قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی تاتنهام و منچستریونایتد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | هیجان بعد از دقیقه ۹۰ میلان و اینتر، سن سیرو را خریدند! وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد؛ شانس بالای اراک برای میزبانی از دربی + ویدیو شمسایی: نیمه نهایی از فینال مهمتر است طیبی: آماده نیمه‌نهایی هستیم | نتیجه بازی با افغانستان یک اتفاق بود + فیلم برگزاری رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی خراسان رضوی مهدی رحمتی از خیبر می‌رود؟ قهر باقری با پیروانی صحت دارد؟ برگزاری دیدار تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی با حضور هواداران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | صعودی که شیرین نبود بدشانسی در پرسپولیس، مصدومیت دوباره مارکو باکیچ شیراز در آستانه میزبانی دربی ۱۰۶ معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس تهران: مشهد می‌تواند میزبان دربی باشد رسانه‌های رسمی بی‌مسئولیت | دربی‌ای که از رسانه‌ها آغاز شد شروع امیدبخش اوسمار | پرسپولیس دوباره نفسِ حمله گرفت
سرخط خبرها

انتقاد چراغپور از تصمیمات فرهاد مجیدی و کمالوند در استقلال

  • کد خبر: ۶۵۵۷۷
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۹
انتقاد چراغپور از تصمیمات فرهاد مجیدی و کمالوند در استقلال
جلال چراغپور، کارشناس فوتبال ایران بر این باور است که حضور هم زمان مجیدی و کمالوند روی نیمکت استقلال مشکلاتی برای این تیم ایجاد کرده است.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، جلال چراغپور، پیشکسوت فوتبال ایران اعتقاد دارد حضور دو سرمربی روی نیمکت استقلال قدری مشکل ساز شده است. اشاره او به مربیگری هم زمان مجیدی و کمالوند است. چراغپور می گوید: «آشپز که دو تا شود، خورشت یا شور می‌شود یا بی‌نمک. استقلال در این وضعیت گرفتار شده و بهتر است زودتر تکلیفش را روشن کند. چگونه است که استقلال هر چه تعویض می‌کند ضعیف‌تر می‌شود. بازیکنی که وقتی به زمین می‌آید توپ جلو نمی‌رود و فقط در دفاع می‌چرخد. آیا نیمکت ۵-۴ نفره استقلال بعد از ۶-۵ بازی نمی‌بیند به مجرد این که یک بازیکن وارد زمین می‌شود همیشه و در همه حال سرعت بازی تیم ۵۰ درصد فروکش می‌کند، یعنی نصف می‌شود؟ ضمن این که کوشش تیم برای ورود به یک سوم دفاعی تیم حریف هم کمتر می‌شود.»


چراغپور در ادامه صحبت‌هایش گفت: «در فوتبال اصلی وجود دارد که می‌گوید اگر بازیکنی می‌خواهد مربی شود بهتر است بازیکن میانه باشد تا مهاجم، چون یک مهاجم به عنوان مثال در تمام ۱۵ سالی که بازی می‌کند از پشت سرش، فشار، اصول و چالش‌های دفاع خبر ندارد. او فقط توپ را می‌گیرد، فرار می‌کند، می‌رود و گل می‌زند. آن‌ها فوتبالی را بازی می‌کنند که تماما خلاقیت و هوش یعنی حمله است، اما برای دفاع اگر شما یک صدم ثانیه نزدیک شدن به حریف را بلد نباشید، یک صدم ثانیه دیرتر یا زودتر به حریف برسید، دریبل می‌خورید و حریف از شما رد می‌شود. پس ۸۵ درصد دفاع سواد، دانش، استعداد و فیزیک است. مابقی آن هوش بازیکن که از بچگی در آکادمی رشد می‌کند و تقویت می‌شود.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->