ هرگز از یاد نخواهد برد. جنایتی که در کنار صدام علیه عراقی‌ها انجام دادند نیز فراموش نخواهد شد. آنان ارتشی چنین می‌خواستند و خلقی می‌خواندند، غافل از اینکه ارتش ایران، ارتش جمهوری اسلامی ایران، خلقی‌ترین و خداباورترین ارتش جهان می‌شد؛ مسیر «شدن» را هم به‌خوبی می‌پیمود. دفاع مقدس ثابت کرد که این ارتش با ارتش شاهنشاهی زمین تا آسمان متفاوت است. سربازان و افسران و امیران این ارتش حروف مقدس کلمه طیبه‌اند. همان که حضرت آیت‌ا... خامنه‌ای به‌زیبایی در شرحش فرمود: «ارتش کلمه طیبه است.» یک حرفش قرنی بود، دیگری صیادشیرازی، یکی آبشناسان بود و بعدی اقارب‌پرست و علیاری و... که هرکدام کتاب غیرت بودند و مثنوی معرفت. بودند و «خوب» بودند و «محسن» نام رفتارشان بود که تحقق می‌یافت.
 
نتایج روشنش را نیز همه دیدیم و درود فرستادیم به ساحت بلند حضرت روح‌ا... (ره) که با انفاس قدسی خود هم ارتش را جانی تازه بخشید و هم دشمنان ارتش را به بهترین شکل از مدار تصمیم خارج کرد و هم «غفلت‌گویی» برخی خودی‌ها را عالمانه به هوشیاری کشاند. این کلام نورانی اوست که فرمود: «ملت و ارتش از هم جدایی ندارند. ارتش ما از ماست و ما از ارتش. ارتش ما ضامن استقلال کشور ماست. ارتش ما پشتوانه ملت ماست.» و این‌گونه، سربازان وطن را قدر دانست و بر صدر نشاند.
 
او به‌فراست نیاز ملت و ارتش را دوطرفه تعریف کرد تا دوطرف را به ضرورت وجود هم توجه دهد: «همان‌طوری که ملت بدون ارتش نمی‌تواند ادامه زندگی بدهد، ارتش هم بدون ملت نمی‌تواند ادامه زندگی بدهد.» تعریف این رابطه دوسویه همان شد که در شعار معروف «ارتش فدای ملت، ملت پناه ارتش» به نگاهی معرفتی ارتقا یافت. امام (ره) حتی به رعایت سلسله‌مراتب و نظم اقتدارآفرین ارتش نیز توجه کرد تا بدانند که انقلابی‌بودن هرگز به‌معنای نادیده‌گرفتن سلسله‌مراتب و نظم کلاسیک نیست؛ پس فرمود: «اگر سلسله‌مراتب حفظ نشود، ارتش رو به ضعف می‌رود، و اگر خدای نخواسته ارتش ما رو به ضعف برود، کشور ضعیف خواهد شد.»
 
در کشور ضعیف هم نمی‌توان اقتدار ملی و معنوی و انقلابی را شاهد بود. باری امام (ره) تمام‌قد پشت ارتش ایستاد. ارتش هم با ۴۵ هزار شهید پشت ایران ایستاد و امروز هم در قامت نیرویی راهبردی، راه بر بیگانگان می‌بندد و اجازه تصور خام هم به آنان نمی‌دهد. نگاه امام (ره) به ارتش امروز در عنایت مقام معظم رهبری به این نیروی اقتدارآفرین، نوبه‌نو و باعث نوسازی ارتش می‌شود. بر همین هندسه است که امروز ارتش در اوج اقتدار است و اقتدار دفاعی ایران را در بالاترین جایگاه می‌بینیم؛ جایگاهی که هم امروز دشمن‌شکن است و هم به مردم امید می‌دهد که در امنیت حداکثری می‌توانند به روز‌های بهتر فکر کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->