اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

دانشمندان می‌گویند در ۵ تا ۱۰ سال آینده نشانه‌هایی از حیات فرازمینی پیدا می‌کنند

  • کد خبر: ۶۶۳۱۹
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۸
دانشمندان می‌گویند در ۵ تا ۱۰ سال آینده نشانه‌هایی از حیات فرازمینی پیدا می‌کنند
دانشمندان می‌گویند که در آینده نزدیک حیاتی فرازمینی را پیدا خواهند کرد و ممکن است زودتر از آنچه فکرش را بکنید این اتفاق بیفتد. «جیمز وب» تلسکوپ فضایی محبوب ستاره‌شناسان به زودی می‌تواند نشانه‌هایی از حیات را در سیاره‌های ورای منظومه شمسی پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز - دانشمندان می‌گویند که در آینده نزدیک حیاتی فرازمینی را پیدا خواهند کرد و ممکن است زودتر از آنچه فکرش را بکنید این اتفاق بیفتد. «جیمز وب» تلسکوپ فضایی محبوب ستاره‌شناسان به زودی می‌تواند نشانه‌هایی از حیات را در سیاره‌های ورای منظومه شمسی پیدا کند.

 

این تلسکوپ در هر جستجو می‌تواند داده‌ها را در حدود ۶۰ ساعت پردازش کرده و احتمال وجود حیات را در چنین زمان کمی به زمین مخابره کند.

در این جستجوها، سیاره‌های کوتوله گازی اولویت دارند و می‌توانند میزبان حیات باشند. اما کار از آنجایی سخت می‌شود که ما هیچ اطلاعات عینی از سیاره‌های گازی کوچک و خاکی بزرگ، چیزی مانند یک مینی نپتون و سوپر زمین، نداریم و نمی‌دانیم که آیا اتمسفر آن‌ها می‌تواند دارای شرایط شکل‌گیری حیات مثل گاز آمونیاک باشد یا خیر.


خوشبختانه مهرماه امسال، تلسکوپ فضایی جیمز وب بالاخره بعد از انتظار‌های فراوان در مدار زمین قرار می‌گیرد و می‌تواند این نشانه‌های حیات را در شش سیاره گازی محتمل بررسی کند. دانشمندان در مطالعه‌ای نوع واکنش جیمز وب را به مواد مختلف مدل‌سازی کردند تا با این روش بتوانند ترکیبات گازی اتمسفر سیارات دوردست را تشخیص دهند. آن‌ها امیدوارند که با جیمز وب بالاخره می‌توانند به این سوالات بشر پاسخ دهند: آیا ما در کیهان تنها هستیم؟ حیات چیست و آیا در نقطه‌ای دیگر حیات مانند آنچه که تا کنون شناخته‌ایم وجود دارد؟

تلسکوپ فضایی جیمز وب یکی از مهم‌ترین ماموریت‌های فضایی ناسا است که در اوایل سال ۲۰۰۰ میلادی آغاز شد و حالا بعد از بار‌ها تاخیر تا چند ماه آینده بالاخره در مدار قرار خواهد گرفت. این تلسکوپ غول‌پیکر با قطر آینه ۶.۴ متر به قدری بزرگ است که برای اعزام به فضا باید آینه خود را مثل اوریگامی جمع کند و پس از قرار گرفتن در مدار آن را باز کند. کارآمدی تلسکوپ‌ها با قدرت جمع‌آوری نور آن‌ها سنجیده می‌شود. هر چه آینه یک تلسکوپ بزرگتر باشد نور بیشتری را جمع‌آوری می‌کند و در نتیجه اطلاعات بیشتری را در اختیار ما قرار می‌دهد. جیمز وب با چنین آینه بزرگی که با روکشی از طلا ساخته شده است می‌تواند اطلاعات ارزشمندی را از اجرام فضایی دوردست به دست ما برساند.

ماه پیش، تلسکوپ فضایی هابل شواهد عجیبی از سیاره‌ای گازی به نام GJ ۱۱۳۲ پیدا کرد که احتمال می‌داد این سیاره گازی در فرآیندی تبدیل به یک سیاره سنگی شده و با فعالیت‌های آتشفشانی، اتمسفر جدیدی را برای خود تشکیل داده است. تلسکوپ فضایی جیمز وب می‌تواند به ما در تشخیص این ناشناخته‌ها کمک کند و حتی سیارات میزبان حیات بیشتری را در زمان کمتری تشخیص دهد.

 

منبع: دیجیاتو

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->